GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Μοτοσυκλέτα > Γενικά - Μοτοσυκλέτα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 12-11-2010, 00:50
windman1200 Ο/Η windman1200 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2010
Περιοχή: ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ
Μoto: τώρα πια, δεν έχω...
Προεπιλογή Απάντηση: πολλα δεν ειναι!!!???

ΟΟΟΧΙ, Φίλε, δεν είναι πολλά! Να πληρώνεις πάντα κάτι παραπάνω σε ότι δεν μπορείς να το κάνεις μόνος σου...!
Reply With Quote
Παλιό 12-11-2010, 10:29
jimm Ο/Η jimm βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: ΠΑΤΡΑ-αθηνα
Μoto: KAWASAKI-Versys

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από windman1200 Εμφάνιση μηνυμάτων
ΟΟΟΧΙ, Φίλε, δεν είναι πολλά! Να πληρώνεις πάντα κάτι παραπάνω σε ότι δεν μπορείς να το κάνεις μόνος σου...!

.................................λεφτα παραπανω για τους πονηρους εννοεις
Reply With Quote
Παλιό 12-11-2010, 12:36
ntopouz Ο/Η ntopouz βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Junior Member

Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Μoto: GS1200

Τα 15 γιούρια νομίζω είναι καλά(ούτε πολλά-ούτε λίγα)
Μακαρόνια υπάρχουν διαφόρων ειδών.Καλά και φτηνά.Τα φτηνά ξερένοντε πιο γρήγορα.Στην Σ.Πάτση κάτω κάτω έχει μαγαζί με υλικά για βουλκανιζατέρ.Διαλέγεις και παίρνεις.(ότι πληρώνεις παίρνεις)
Reply With Quote
Παλιό 12-11-2010, 13:25
sakis7 Ο/Η sakis7 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Αιγάλεω
Μoto: BMW F800GS

Διαπίστωσα και εγώ ότι το κορδόνι-μακαρόνι είναι προσωρινή λύση... έκανα περίπου 500 χιλ. και παρατήρησα ότι στο σημείο που το είχα βάλει το λάστιχο έχανε αέρα. Πήγα για εσωτερικό μπάλωμα και άλλαξα ελαστικά όταν συμπλήρωσα τα προβλεπόμενα χιλιόμετρα.
Για το κορδόνι έδωσα 5€ και για το μπάλωμα 15€
Reply With Quote
Παλιό 12-11-2010, 14:08
windman1200 Ο/Η windman1200 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ
Μoto: τώρα πια, δεν έχω...

Εγώ προσωπικά με όσα μου έχουν τύχει μέχρι τώρα πιστεύω ότι όλοι στα παίρνουν. Οι πονηροί όπως λες στα πήραν και δουλειά δεν έκανες. Αυτή είναι η διαφορά. Αλλά αυτοί είναι που στην τελική αργά η γρήγορα χάνουν. Είτε γιατί δεν ξαναπατάς, είτε γιατί το λες και σε καμμιά 500αριά άτομα, και δεν σταυρώνουν πελάτη..!
Reply With Quote
Παλιό 12-11-2010, 14:24
labros Ο/Η labros βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2009
Περιοχή: Ιλιον

Το μακαρόνι είναι προσωρινή λύση για όσο χρειάζεται για να επιστρέψουμε στη βάση μας.
Το εσωτερικό μπάλωμα (όπως μπαλώναμε τις σαμπρέλες, δηλ. με κομμάτι κολλημένο εσωτερικά του ελαστικού) απαγορεύεται για αυτά τα λάστιχα κ αυτές τις ταχύτητες.
Αυτό που κάνει ο συγκεκριμένος στη Λένορμαν (κ δεν έχω καμία σχέση μαζί του για να μην παρεξηγηθώ) είναι το μόνο επιτρεπτό για σωστή επισκευή ώστε να αποφύγουμε την αντικατάσταση άμεσα. Ρίχνει κάποιο μείγμα απο ρευστό καουτσούκ μάλλον, το ζεσταίνει κ το συμπιέζει ώστε να γίνει, έαν αυτό μπορούμε να το πούμε, ένα σώμα με το λάστιχο. Λογικά από αυτά που είδα σε δικό μου μπάλωμα, εσωτερικά δεν θα πρέπει να έχεις εμφανές μπάλωμα.
Θεωρώ ότι όπου κ να μπαλώσουμε ένα λάστιχο θα πρέπει να ζητάμε να μας κάνουν κάτι τέτοιο κ όχι κάτι λιγότερο.
Reply With Quote
Παλιό 12-11-2010, 21:54
basilis76 Ο/Η basilis76 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2010
Περιοχή: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Μoto: BMW R1150GS

ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΑΘΑ ΛΑΣΤΙΧΟ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΒΟΥΛΚΑΝΙΖΑΤΕΡ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΚΑΡΦΙ ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΛΑΣΤΙΧΟ ΜΕ ΕΝΑ ΕΙΔΙΚΟ ΤΡΥΠΑΝΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΙΝΑ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΚΑΡΦΙ.ΜΕΤΑ ΜΕ ΕΝΑ ΓΥΑΛΟΧΑΡΤΟ ΕΦΑΓΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΤΟ ΛΑΣΤΙΧΟ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΕΝΑ ΚΑΡΦΙ ΑΠΟ ΚΑΟΥΤΣΟΥΚ ΠΟΥ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΚΕΦΑΛΙ ΔΙΑΜΕΤΡΟ 4 ΠΟΝΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΛΗΣΕ.ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΛΑΣΤΙΧΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΡΦΙ ΦΘΕΙΡΟΝΤΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ.Η ΚΟΛΛΑ ΑΝΤΕΧΕΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΣΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΦΗΝΩΜΕΝΟ ΣΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ.10 ΕΥΡΩ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΗ ΛΥΣΗ.ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΤΩΝ ΡΩΤΗΣΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 80
Reply With Quote
Παλιό 12-11-2010, 22:05
ltd111 Ο/Η ltd111 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Junior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Nov 2009
Περιοχή: athina
Μoto: gs1200

Στο μηχανάκι δεν έχω πάθει ακόμα(φτου φτου μακρυά μας)
Στο αμάξι τόσα χρόνια μακαρόνια μου βάζανε και δεν μου είχε κάνει πρόβλημα ποτέ.
Ακόμα και σήμερα μακαρόνι έχω, χωρίς πρόβλημα.Ίσως είμαι τυχερός.Τι να πω;;;;
Reply With Quote
Παλιό 12-11-2010, 22:09
solik Ο/Η solik βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2010
Περιοχή: ATHINA
Μoto: R1200GS

Ίσως είναι κινδυνολογίες των λαστιχάδων για τα μακαρόνια όταν δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους Και εγώ χρόνια τώρα με τα μακαρόνια κυκλοφορώ χωρίς πρόβλημα
Reply With Quote
Παλιό 12-11-2010, 22:39
griv_gs Ο/Η griv_gs βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2009
Περιοχή: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Μoto: R 1200 GS ADVENTURE

εγώ έχω πάθει λάστιχο από πρόκα και όταν πήγα για επισκευή διαπίστωσα ότι είχε διαφορετική τιμή η επισκευή στον εμπρός και άλλη στον πίσω.

Και επειδή ρώτησα μου είπε ο μαγαζάτορ μου είπε ότι δεν είναι το ίδιο να βγάζεις και αλυσίδα.

Και εγώ που δεν έκο αλισιντα καρντιά μου?

Πάλι πλήρωσα σαν να είχα

Και εννοείται πάντα μπάλωμα από μέσα και για ψυχολογικούς λόγους. Δεν έχουμε τέσσερις ρόδες
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης