![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Παιδες , δοκίμασε κανείς να βάλει μπροστά τη μοτο του,
(αναφερομαι σε BMW 1150,1200 κλπ ,κινητήρες boxer) που τον άφησε η μπαταρία , αμολόντας την σε κατηφόρα και αφήνοντας το συπλέκτη ??? |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Μην το δοκιμάσεις καν .... Το έκανα, χωρίς να έχω πρόβλημα .... απλά για να ξέρω ... Σε ταχύτητες - σε μέτρια κατηφόρα - 30,40 km/h, δεν παίρνει με τίποτα, ούτε με τρίτη σχέση στο κιβώτιο, ούτε με τετάρτη .... Ακόμη και με πήδημα στην σέλα, μπλοκάρει ο πίσω τροχός ... Το έχω δει να γίνεται, στην Κρήτη που είχαμε πάει, σε μεγάλη κατηφόρα κ με πολλά χιλιόμετρα, ένα παλικάρι που του έσβησε κ με τις πολλές μιζιές έμεινε και από μπαταρία, κάποια στιγμή, την έβαλε μπρος στην κατηφόρα. Αλλά ....... με πολλά χιλιόμετρα .... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Καλό είναι να το αποφύγεις Μακάριε !!!!!!
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
η μόνη περίπτωση να βάλεις μπρος είναι να υπάρχει αλλο μέσο -μοτο,αυτοκινητο,κλπ να σου δώσει ρεύμα ? |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
..... όχι ..... υπάρχει κι άλλη περίπτωση ...πιο εύκολη ..... ..... να κουβαλάς μαζί σου booster .... ![]()
|
|||
|
|||
![]() εγω το εχω κανει και πηρε σχετικα ευκολα.....
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Άμα έχεις λίγη μπαταρία πέρνει πολύ δύσκολα και είναι επικύνδυνο να σε ρίξει.Άμα όμως δεν έχει μπαταρία, δεν πέρνει με τίποτα.Μακάρι να κατέβεις όλο τον Όλυμπο
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Με τρίτη σε κατηφόρα και όταν αφήσεις το συμπλέκτη ταυτόχρονα και μιζα για να δουλέψει η αντλία.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αυτό λέμε.Χωρίς μπαταρία, ούτε μίζα έχει ούτε πέρνει σε κατηφόρα ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||