![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
ωπα ωπα παιδια...θα με φατε...δουλευω κιολας....δεν ειμαι παντα online!!!
![]() ![]() λοιπον...οποιος γνωριζει λιγα πραγματα...η γνωστη πυραμιδα παρεχει bonus σε ολους μα ολους τους απο πανω σου ετσι??? Ετσι σε καποια φαση οταν αυτη η πυραμιδα ανοιξει προς τα κατω κ ο τελευταιος δωσει πχ μια οδοντοκρεμα, αυτη κοστιζει περιπου 5€ και κοστος παραγωγης εχει πχ 0.2€... το bonus απο αυτη τη πωληση που μπορει να παρει οι τερμα επανω μπορει και να υπερκαλύπτει το τελικο ποσο πωλησεις οποτε και η πυραμιδα ειναι πατατα!Υπαρχουν και αλλοι τροποι που μπορει να συμβει αυτο-καταρευση πυραμιδας... Ναι ειναι εταιρια "δικτυων"...αλλα ΟΧΙ πυραμιδα! Στο bonus φιλιας η ολη φαση σταματα στους φιλους των φιλων...δηλαδη τους εμμεσους...μετα οτι και να γινει εσυ δεν θα παρεις σαλιο!! Και ναι...κανεις δεν δινει τζαμπα λεφτα...η Lyoness δεν ειναι φιλοπτωχο ταμειο...κερδιζει το 1% απο τον παγκοσμιο τζιρο που δημιουργηται...μιλαμε για πολλα εκατομ. €....κ με καταλληλη διαχειρηση...ισως και δις! Σας χαλαει να εχετε εκπτωση πχ απο τα LIDL 2% απο εκει που δεδν ειχατε τιποτα!? Γενικα οπου και σε οποια χωρα υπαρχει το ΔΝΤ...η καρτα αυτη παει τρελα...και ο κοσμος στρεφετε σε αυτη... Καταλαβαινω την δυσπιστια σας, ετσι οπως μας καταντησαν, ετσι ημουν και εγω και χειροτερα,αφου τα ακουσα 2 φορες...εβαλα κ ατομα απο διωξη ηλεκτρονικου και οικονομικου εγκληματος να το δουν....και μου ειπαν οτι ειναι αψεγαδιαστη! |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Βάσεις για βαλίτσες για G 650 gs (single) sos την πέμπτη φεύγω για ταξίδι | dimitrisd | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 1 | 01-08-2010 12:52 |
Πωλειται F 650 GS ABS--ευκαιρια!!! | Μπιτικατο | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 6 | 01-06-2010 11:00 |