![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
στο κολωνακι ειναι η ερεσσου ρε παιδια...
![]() μην τρομοκρατουμε τον χαρη...τα εξαρχεια ειναι μακρυα ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
2ον. Η Ερεσού κοίτα από που μέχρι που φτάνει. Εσύ τα 100-150 μέτρα τα βλέπεις μακριά από τη φωλιά;;; Πιο πριν δεν τα είπα έτσι χοντρα.Αλλά άμα με προκαλούνε τα λέω και έτσι. Η λέξη εξάρχεια είναι σε όλη την Ευρώπη γνωστή για την βρώμα που αναδίνει.Άλλωστε το είπανε και άλλοι.Όχι μόνο εγώ.Ενα παιδί θέλει να κυκλοφορεί.Δεν μπορείς να του βάλεις όρια 100 ή 200 μέτρων.Η γνώμη μου πάντα. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
O Χάρης όταν θα επισκέπτετε την κόρη του.
![]() ![]() Ξαναγράφω όπως και ο Μιχάλης ότι η περιοχή είναι γεμάτη φοιτητές, δηλαδή αυτοί πως πάνε σπίτι τους το βράδυ; τοίχο-τοίχο; Η μόνη περιοχή που πραγματικά δεν μπορείς να περπατήσεις το βράδυ είναι η Ομόνοια και κυρίως το κομμάτι ανάμεσα στην πλατεία και τον Άγιο Κωσταντίνο. Και να ξέρετε το εξής ότι πολύ περισσότερους κλέβουν μέσα στα ΜΜΜ παρά στο δρόμο. |
|
|||
|
|||
![]()
Ο φιλος ηδη εχει αποφασισει για το που θα μηνει και ολοι εμεις που του συστηνουμε κατι αλλο ειναι επι ματαιο..
![]() Εγω ουτε γραμμα δεν στελνω εκει,του αλλου ο καημος ειναι να πινει καφε στην πλατεια Βαθη πχ. Περι ορεξεως κολοκυθοπιττα.... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
+1200 |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Nα σε ρωτήσω κάτι; έχεις κυκλοφορήσει ποτέ στα εξάρχεια; εγώ έχω μαγαζί από το 1999 στην περιοχή και ναι υπάρχουν προβλήματα κυρίως με τους ναρκομανείς που γενικά περιφέρονται στο κέντρο λόγω ΟΚΑΝΑ αλλά και εμπόρων. Αλλά μην τρελλαθούμε ότι είναι και γκέτο ότι ώρα θέλετε κερνάω μπυρίτσα στην πλατεία να δείτε με τα μάτια σας Γενικά το κέντρο το βράδυ λόγω κλειστών καταστημάτων και μεταφοράς της ψυχαγωγίας στα εμπορικά κέντρα είναι ψηλοέρημο αλλά μην φτάνετε στο άλλο άκρο. Και για το Μενίδι λενε πολλά αλλά εμείς τα παιδιά τα αφήνουμε να παίζουν κάτω, γειτονιά είμαστε |
|
|||
|
|||
![]()
Eσύ φίλε μου θέλεις να το διακομοδίσεις.ΟΚ, δεν έχω αντίρηση.
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() το πας το γραμμα ομως? ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ρε φαρμακοτριφτη,παλι στο τσουβαλι με τα υπνοσεντόν επεσες?
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
1 Το ψηλοέρημο με "φοβήζει". 2 Οτι και να μου πεις, είναι τα εξάρχεια "κακόφημα". Χαίρομαι που το παραδέχεσαι.Και δεν μιλάω το μεσημέρι που κερνάς (thanks) μπύρες.Μιλάω για το βράδυ.Τον Χειμώνα μετά τις 20.00 που κλείνουν τα μαγαζιά είναι για τοίχο-τοίχο. 3 Κυκλοφορούν φοιτητές.Οκ, ποιοί όμως;;;;Παιδιά οικογενειών σαν του Χάρη ;;;;(γιατί για να προβληματίζεται ο άνθρωπος πρέπει να είναι σωστός οικογενειάρχης και να έχει ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ !!!) Ή κυκλοφορούν φοιτητές με τα τσιγαριλίκια και κοπέλες(ο τρόπος του λέγειν κοπέλες) από αυτές με τις τριχάρες στα πόδια και το ταγάρι κρεμασμένο στον όμο ;;;;;Αυτά τα χασισομαγκάκια του στύλ: Τι θες ρε ######ααααα ;;;;; Και για να κλέισω.Το θέλουμε ή όχι, η μένάνδρου, τα εξάρχεια, η ομόνια, η κουμουνδούρου, είναι όπως παλιά η τρούμπα. Μέχρι να καθαριστούνε όπως η τρούμπα, εγώ το παιδί μου δεν θα το έστελνα να μείνει εκεί.Εγώ το παιδί μου.Άλλος το στέλνει και σε κοινόβιο.ΑΛΛΟΣ. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Αλλαγή λαδιών σε καινούργιο κινητήρα, τα φώτα σας, | frits | Τεχνικά θέματα διάφορα | 6 | 16-11-2009 23:56 |
Την γνώμη σας παρακαλώ !!! | arisxios | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 24 | 15-11-2009 18:14 |
Τα φώτα σας | petkostas | Τεχνικά θέματα διάφορα | 24 | 24-09-2009 15:14 |
ΣΟΣ!!! παιδιά τα φώτα σας!!! | tzik1 | Γενικά - Αναβάτης | 31 | 14-09-2009 01:05 |
Με τα φώτα αναμμένα θα κυκλοφορούν τα δίκυκλα!!!!!!!! | riko46 | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 8 | 23-06-2009 17:36 |