29-11-2010, 19:12
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Εκάλη
Μoto: BMW R1200GS
|
|
Απάντηση: Βίδα - οδηγός πίσω δαγκάνας φρένων GS 1200
Σας ευχαριστώ όλους για τις πληροφορίες.
Πρώτα από όλα, στάθηκα πολύ τυχερός, διότι παράκουσα τους διάφορους μηχανικούς που μου είπαν για ακινητοποίηση και εγώ έκανα τον γύρο της Αργολίδας. Σήμερα λοιπόν, είδα την δαγκάνα να κρέμεται και το ένα τακάκι τελείως εκτός δισκόπλακας και να την έχει καβαλήσει. Δυνητική μεγάλη ζημιά – ####φαρδος.
Δεν έβγαλα καμία άκρη, σε όποιο μηχανουργείο και να πήγαινα, ήθελαν την βίδα σκέτη για να την φτιάξουν. Οπότε έπρεπε να βγάλω την δαγκάνα, να τρέξουν τα ζουμιά κλπ. άλλα κακά.
Έκανα την ανάγκη φιλοτιμία, πήγα στον Παναγιωτόπουλο, του εξήγησα – κατάλαβε, βρήκε την κατάλληλη βίδα, έβγαλε την παλιά, που ήταν και πακτωμένη / κολλημένη, την πέρασε στην δαγκάνα, την δαγκάνα στην θέση της, γέμισε υγρά από το κεντρικό tank, εξαερώσεις και μετά από δοκιμή, λες και ήταν υποχρεωμένος, και αφού είχε περάσει μια ώρα στην μηχανή, μου την παρέδωσε.
Έχω μόλις γλυτώσει τα €500, που θα ήθελα για την αγορά της... βίδας (θα στείλω mail στην μαμά Γερμανίας για να επιβεβαιώσω ότι υποστηρίζει την πολιτική της μαμάς Ελλάδας και θα σας ενημερώσω) και ρωτάω τι οφείλω. Μου λέει ‘τίποτα, δώσε κάτι στο παιδί’.
Άρχοντας, που δεν μπορώ όμως να αντέξω λόγω των συγκυριών.
Ελπίζω να μην θεωρηθεί διαφήμιση, διότι αφ’ ενός δεν είναι, αφ΄ εταίρου ξέρετε την γνώμη μου για την οικονομική πολιτική της μαμάς και των αντιπροσωπειών της.
|