![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Το προβλημά της μόνο θα είναι όταν θα ζητήσει τα <χαρτιά της>απο την μαυρούκα και λάβει την απάντηση..... Τι κάνεις φιλενάδα????? ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Άντε και με fat boy Βασίλη........
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Κάθε Τετάρτη και Παρασκευή απο τις 22.0 έως τις ΄2.30-03.00 χωρίς καμμία ιδιαίτερη πρόσκληση...
Έτσι κι αλλιώς έχω καταλάβει ότι ΑΛΗΘΙΝΑ η νοοτροπία μας ΔΕΝ διαφέρει ΚΑΘΟΛΟΥ... Και κάτι <ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟ>...Το 20% των Χαρλεάδων έχουν σαν 2ο μηχανάκι ένα GS... Έτσι για την ιστορία... Last edited by Xarleas; 21-09-2010 at 02:48. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αποδείχτηκε ότ η κυρά Λένη έχει πολύ <ανεπτυγμένη> την Χαρλεάδικη συνείδηση (λογω Ν. Υόρκης).. Παγματικά με κατέπληξε...... ΑΠΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΕΛΕΝΗ.......... RESPECT..... Last edited by Xarleas; 21-09-2010 at 02:55. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Μην φοβάσαι.... Μόνο τις ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΜΕ κατά 2-3 γυναίκες... Τι να κάνουμε αφού είμαστε ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ.... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() Oλα καλά αλλά γιατί Βασιλάκι μου αφησες μούσι???? για να μην γίνεσαι αντιληπτώς κατά την είσοδο-έξοδο σου????? Πάντα ομορφιές. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Mάριε....στην Κρήτη λέμε.....<<πονανε τα παλικαρια>> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() κατάλαβες τώρα ποιός προσηλιτίζει ποιον? ![]() ![]() ![]() παντως εγω θα σου ελεγα (απο προσωπικη εμπειρια) οτι αξίζει μια βολτιτσα που και που.....αλλα δεν ειμαι σίγουρος αν θα θέλει και η κυρία σου!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Καταλάβατε τώρα κύριοι γιατι θα παραμεινω επίτιμος εκει μέσα και όχι κανονικο μέλος!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() εγω θα έχω τις γυναικες μου και τις γυναικες τους!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() Απόσπασμα:
Νικόλα τα στατιστηκα σου ειναι σωστα,,,,, με μία λεπτομέρεια,,,,,,, Το 20% των Χαρλεάδων εχει σαν 1ο μηχανάκι ένα GS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ήθελα να μπω καλύτερα στην Νοοτροπία των Χαρλεάδων!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() την επόμενη φορα,θα κανω και τατοο.......χένα!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τράπεζα Αίματος του GS Forum !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Κοινωνική ευαισθησία | 82 | 04-02-2013 15:39 |
Προωθηση του forum μας | taksidiotis | Ιδέες και σχόλια. | 8 | 22-04-2010 23:08 |
Η πίττα του GS Forum στην Κρήτη 21-2-10 !!! | FANISGS | "Το ... κοπή τη πίττα" | 421 | 18-03-2010 10:08 |