![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
φερε και σε μας τσιπουρο.....
![]() ![]() φτιαχνει χαρακτηρα..... ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
ελπίζω ότι όλα αυτά θα τα έχεις στο μυαλό σου όταν θα δίνεις την προκαταβολή για το καινούργιο σου RT! ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
TA XAΠΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ BMW ΝΑ ΦΕΙΓΩ !!!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Πάντως παιδιά και το κάπονορντ είναι γαμώ τα μηχανάκια
![]() Αυτό ήταν άσχετο ![]() οταν βλέπω όμως το παληκάρι με το βαραντέρο να κράζει τα μπε εμ βε μου θυμίζει κάτι ελληνικές ταινίες που πάει κάποιος στην αντίπαλή φανατική κερκίδα και μόλις βάλει γκολ η ομάδα του φωνάζει γκοοοοοολ ε μετά ξέρετε τι γίνεται ![]() όλα τα μηχανάκια καλά είναι ιδίως εν έτη 2010 Οι οδηγοί είναι το πρόβλημα
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Προφανώς θα είχες το 1200
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Και ιδού η απόδειξη!!! Η GS κάτω από την κουκούλα είναι δικιά μου. Ο λόγος ,όμως, που σκεπάστηκε δεν είναι αυτός που συκοφαντικά και ξεδιάντροπα αναφέρει ο σύντροφος Ναπολέων... Ακριβώς από πίσω έχει παρκάρει ένα μίασμα, ένα "Χόντα"(και όμως Χόντα καλά διαβάσατε!). Και μάλιστα δεξιά του έχει κι άλλο αιρετικό κατασκεύασμα: Ένα Varadero!!! Για να μην σκάσει, λοιπόν, ο ιδιοκτήτης του Χόντα(που συμπτωματικά είναι ο Napo) από το κακό του και από το κόμπλεξ , που έχει ένα άοσμο, άχρωμο και αδιάφορο γιαπωνέζικο κομμάτι της ιαπωνικής(τρόπος του λέγειν πια) βιομηχανίας χωρίς άξονα, χωρίς περίεργους διακόπτες στα φλας, χωρίς boxer(εντάξει και χωρίς την κατανάλωση λαδιού που αυτός συνεπάγεται) και χωρίς βλάβες(άμα η μηχανή έχει χαρακτήρα 'τσινάει' και χαλάει τι να κάνουμε τώρα), αναγκάστηκα να την σκεπάσω, ώστε τουλάχιστον να μην την βλέπει και στεναχωριέται! Γεια σου βρε Ναπολέων θαλασσόλυκε! Εδώ Χόντα έχεις και σε αγαπάμε! Φαντάσου να πάρεις και BMW! Βίκτωρ |
|
|
|||
|
|||
|
Aπιστευτο έχω ακριβώς το ίδιο(ένατος του 99 κατασκευή, δε σπάει δε χαλάει δε μπορεις να φανταστεις τι του κάνω.........
Πρέπει να είσαι από τους λίγους άτυχους να πέσεις σε κακό 1150 Last edited by GSMAN; 06-08-2010 at 16:55. Λόγος: Σβήσιμο ορισμένων γραφώμενων για το συγκεκριμένο μοντέλο |
|
|
|||
|
|||
|
Aπιστευτο έχω ακριβώς το ίδιο(ένατος του 99 κατασκευή, δε σπάει δε χαλάει δε μπορεις να φανταστεις τι του κάνω.........
Πρέπει να είσαι από τους λίγους άτυχους να πέσεις σε κακό 1150 |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| BMW ή VARADERO ?????????????????? | gsrob | Διάφορα | 185 | 08-01-2011 21:54 |
| Την γνώμη σας για το Systemhelm 5 | NIKOS PAPADOPOULOS | Κράνη | 11 | 19-03-2010 07:09 |
| Την άποψή σας | sakis656 | Ένδυση | 13 | 03-02-2010 19:37 |
| Midland BT2. Γνώμη σας συμφορίτες!!! | linex | Διάφορα | 9 | 18-01-2010 21:11 |
| Την γνώμη σας παρακαλώ !!! | arisxios | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 24 | 15-11-2009 19:14 |