![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
φιλε kas από μακριά γιατρός δεν γίνεσαι μπορεί να είναι κάτι απλό αλλά μπορεί να είναι και σοβαρό!!μπορεί να θέλει φορμάτ μπορεί να θέλει μια απανεκινηση με το cd !αν δεν κατέχει και πολά καλύτερα να το πάρεις παραμάσκαλα και να πάς σε ένα μαγαζι να σου πουνε μια πρωτη γνωμάτευση!!τα κινέζικα είναι σαν λές οτι ο ασθενης βήχει μπορεί να έχει ΠΟΛΑ αλλά και τίποτα!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Το σερβις της ACER ειναι η ALMAN HELLAS στο τηλεφωνο 2102409150
Τα κινεζικα γραμματα δηλωνουν προβλημα στα windows. Επειδη ομως αυτα ειναι ως ενα βαθμο "αυτοεπισκευασιμα" δινω μια καλη πιθανοτητα να εχει προβλημα ο σκληρος δισκος του Η/Υ σου. Λογω του οτι το λαπτοπ σου ειναι καινουριο προτεινω να απευθυνθεις στη παραπανω εταιρεια. Να εχεις υποψιν οτι μπορεις μεν μονος σου να επιχειρησεις recovery το οποιο θα σου επαναφερει τα περιεχομενα του σκληρου σου δισκου στην αρχικη τους κατασταση, αλλα θα χασεις οτιδηποτε εχεις γραμμενο μεσα του. Αν ο δισκος ειναι χαλασμενος μαλλον το recovery δεν θα πετυχει... |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ R51 | Gstamos | Παλαιά μοντέλα - Classic | 7 | 07-07-2010 04:11 |
| ΠΟΥΛΑΩ ΤΟ r1150R ΜΟΥ! | gasr1150r | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 2 | 24-06-2010 01:29 |
| ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ | MudRat | Γενικά - Αναβάτης | 8 | 26-04-2010 04:17 |
| ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΤΑΞΙΔΙ | saitman | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 15 | 07-02-2010 20:35 |
| Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ | Gazi | Ανέκδοτα | 10 | 19-07-2009 06:25 |