GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Μοτοσυκλέτα > Τεχνικά θέματα διάφορα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 26-08-2010, 13:10
manosamos Ο/Η manosamos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Nov 2009
Περιοχή: ΠΕΡΑΜΑ-ΑΕΚΑΡΑ
Μoto: Varadero 1000 CBR 600F4 Honda C70 6V
Προεπιλογή Απάντηση: Πρόβλημα με ολοκαινούργια μοτοσικλέτα

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos Εμφάνιση μηνυμάτων
χωρις ...πιπερι...!
Τι ειναι αυτο με τους Χοντακηδες ρε παιδι μου,δεν καταλαβαινουνε..........
Reply With Quote
Παλιό 26-08-2010, 13:55
EOD-K9 Ο/Η EOD-K9 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ R1200GS
Μoto: R1200GS

δεν σας αντέχω σκατε γάιδαρο
Reply With Quote
Παλιό 26-08-2010, 15:03
GregoryA Ο/Η GregoryA βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2009
Περιοχή: Mytilene,Lesvos
Μoto: Honda ST1300 Pan European

Φαγωθήκατε ρε με την Χοντα, αλλες μάρκες δεν υπάρχουν Yamaha, Kawasaki, Suzuki, Dukati, Moto Guzzi etc!!!!
Reply With Quote
Παλιό 26-08-2010, 15:06
CPretenteriS Ο/Η CPretenteriS βρίσκεται εκτός σύνδεσης

Ημερομηνία εγγραφής: May 2010
Περιοχή: Spata
Μoto: BMW R1200GS (mod. 2010)

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GregoryA Εμφάνιση μηνυμάτων
Φαγωθήκατε ρε με την Χοντα, αλλες μάρκες δεν υπάρχουν Yamaha, Kawasaki, Suzuki, Dukati, Moto Guzzi etc!!!!
B M W ! ! !
Reply With Quote
Παλιό 26-08-2010, 15:43
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από CPretenteriS Εμφάνιση μηνυμάτων
B M W ! ! !
Δεν το ανέφερα γιατι εννοείται φίλε μου!!!
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από syan Εμφάνιση μηνυμάτων
Μια γυναίκα την ερωτεύεσαι με όλα τα μείον της...η Honda είναι μόνον για να βρίσκεις ενα πιάτο φαί στο τραπέζι...
Μεγάλη κουβέντα είπες φίλε, το πρώτο μέρος δεν στέκει για λόγους προφανείς και για λόγους που θέλουν σελίδες για να καταλάβεις το "μέγεθος" της πρότασης σου.....το δεύτερο μέρος είναι πολύ προχειρο. Να μου πεις για κάποια παλιά μοντέλα που συνεχίζει να βγάζει η Χοντα (βαραντέρο αν σε ευχαριστεί ή απο τον γερμανικό ελικα τo F650 gs που κατασκευάζεται από την Κινέζικη Loncin η το άθλιο εμφανισιακά Scarver, ναι συμφωνώ αν και είναι υποκειμενικό). Η Χοντα μόνο στην Ελλάδα πουλάει πεντε φορές πάνω από την BMW και εχει συναρπάσει αρκετές φορές τον μοτοσυκλετιστικό κόσμο με φανταστικά μοντέλα πάνω στα οποία ευθυγραμμίστηκαν πολλές εταιρείες και διαθέτει καντάρια τεχνογνωσίας και λύσεων που δεν υπάρχουν σε άλλες εταιρείες. Η Χόντα φίλε μου δεν είναι για ενα πιάτο φαί στο τραπέζι, απλά τα γούστα του κόσμου είναι γούστα διαφορετικά, αλλά αυτό που δεν γουστάρουμε εμείς δεν είναι για πέταμα επειδή το επιλέγουν άλλοι, εκτος από εμάς!!!!

Last edited by GregoryA; 26-08-2010 at 15:45.
Reply With Quote
Παλιό 26-08-2010, 17:12
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GregoryA Εμφάνιση μηνυμάτων
Δεν το ανέφερα γιατι εννοείται φίλε μου!!!

Μεγάλη κουβέντα είπες φίλε, το πρώτο μέρος δεν στέκει για λόγους προφανείς και για λόγους που θέλουν σελίδες για να καταλάβεις το "μέγεθος" της πρότασης σου.....το δεύτερο μέρος είναι πολύ προχειρο. Να μου πεις για κάποια παλιά μοντέλα που συνεχίζει να βγάζει η Χοντα (βαραντέρο αν σε ευχαριστεί ή απο τον γερμανικό ελικα τo F650 gs που κατασκευάζεται από την Κινέζικη Loncin η το άθλιο εμφανισιακά Scarver, ναι συμφωνώ αν και είναι υποκειμενικό). Η Χοντα μόνο στην Ελλάδα πουλάει πεντε φορές πάνω από την BMW και εχει συναρπάσει αρκετές φορές τον μοτοσυκλετιστικό κόσμο με φανταστικά μοντέλα πάνω στα οποία ευθυγραμμίστηκαν πολλές εταιρείες και διαθέτει καντάρια τεχνογνωσίας και λύσεων που δεν υπάρχουν σε άλλες εταιρείες. Η Χόντα φίλε μου δεν είναι για ενα πιάτο φαί στο τραπέζι, απλά τα γούστα του κόσμου είναι γούστα διαφορετικά, αλλά αυτό που δεν γουστάρουμε εμείς δεν είναι για πέταμα επειδή το επιλέγουν άλλοι, εκτος από εμάς!!!!
Γρηγορη,

ξεραινομαστε κι απο αλλου οπως θυμασαι και ξερεις τι αντι-BMWακιας ειμαι!! ακομα ξερεις, διοτι σε διαβαζω επισης και στο άλλο φορουμ (με εχεις αποκαλεσει ''παλιο γνωριμο''), ποσο πολυ ''τα χωνω'' στους εδω συμφουρμιτες για τα χαλια της BMW!! 1500 ποστ εχω, τα 1000 ειναι πανω σε αυτο!!!
Ομως στο παραπανω ποστ σου εκανες ''γκέλα''!!

Εγραψες, ''Η Χοντα μόνο στην Ελλάδα πουλάει πεντε φορές πάνω από την BMW...'' ΣΩΣΤΑ!! Αλλα τι? παπια, σκουτερς και μικρα κυβικα ως επι το πλειστον!! καια υτο διοτι η γκαμα της ειναι τρισδιαστατη εν σχεση με της BMW!!!!!! Oυτε σκουτερ εχει ο Γερμανος ουτε τιποτε κατω απο 800 κυβικα για να πουλησει και να αυξησει τις επιδοσεις του!!! Και για να ξερεις η GS το 2008 πουλησε ακριβως διπλασια μηχανακια απο το βαραντερο!!! 845 εναντι 479!! Το 2010 δεν το κοιταμε καν......το.......ξεχναμε......δεν υπαρχει!!!

Εγραψες, ''........και εχει συναρπάσει αρκετές φορές τον μοτοσυκλετιστικό κόσμο με φανταστικά μοντέλα πάνω στα οποία ευθυγραμμίστηκαν πολλές εταιρείεκαι διαθέτει καντάρια τεχνογνωσίας και λύσεων που δεν υπάρχουν σε άλλες εταιρείες......'' Σωστα!!! Αλλα βρε παιδι μου με το σταγονομετρο τα δινει στον καταναλωτη!!! λες και φοβαται μην βαρυστομαχιασουμε!!

Εγραψες, ''....... αλλά αυτό που δεν γουστάρουμε εμείς δεν είναι για πέταμα επειδή το επιλέγουν άλλοι, εκτος από εμάς!!!!'' Αυτο κολλαει σε αμφοτερους ημων και υμων!!!! Με τοσα που τους εχω ''σουρει'' τοσον καιρό έπρεπε αυτη η προταση να υπαρχει σε καθε απαντητικο ποστ προς εμε στις συναφεις με το θεμα συζητησεις!!!!

Σημ. Δεν ξερω αν σε αποκρυπτογραφω σωστα αλλα.......δικαρινω μια επιθετικοτητα ¨η μου φαινεται? Αν ναι, τοτε δεν αξιζει ο κοπος πιστεψε με!!!! Περναμε τοοοοοοοσο καλα που ακομα κι αυτη η αντι-BMWδατικοτητα μου (ω, τι λεξη βρηκα) στις εκδρομες μας γινεται αντικειμενο καλοπερασης και γελιου!!!!

Οι συμφουρμιτες ξερουν τι αγορασαν!!!! Παντα κουβαλαν τον Μεγαλοδυναμο σε τρια διαφορετικα μεγεθη εικονων μην τυχον και τους συμβει τιποτε, και στα ταξιδια κοιταν κλεφτα δεξια κι αριστερα να δουν ποιος κουβαλαει εργαλιοφορο.....για παν ενδεχομενο!!!!
Ωχ αμαν τι με περιμενει τωρα!!!!!!!!! Θα κανω ενα χρονο να ξαναπαω εκδρομη μαζι τους!!!! Η βεντετα ομως ανα κρατησει????

Last edited by GeorgeP; 26-08-2010 at 17:20.
Reply With Quote
Παλιό 26-08-2010, 17:20

Cool Απάντηση: Πρόβλημα με ολοκαινούργια μοτοσικλέτα

Ένα έχω να πω...

B (ring)

M (ore)

W (omen)

Νομίζω αυτό τα λέει όλα... Προς απάντηση σε όσους έχουν αμφιβολίες...
Reply With Quote
Παλιό 26-08-2010, 17:25
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από CPretenteriS Εμφάνιση μηνυμάτων
Ένα έχω να πω...

B (ring)

M (ore)

W (omen)

Νομίζω αυτό τα λέει όλα... Προς απάντηση σε όσους έχουν αμφιβολίες...
Α......!!! Εσυ χρειαζεσαι BMW για να επιτευχθουν οι γυναικειοι στοχοι? Γιατι καποιοι ακομα και με ποδηλατο δεν ξερουν που να τις χωσουν και καταφευγουν στο μηνιαιο....ταξινομητηριο!!!
Reply With Quote
Παλιό 26-08-2010, 17:50

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
Α......!!! Εσυ χρειαζεσαι BMW για να επιτευχθουν οι γυναικειοι στοχοι? Γιατι καποιοι ακομα και με ποδηλατο δεν ξερουν που να τις χωσουν και καταφευγουν στο μηνιαιο....ταξινομητηριο!!!
Όχι βέβαια δεν χρειάζομαι BMW για να επιτευχθούν οι στόχοι Γιώργο μου... απλώς με μία BMW αυτό είναι κάτι αναπόφευκτο...

Ελπίζω να σε κάλυψα...
Reply With Quote
Παλιό 27-08-2010, 09:12
Senior Member

Γρηγορη,

ξεραινομαστε κι απο αλλου οπως θυμασαι και ξερεις τι αντι-BMWακιας ειμαι!! ακομα ξερεις, διοτι σε διαβαζω επισης και στο άλλο φορουμ (με εχεις αποκαλεσει ''παλιο γνωριμο''), ποσο πολυ ''τα χωνω'' στους εδω συμφουρμιτες για τα χαλια της BMW!! 1500 ποστ εχω, τα 1000 ειναι πανω σε αυτο!!!
Ομως στο παραπανω ποστ σου εκανες ''γκέλα''!!

Εγραψες, ''Η Χοντα μόνο στην Ελλάδα πουλάει πεντε φορές πάνω από την BMW...'' ΣΩΣΤΑ!! Αλλα τι? παπια, σκουτερς και μικρα κυβικα ως επι το πλειστον!! καια υτο διοτι η γκαμα της ειναι τρισδιαστατη εν σχεση με της BMW!!!!!! Oυτε σκουτερ εχει ο Γερμανος ουτε τιποτε κατω απο 800 κυβικα για να πουλησει και να αυξησει τις επιδοσεις του!!! Και για να ξερεις η GS το 2008 πουλησε ακριβως διπλασια μηχανακια απο το βαραντερο!!! 845 εναντι 479!! Το 2010 δεν το κοιταμε καν......το.......ξεχναμε......δεν υπαρχει!!!
Γεια σου Γιωργο, χαιρομαι που σε διαβάζω και σου απαντώ!!!
Λέγοντας ότι η Χοντα πουλάει 5 φορές πάνω, θελω να δείξω ότι το μέγεθος της εταιρείας αυτής δεν είναι συγκρίσιμο με το αντίστοιχο της BMW.
Εγραψες, ''........και εχει συναρπάσει αρκετές φορές τον μοτοσυκλετιστικό κόσμο με φανταστικά μοντέλα πάνω στα οποία ευθυγραμμίστηκαν πολλές εταιρείεκαι διαθέτει καντάρια τεχνογνωσίας και λύσεων που δεν υπάρχουν σε άλλες εταιρείες......'' Σωστα!!! Αλλα βρε παιδι μου με το σταγονομετρο τα δινει στον καταναλωτη!!! λες και φοβαται μην βαρυστομαχιασουμε!!
Συμφωνώ απόλυτα και έχω γράψει πολλές φορές ότι το μαρκετιγκ της Χοντα είναι για κλάμματα, σε αντίθεση με της BMW που εχει πλασάρει ότι γυρίζεις όλο τον κόσμο με το GS!!!!
Εγραψες, ''....... αλλά αυτό που δεν γουστάρουμε εμείς δεν είναι για πέταμα επειδή το επιλέγουν άλλοι, εκτος από εμάς!!!!'' Αυτο κολλαει σε αμφοτερους ημων και υμων!!!! Με τοσα που τους εχω ''σουρει'' τοσον καιρό έπρεπε αυτη η προταση να υπαρχει σε καθε απαντητικο ποστ προς εμε στις συναφεις με το θεμα συζητησεις!!!!
Αυτό κολάει στο ότι πρέπει να σεβόμαστε τις επιλογές των άλλων αλλά οχι και να συμφωνούμε βέβαια.
Σημ. Δεν ξερω αν σε αποκρυπτογραφω σωστα αλλα.......δικαρινω μια επιθετικοτητα ¨η μου φαινεται? Αν ναι, τοτε δεν αξιζει ο κοπος πιστεψε με!!!! Περναμε τοοοοοοοσο καλα που ακομα κι αυτη η αντι-BMWδατικοτητα μου (ω, τι λεξη βρηκα) στις εκδρομες μας γινεται αντικειμενο καλοπερασης και γελιου!!!!
Εγω δεν είμαι αντιBMWακιας, ούτε εχω ρε επιθετικότητα, αλλά δεν δέχομαι αυτη την απαξίωση της Χοντα από μερικούς γιατι είναι άδικο και όχι σωστό. Πιστεψε με αν μου άρεσε αισθητικά ο γερμανικός ελικας και αν με ειχε πείσει η υποτιθέμενη αξιοπιστία θα τον άγόραζα. Το να σκάσω περίπου 19.000 € και να κουβαλώ μπουκάλια λάδια και την αγωνία της βλάβης, οχι ευχαριστώ!!!!!
Οι συμφουρμιτες ξερουν τι αγορασαν!!!! Παντα κουβαλαν τον Μεγαλοδυναμο σε τρια διαφορετικα μεγεθη εικονων μην τυχον και τους συμβει τιποτε, και στα ταξιδια κοιταν κλεφτα δεξια κι αριστερα να δουν ποιος κουβαλαει εργαλιοφορο.....για παν ενδεχομενο!!!!
Ωχ αμαν τι με περιμενει τωρα!!!!!!!!! Θα κανω ενα χρονο να ξαναπαω εκδρομη μαζι τους!!!! Η βεντετα ομως ανα κρατησει????
Δεν υπάρχει βεντέτα Γιώργο, γελιο και χαρά μέσα από τις μηχανές αλλά τώρα που το έφερε η κουβέντα το Transalp εχει πατώσει εμπορικά και δεν φεύγει με τίποτα αποτελεί δηλαδή εμπορική αποτυχία της Χοντα σε αντίθεση με αυτά που υποστήριζες κάποτε!!!!
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης