![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
εδώ μαν... ![]() κάπνιζα γύρω στο ένα πακέτο την ημέρα.εδώ και δυο εβδομάδες έχω μπει στο εξής τριπ... καπνιζω 3 τσιγάρα την ημέρα.ένα πρωί,ένα μεσημέρι και ένα τώρα το βράδυ.σαν αντιβίωση ένα πράμα ![]() το επόμενο στάδιο είναι το ξυράφι. μπορεί να είναι και λάθος,αλλά αυτός ο δρόμος μου φάνηκε πιο εύκολος.. πάντως το γεγονός και μόνο που βλέπω το πακέτο και δεν βουτάω μου δίνει δύναμη.απο την άλλη μου φαίνεται ότι περιμένω σαν τον αζόρ για το φαγητό του ![]() αφού είσαι ψημένος,κάνε ένα θέμα όπως ο πρετεντέρης για εμψύχωση ![]() θα σου κάνει καλό
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Εχω ένα καλό βιβλίο σε μορφή pdf για το κόψιμο του καπνίσματος.
Δεν ξέρω όμως πως μπορώ να το επισυνάψω εδώ. Καμιά συμβουλή;;; |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Σε σένα δούλεψε;;;;;
|
|
|
|||
|
|||
|
ένα βιβλίο δεν κόβει το τσιγάρο! μπορεί να χρησιμέψει όμως όταν τελειώσουν τα χαρτάκια. ![]() ![]() δεν το επιχείρησα σοβαρά, αλλά το βιβλίο είναι πραγματικά χρήσιμο, το διάβασα με τη μία και πραγματικά μου φάνηκε ότι θα ήταν καλή βοήθεια. τώρα θα μου πει κάποιος πως μπορώ να το βάλω εδώ για να το κατεβάσουν όσοι θα ήθελαν;;; |
|
|
|||
|
|||
|
Δεν έχω καπνίσει ποτέ αλλά θα βοηθήσει στο κόψιμο αν κάνετε μια βόλτα στο πνευμονολογικό τμήμα κάποιου νοσοκομείου και δείτε τι γίνετε εκεί.Βάλτε τον εαυτό σας στη θέση κάποιου αρρώστου με οξυγόνο δίπλα του.
με το καλό να το κόψεις και θα δεις αμέσως τη διαφορά |
|
|
|||
|
|||
|
Ενα κόλπο που άκουσα είναι το παρακάτω.
Επειδή το τσιγάρο το χρειάζεσαι κάποιες στιγμές της ημέρας και μαζί με κάτι άλλο π.χ. καφέ ,όταν ξυπνάς ,όταν αγχώνεσαι κ.λ.π. κάνε το εξής .την 1η μέρα κάπνισε το 5 λεπτά μετά την αρχική σου επιθυμία.την 2η μέρα 15 λεπτά μετά την 3η μέρα 20 λεπτά μετά την επιθυμία κ.ο.κ.Μετά από κάποιες μέρες δεν θα το θέλεις .Αυτό βέβαια στην περίπτωση που δεν μπορείς να το κόψεις μαχαίρι |
|
|
|||
|
|||
|
Η άλλη λύση είναι να είσαι μόνΙμα σε κάποια εκδρομή του φόρουμ οπότε δεν θα προλαβαίνεις να καπνίζεις γιατί όλη μέρα θα ταξιδεύεις.
ΝΑ ΓΙΑΤΙ GSFORUM ΣΟΥ ΚΟΒΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]()
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Σβήσε το τελευταίο τσιγάρο..,,., | tattoopanther | Υγεία | 15 | 30-10-2010 16:16 |
| Αντίστροφη μέτρηση για το τσιγάρο.... | gsmaniac | Υγεία | 17 | 01-09-2010 22:47 |
| Πως θα αισθανονται αραγε... | georgekostas | Χιούμορ | 9 | 13-08-2009 15:09 |
| Πως θα βγάλετε λεφτά... | Alext | Χιούμορ | 2 | 03-06-2009 15:21 |
| Γνωρίζετε το ηλεκτρονικό τσιγάρο; | Arkas | Διάφορα | 11 | 25-05-2009 15:25 |