![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Τι είναι αυτά που λες αγαπητέ Γιάννη χαλάρωσε λίγο.. Χρόνια πολλά..........
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σίγουρα πρόκειτε για παρεξήγηση και ελπίζω να επανέλθουμε στην πρότερη ήρεμη κατάσταση
![]() Άλλωστε όποιος έχει γνωρίσει τον Νίκο από κοντά, ξέρει πως δεν είναι από τους ανθρώπους που μιλάνε με υπονοούμενα ή έχει σκοπό να προσβάλει με τα λεγόμενά του κάποιον από εμάς... Last edited by skippybi; 20-04-2009 at 13:11. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αγαπητέ φίλε Orfeus, φοβάμαι ότι έχασες για λίγο την αίσθηση του χιούμορ. Μιας και τον Λεοντόκαρδο (Νίκο) τον γνωρίζω και προσωπικά είμαι απόλυτα βέβαιος ότι η διάθεση του να αστειευτεί δεν έγινε αντιληπτή από σένα με αποτέλεσμα (ίσως και με το δίκιο σου) να παρεξηγηθείς κατά κάποιον τρόπο. Είναι άλλωστε γεγονός ότι η διαφορά μεταξύ γραπτού λόγου και προφορικού δημιουργεί συχνά πυκνά τέτοιου είδους μικροπαρεξηγήσεις. Τώρα όσον αφορά τις ειδικού τύπου βίδες θα μπορούσες αν ήθελες να μας έδινες μερικές πληροφορίες ώστε να προφυλαχτούν και άλλοι από τέτοιου είδους κλοπές. Πάντα φιλικά…Λεωνίδας |
|
|||
|
|||
![]()
παιδια ευχαριστω για την συμπαράσταση..εχω κιόλας δρομολογηση το θεμα "αγορα νεας εξάτμισης"....τωρα που φυσικά έψαξα κ βρήκα κ κλειστό παρκινκ....όντως εχω γράψει κ σε αλλα σαιτ(κ το παλιο γνωστο σε ολους μας).πρώτον για να αφυπνίσω μερικους για να εχουν τον νου τους!!...κ γιατι δεν ξερεις καμία φορα!!!..ο κοσμος ειναι πραγματικα πολυ μικρος..πραγματικα πιστευω οτι ηταν θεμα παραγγελίας η εξάτμιση μου...περιμένω σε λιγους μηνες να πεσω πανω σε καπιον που ειχε παραγγείλει τετοια εξατμιση...το παλικαρι η¨ το συγκεκριμενο ατομο δεν θα φταιει σε τιποτα..αλλα συγουρα θα μου δωσει τις πληροφοριες που χρειαζομαι για να βρω απο κοντα κ εγω αυτα τα -καλα παιδια-που κανουν αυτες τις δουλειες!!!!!....δεν μπορει καπιος θα ερθει κ θα εχει βαλει μια δουλεμενη ακραμπα carbon...ειπαμε ο κοσμος ειναι μικρος!!!!
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Το ειπες και ο ίδιος ............ο γραπτός ..... Δεν αμφιβάλω καθόλου για τις προθέσεις του Νίκου ..... ![]() αλλά και για το δικό σου ποστ βάζω εγώ ... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
+1000 ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ..........σαφές ;;;;;;;;; .
|
|||
|
|||
![]()
Επειδη δεν εχω την προθεση να χαλασω το θεμα,η βιδα που σας ελεγα θα την δειτε εδω
http://images.google.gr/imgres?imgur...a%3DN%26um%3D1 και οποιος ενδιαφερεται θα την βρει στα μοτομαρκετ. |
|
|||
|
|||
![]()
σαφεστατο
![]() |
![]() |
|
|