![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Σορρυ βρε παιδια δεν μπορεσα να αντισταθω .......
επεξεργαστικα λιγο την φωτο του φιλου pepax66 ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() για σενα και μονον για σενα!! απο μακρια δεν μπορεις να κρινεις τους υπόλοιπους! ελα και σε κανα καφε να τσακωθουμε εκ του συνεγγυς!! ![]() Σου έχω πει ότι το τελελεβερ δεν είναι του Hossack αλλά το ντουολεβερ ,εσύ τον χαβά σου.!.[/QUOTE] Ουτε πατατα ουτε κολοκυθα!!! ΕΣΥ δεν μου εχεις πει τιποτα περι hossack και duolever!! Ανετρεξε στο παρελθον να δεις ποιος ανεφερε και εξηγησε πρωτος τα συστηματα αυτα και την ιστορια τους!! Εσυ ΠΟΤΕ δεν ασχοληθηκες!!! Απαντουσες πανω στα δικα μου ΠΑΝΤΟΤΕ!!! Στο εχω ξαναπει μην προσπαθεις να οικειοποιησαι γραπτα αλλουνου!!! Ο καθενας κανει μια αναζητηση και βλέπει! π.χ εδω http://www.gsforum.gr/%CE%86%CE%BB%CE%BB%CE%B5%CF%82-%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%AF%CE%B5%CF%82-32/super-tenere-2010-a-8261/index4.html οπου πρωτοαναφερθηκα στον Hossack στο μηνυμα 35 και μαλιστα απαντωντας σε εσενα σε αναφορα που εκανες στο τελελεβερ!! Δεν ειδα να με διορθωσεις πουθενα! Και γιατι να με διορθωσεις άλλωστε, ναι του Hossack το συστημα πηγε αυτουσιο στην BMW και ονομαστηκε Duolever! Μαλιστα!! και μια παραλλαγη αυτου πηγε στην GS την οποια ονομασε τελελεβερ. Η μονη διαφορα ειναι τα καλαμια που εχει η GS, και το λεει τελελεβερ ενω τα υπολοιπα δεν εχουν καλαμια!! Ενω και τα δυο συστηματα χρησιμοποιουν διπλα ψαλιδια!!! Α, και που΄σαι, το τελελεβερ δεν ειναι ουτε αυτο εξελιξη των μυαλωμενων γερμανων αλλα των Εγγλεζων της Saxon-Motodd στις αρχες της δεκαετιας του 1980!! Οχι για να μην νομιζουμε οτι η BMW ειναι ο αινσταιν της μοτοσυκλετας!! Αν η σχεδιαση ενος αντικειμενου δεν ειναι η υποκειμενικη ματια του σχεδιαστη του τοτε πες μου τι ειναι!!! Oσο για το DN, αγαπητε Θεοδωρα, ευτυχως που καποιοι τολμουν και κοιτανε εμπρος διοτι αν δεν υπηρχαν αυτοι ακομα BSA Gold Star και Norton commando θα καβαλουσαμε! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Αφ'οτου η BMW εβγαλε το 800αρι σε παραλληλη διαταξη μου εχει μπει εντονα η υποψια οτι το επομενο GS καλλιστα θα μπορει να βγει με την ιδια παραλληλη διαταξη φυσικα ανω των χιλιων κυβικον (α ρε Triumph) και οτι το 800αρακι ηταν η προβα τζενεραλε. Δεν ξερω εαν υπαρχουν τιποτα δηλωσεις η εστω και φυμες αλλα το σκεφτομαι απο την στιγμη που προτοεμφανιστηκαν (ας ειναι καλα βεβαια και τα Εuro 3,4,5,6,7 κλπ.) Δηλαδη μοτερ οπως το Τenere ... ![]() ![]() ![]() . Φανταζομαι γελιο που εχει να πεσει. |
|
|||
|
|||
![]()
Λεξικό παιδιά, διαβάζω τα κατεβατά αλλά δυσκολεύομαι στην μετάφραση ρε Γιώργο...
|
|
|||
|
|||
![]()
Έρεε τα θες και τα κολοκυθάκια και τις μελιτζάνες σου ….
Δες τι έγραψες άσχετε (`η πονηρέ ,εάν ήξερες και πήγες να παραπλανήσεις ! )και μετά για να δικαιολογηθείς πέταξες και άλλη μπούρδα .(όπως τότε που έλεγες ότι ο hossack δούλευε για την BMW και σε ξεστράβωσα πάλι) : <<Για δες ομορφιες που σχεδιαζει ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΑΖΕΙ η BMW ΣΗΜΕΡΑ>> Είσαι άσχετος και γράφεις λες και θέλεις ψήφους για να πάρεις χρίσμα <<ειδικού>> , πρόβλημα σου, εγώ μόνο το τίτλο του <<μπούρδα>> σου δίνω! Όποιος γνωρίζει …καταλαβαίνει ! Σου έχω ξαναγράψει ότι δεν έχω καμία σχέση με τον οχετό της μπούρδας που αραδιάζεις και γι’ αυτό θεωρώ μεγίστη προσβολή να τολμάς να λες ότι οικειοποιούμε τις βλακείες σου. <<Ενω και τα δυο συστηματα χρησιμοποιουν διπλα ψαλιδια!!!>> Τι να εξηγήσεις κακομοίρη άσχετε από συστήματα ανάρτησης , δεν βλέπεις καν ότι το τητελεβερ ΔΕΝ έχει διπλά ψαλίδια =>ΑΣΧΕΤΕΕΕΕΕ Car Bibles: Motorbike suspension types and how they work. πέραν των ανωτέρω δεν θα ασχοληθώ ξανά με την υπαρξιακή ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ σου._ |
|
|||
|
|||
![]()
Θελω να παρατηρησω οτι η υπαρξη αρνητικων (εως προσβλητικων) χαρακτηρισμων μειωνουν το κυρος και τη σημασια των γραφομενων...
...τροφη για σκεψη, απλα.... ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
συμφωνω.......ξεφυγε λιγακι η κουβεντα,αλλα δεν πειραζει συμβαινουν και αυτα
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τι εστί Sourotiri Ladiou (μετάφραση : σουρωτήρι λαδιού)?
Δεν έχω αγοράσει VFR 1200 αλλά έχω ακούσει ότι είναι ειδικό εργαλείο στα παρελκόμενα της μηχανής ! Συμφώνα με πληροφορίες χρησιμοποιείτε κατά τις αλλαγές λαδιού όπου σουρώνει το παλαιό λαδί και συγκρατεί τμήμα του κινητήρα σε μορφή γρεζιών… Όταν μαζέψεις αρκετά τα πας αντιπροσωπία και σου δίνουν κινητήρα δώρο ! Επειδή οι πληροφορίες είναι λίγες και όχι επαρκώς εξακριβωμένες ως προς τις λεπτομέρειες γνωρίζει κάποιος περισσότερα στοιχεία όπως π.χ. την αναγκαία ποσότητα που πρέπει να <<μαζέψεις>> `η συγκεκριμένο εξάρτημα (και πως το αναγνωρίζεις)???? |
|
|||||
|
|||||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Του ''μπουρδα'' ομως ακομα να του απαντησεις ποιο απο τα δυο (RT/varadero) εχει αναρτησεις με μεγαλυτερες διαδρομες, μηπως το ματι δεν κοβει τοσο καλα? Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
![]() Απόσπασμα:
Ο θυμος ειναι κακος συμβουλος, και δεν χρειαζεται θυμος μεσα σε ενα φορουμ, χανεις τα οποια δικια σου! Θα μπορουσες να πεις οτι εχεις να πεις ηρεμα και ωραια και οχι να μου απευθυνεσαι με χαρακτηρισμους υβριστικους!! Ετσι δεν βρισκεις το οποιο δικιο σου και δεν υποστηριζεις τα γραφομενα σου, αντιθετως προκαλεις ολα τα μελη με αυτην την συμπεριφορα, ακομα και τους οποιους υποστηρικτες σου! Εκτος κι αν τα γραφεις για να τα ακους εσυ και μονον εσυ!!! Last edited by GeorgeP; 10-11-2010 at 09:38. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ξεχωριζω τα εξης που αναφερω κι εγω στο μηνυμα 162 του παροντος νηματος Απόσπασμα:
Last edited by GeorgeP; 10-11-2010 at 09:35. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΤΟ ΖΕΙΜΠΕΚΙΚΟ ΤΗΣ ΕΥΔΟΚΙΑ ΣΕ ROCK ΕΚΔΟΣΗ ΔΕΙΤΕ ΤΟ | MARK | Αστεία Video | 1 | 08-09-2010 09:19 |
''ΣΤΑ ΟΠΛΑ'' ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ | MARK | Ελλάδα | 12 | 07-05-2010 16:00 |
ΤΡΟΧΑΙΑ-ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΗΡΓΗΣΕ | ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | Διάφορα | 5 | 10-02-2010 11:40 |
''ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ''(ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ) | MARK | Υγεία | 3 | 06-02-2010 15:49 |
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙΣ ΛΑΣΠΩΣΑΜΕ | ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 8 | 10-11-2009 20:39 |