03-11-2010, 14:09
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: πειραιας
Μoto: GS1200adve - BMW2002 MONT 1973
|
|
Απάντηση: ΤΟ VARADERO ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GregoryA
Τα παραπάνω μοντέλα (800 και μελλοντικο 1200) αποτελούν κατα την ταπεινή μου άποψη εργα τέχνης , ποιηματα και μοτοκαλλιτεχνίες. Αν μοιάζει με gs η tenere η multistrada ή οτι άλλο θέλετε και σας ικανοποιεί αυτο μην το αγοράσετε, παραμείνετε με το <εξελιγμένο> boxer (αν μείνει στην παραγωγή). Με τι θελετε να μοιάζει μια νέα μοτοσικλέτα, με αροτρο ή σαύρα για να μην μοιάζει με μοτο που έχει μονομπρατσο, αξονα, ζελατίνα και κλπ!!!Με το φτηνό αυτό σκεπτικό σας οποια εταιρεία σχεδιάζει νεα μοτο με οn off V4 θα λέμε ότι ειναι απομίμηση Χοντα?. Ελεος , αυτα δεν στέκουν κύριοι, σας διαβάζω μηνες και όποιο νεο μοντέλο οποιασδηποτε εταιρειας κυκλοφορήσει, απομίμηση του gs λετε ότι είναι. Δεν εχει κατα την αποψη μου κανένα βασικο χαρακτηριστικό GS, (ευτυχώς), μην μου πείτε για την ζελατίνα, τον αξονα ή το φτεράκι που αντιγράψανε οι Γερμανοί απο το DR BIG 800 suzuki και οι οποίοι καλά κάνανε αν το γουστάρουν σαν χαρακτηριστικό της κατασκευής των. Καλο είναι ρε παιδιά να εξελίσουν οι εταιρείες νεα μοντέλα, καλά μοντέλα, βελτιωμένα μοντέλα και μεις αν μπορούμε και θέλουμε να τα απολαμβάνουμε, οποιας εταιρείας και αν είναι, μοτοσικλέτα, ταξίδια, ζωή αυτά μας ενδιαφέρουν και ας αφήσουμε τα φτηνα προαναφερόμενα σχόλια. Καταναλωτές είμαστε και όχι κριτές και μέτοχοι των μεγάλων εταιρειών που διαβάλλουμε τους αντιπάλους για να αποκομίσουμε περισσότερο κέρδος!!!!! Τελος αν μας ικανοποιεί η μηχανή μας μένουμε με αυτή αλλά δυστυχώς το πανίσχυρο μαρκετινγκ μας παρασυρει σε ακριβά μονοπάτια!!!!!!!!
|
μαλλον ξεχασες οτι το θεμα γραφτηκε σε φορουμ της bmw.....
οι περισσοτεροι αστειευονται και αυτο φαινεται....
|