![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Μα πως μεταμορφώθηκε ξαφνικά από αρχηγός που θα κατέστρεφε το ΠΑΣΟΚ, σε σωτήρα της χώρας... Αν ήξερε την οικονομική κατάσταση ή όχι, και επιμένω ότι αν δεν την ήξερε είναι ακόμα πιό επικίνδυνος. Αλλά από όσο θυμάμαι με το που "βγήκαν" είχαν να ασχοληθούν με το αν πήραν τις κουρτίνες οι πρωην υπουργοί των άλλων σωτήρων μας. ![]() Αν κάτι αξίζουν τα Εξάρχεια είναι αυτά τα συνθήματα.... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σταύρο δεν αντιλέγω, αλλά η γα***μενη η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Πόσο νερό ρίξαμε στο κρασί μας δεν λέγεται.
|
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά για να σοβαρευτούμε γιατί μιλάμε για σοβαρό ηγέτη τώρα, με γυαλιά ή χωρίς, δείτε αυτήν την αποκλειστική είδηση!!!
Αποκλειστικό! Διαβάστε πρώτοι τι θα πει ο κ. Παπανδρέου στην Θεσσαλονίκη!!! Διάλογοι … Πολιτικών!!! Συνομλούν: Γ. Ραγκούσης (Υπουργός) Γ. Παπανδρέου (Πρωθυπουργός)... - Ραγκούσης Λοιπόν πρόεδρε πάμε πάλι μια πρόβα για την συνέντευξη σας στην έκθεση Θεσσαλονίκης. Συνιστώ την προσοχή σας αν και τα Ελληνικά σας έχουν βελτιωθεί κατά πολύ, να μιλάτε αργά και καθαρά γιατί ο Λαζόπουλος και ο Θέμος καραδοκούν για τυχόν σαρδάμ. - Παπανδρέου Πω πω Γιάννη δεν σου κρύβω ότι έχω μια αγωνία γιατί είναι η πρώτη μου σοβαρή μετεκλογική συνέντευξη στο Greek … ε συγνώμη στην Ελλάδα ήθελα να πω. - Ραγκούσης Προσοχή πρόεδρε προσοχή! Πάμε λοιπόν στην πρόβα μας για το τι θα απαντήσετε στις επικίνδυνες ερωτήσεις. Εγώ θα ρωτώ κάνοντας τον δημοσιογράφο και εσείς θα απαντάτε αργά και σταθερά για να δίνετε την εικόνα ότι ξέρετε τι σας γίνεται και έχετε τον απόλυτο έλεγχο σε όλα. Πάμε την 1η ερώτηση. κ. Πρόεδρε γιατί μας είπατε προεκλογικά την περίφημη φράση “Λεφτά υπάρχουν” και που όλοι λένε ότι αυτή ήταν που σας έδωσε την απόλυτη πλειοψηφία. - Παπανδρέου Ακούστε κύριοι για να τελειώνουμε με αυτό το ζήτημα. Εγώ ρώτησα το Καραμανλή για τα λεφτά και αυτός μου είπε ότι έχουνε μείνει κάτι ψηλά! Εξάλλου όλο,ι επειδή σας έχει κυριεύσει το χρήμα, αυτό θέλατε να ακούσετε και αυτό σας είπα! Άλλη ερώτηση. - Ραγκούσης κ. Πρόεδρε γιατί δεν πήρατε μέτρα και δεν δανειστήκατε από τις πρώτες μέρες τις κυβέρνησης σας αλλά καθυστερήσατε με αποτέλεσμα να φτάσουμε Γενάρη και να εκτιναχτούν τα spread και τα επιτόκια στα ύψη; - Παπανδρέου Αυτό πράγματι ήταν ένα σοβαρό λάθος αλλά πιστέψτε με δεν κατάλαβα ότι αναλαμβάνουμε αμέσως μετά τις εκλογές εμείς, νόμισα ότι είναι όπως στο Αμέρικα που οι εκλογές μπορεί να γίνουν φθινόπωρο αλλά η νέα κυβέρνηση αναλαμβάνει από την 1η του επόμενου έτους. Άλλη ερώτηση. - Ραγκούσης Σας κατηγορούν ότι κάνατε πολλά ταξίδια στο εξωτερικό άνευ ουσίας και αποτελέσματος, γιατί; - Παπανδρέου Όχι! Εδώ κάνετε λάθος γιατί και ουσία υπήρχε και αποτέλεσμα. Όπως γνωρίζετε σε λίγο καιρό έκανα περίπου 3 φορές τον γύρο της γης και υπήρχε αποτέλεσμα γιατί ένας Έλληνας Πρωθυπουργός ... γράφτηκε στα ρεκόρ Γκίνες. Άλλη ερώτηση. - Ραγκούσης Γιατί ενώ πέρσι τον Ιούνιο κατηγορούσατε το Δ.Ν.Τ λέγοντας ότι είναι ένας οργανισμός που επιβραδύνει την ανάπτυξη και φέρνει φτώχια και μιζέρια στους λαούς, μετά μας παραδώσατε σε αυτόν ως πρόβατα επί σφαγή. - Παπανδρέου Γιατί εσείς οι Έλληνες .. - Ραγκούσης Εμείς εμείς .. - Παπανδρέου Ε ε ε α α ναι! Γιατί εμείς οι Έλληνες είμαστε μαθημένοι στα δύσκολα και πρέπει όλος ο κόσμος να δει πως τα καταφέρνουμε. Δεν σας κρύβω … - Ραγκούσης Πρόεδρε το κείμενο τελείωσε .. - Παπανδρέου Άσε με ρε Γιάννη να τα πω να φύγουνε από μέσα μου. Έλεγα λοιπόν… τι έλεγα α δεν σας κρύβω ότι ένας άλλος λόγος ήταν ότι έχω βαρεθεί από μικρός όποτε είμαι στην Ελλάδα να λένε ότι αυτός χρωστάει στην Μιχαλού την οποία ούτε ξέρουμε καν ποια είναι, ενώ τώρα λένε, αυτός, αυτή, όλοι, χρωστάνε σε κάτι που υφίσταται … στο Δου.Νου.Του!!!!!!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Καλα....εδω γελαμε!!!!!! Μου αρεσει που το συγκεκριμενο blog ειναι μεσα στο μυαλο των πολιτικων και ξερει πριν πουν αυτα που θα πουν και μαλιστα σε......προβα!!!!!! Απο αυτα τα blogs βγαζετε τα συμπερασματα σας??? τοτε καθιστε καπου, μην ειστε εκτεθειμενοι, γιατι θα πονεσει κι άλλο!!!!! Και που'στε, παρε τε τα αρματα και κατεβειτε στους δρομους να κανετε την δευτερη ελληνικη επανασταση!! Μετα ομως να εχετε το θαρρος και να βγειτε να πειτε.....''ναι εγω ημουν τοτε εκει που τα εσπαγα διοτι δεν συμφωνουσα με το ΔΝΤ''!!! Φορατε ομως και την πανοπλια σας διοτι θα σας παρουν με τις πετρες με την καταντια που θα εχει η ελλαδα (σταση πληρωμων, ελλειψη αγαθων κ.λ.π.) τοτε!!! Δεν σοβαρευομαστε λεω εγω!!!!!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απο εκει και μετα αυτοακυρωνεσαι!!!! Χωρις πολιτικο πιστευω η οποια πολιτικη σου τοποθετηση δεν αξιζει δυο γαιδαρων αχυρα!!!! Οτι και να πεις, σε Πολιτικο επιπεδο, και οσο και να βρισεις (αν βρισεις) μονο εσυ και ο καθρεπτης θα τα ακουσουν!!!!! Δεν ειανι αναγκη να εισαι κόκκινος, πρασινος, μπλε, τυρκουαζ....ας εισαι και.....αναρχικος!! αλλα δηλωσε το για να εχουμε να μιλαμε σαν ισος προς ισος!! οι μηδενιστες και οι ''δεν πιστευω πουθενα και σε κανεναν'' απλα δεν μπορουν συζητησουν με Πολιτικοποιημενα προσωπα παρα μονον με ομοιους τους!! μονον εκει θα βρουν ανταποκριση! Αρα κι εγω δεν μπορω να συμμετασχω στην μεταξυ εσου και του καθρεπτη σου συζητηση!!!! Σημ. δεν στα λεω επι προσωπικου αλλα τα λεω σε ολους οσους εχουν την ιδια αντιληψη περι πολιτικης με εσενα!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Απαντηση Γιώργο μου δεν πείρα δεν πειράζει βέβαια γτ είναι κ δύσκολη η ερώτηση.
Θα σου απαντήσω όμως σε αυτό που είπες.ξεκινώντας λέγοντας σου ότι ΕΣΥ που υποστηρίζεις το ΠΑΣΟΚ ψήφισε το μπας κ φτάσει το 60% .ποτέ δεν είπα ότι δεν έχω πολιτικά πιστεύω το αντίθετο μάλιστα επειδή κ έχω πολιτικά πιστεύω κ πολύ ισχυρά μάλιστα σου λέω επειδή έχω ακόμα τσίπαεσα μου ότι δεν με αντιπροσωπεύει κανενε κόμμα.ούτε με την ιδεολογία του ούτεε τα πρόσωπα του. Και θα ανταπαντησω φαίνεται πως ΕΣΥ δεν έχεις πολιτικά πιστεύω, ούτε ιδεολογία, και φαίνεται ότι θα πας κ να τους ξαναψησει ούτε τσίπα.γτ Γιώργο μου μεγάλη δημοκρατική παράταξη και το μεγάλο σοσιαλιστικο κόμμα έρχονται σε αντίθεσηε τις πράξεις της σημερινής κυβέρνησης .φαίνεται πρέπει να ξαναδιαβασεις τις αρχές του σοσιαλισμού για επανάληψη επειδή λοιπόν κ πολιτικά πιστεύω έχω κ την ιδεολογία μου δεν αλλάζω κατα εσένα πρέπει ναιλαωε το καθρέφτη μου. Αφήνω λοιπόν εσένα και κάθε εσένα φυσικά δεν είναι επί προσωπικού αλλά για όλους εσάς να συνεχίσετε την συζήτησηιαα κ έχεις/ετε ισχυρά πολιτικά πιστεύω |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τι γνώμη έχουν οι Ελληνες για το κινητό ;;;; | staren | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 2 | 27-08-2010 13:06 |
Την γνώμη σας για το Systemhelm 5 | NIKOS PAPADOPOULOS | Κράνη | 11 | 19-03-2010 06:09 |
Θα ήθελα την γνώμη σας για το Dainese Gator Evo | evanslam | Ένδυση | 15 | 04-03-2010 22:24 |
Τα ασφαλέστερα αυτοκίνητα του κόσμου για το 2009 | gsmaniac | Αυτοκίνητο | 5 | 05-02-2010 10:53 |
113 ΔΩΡΑ μοίρασε το GS forum για την πίτα του 2009 !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 2 | 16-02-2009 13:29 |