GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Διάφορα > Μου τη δίνει που .....

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 13-12-2010, 19:49
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: Μου την δίνει το θράσος τους....

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
Συμφωνειτε ¨η οχι εμενα μου ειναι αδιαφορο διοτι ως ανεργος δεν μπορω να προσφερω και πολλα πραγματα!.

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ckk Εμφάνιση μηνυμάτων
Διαφωνώ ριζικά. Ποιος κερατάς σου είπε ότι μόνο οι εργαζόμενοι έχουν ήθος, τιμιότητα, γνώσεις και άλλες αρετές. Και συ γιατί τον πίστεψες? Πολύ πεσιμιστικό σχόλιο…
Εννοουσα οτι καταναλωτικα δεν μπορω να προσφερω τιποτα!
Reply With Quote
Παλιό 13-12-2010, 19:54
gsmaniac Ο/Η gsmaniac βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: πειραιας
Μoto: GS1200adve - BMW2002 MONT 1973

Απόσπασμα:
[/SIZE][/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE]

Εννοουσα οτι καταναλωτικα δεν μπορω να προσφερω τιποτα!
αυτο δεν υπαρχει.......
Reply With Quote
Παλιό 13-12-2010, 20:04
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac Εμφάνιση μηνυμάτων
νομιζω οτι κατι δεν καταλαβες φιλε γιωργο.....

ολοι κατα των εργατοπατερων ειμαστε και ολοι κατα των οργανωμενων συνδικαλιστων,αλλα κυριως κατα των πολιτικων,οι οποιοι εχουν φερει την χωρα στο αδιεξοδο...

μεν εξοργιζεσαι,γιατι νομιζω οτι ειμαστε ολοι απο την ιδια μερια του ποταμου...ακομα και οι δημοσιοι ή στρατιωτικοι κλπ...
Καταρχήν δεν εξοργιζομαι...συζητω εντονα!!!!!

Κατα δευτερον πες μου τι ειναι αυτο, οικογενεια-εταιρεια-κατασκηνωση-μαγαζι-οικος ανοχης-στρηπτιζαδικο.......το οποιο λειτουργει χωρις κεντρικη διοικηση!!! ΤΙΠΟΤΑ!! Αν δεν υπαρχει κεντρικη διοικηση βασιλευει η αναρχια, ο θανατος σου η ζωη μου!!!

Αν η διοικηση στην οικογενεια δεν μας αρεσει την χωριζουμε και παμε για άλλα, αν η διοικηση στην εταιρεια δεν μας αρεσει κανουμε υπομονη μεχρι να βρεθει κατι άλλο, αν η διοικηση στο στρηπτιζαδικο δεν τα παει καλα νοικιαζουμε 2 αλλοδαπους και την καθαριζουμε!!! με αλλα λογια την αλλαζουμε!!!!!

Καντε το ιδιο σε καθε εκλογικη αναμετρηση αν δεν σας αρεσει η υπαρχουσα πολιτικη διοικηση!! Αν δεν πιστευετε σε κανεναν ψηφιστε γραφοντας ''αει μαμηθειτε'' σε ενα λευκο χαρτι και ριξτε το στην καλπη...αλλα ΨΗΦΙΣΤΕ!!! Ετσι θα παρθουν τα μηνυματα, ετσι θα βγει κατι μη αυοτονομο και θα εξαρταται απο άλλους κ.λ.π.
Εκει ειναι η δυναμη μας και οχι να σιιχτιριζουμε ολους και ολα, δεν ειναι ολοι και ολα ιδια!!!! Ειναι ολα τα δαχτυλα ιδια ρε Κωστα??
Reply With Quote
Παλιό 13-12-2010, 20:13
Senior Member

Απόσπασμα:

Καταρχήν δεν εξοργιζομαι...συζητω εντονα!!!!!

Κατα δευτερον πες μου τι ειναι αυτο, οικογενεια-εταιρεια-κατασκηνωση-μαγαζι-οικος ανοχης-στρηπτιζαδικο.......το οποιο λειτουργει χωρις κεντρικη διοικηση!!! ΤΙΠΟΤΑ!! Αν δεν υπαρχει κεντρικη διοικηση βασιλευει η αναρχια, ο θανατος σου η ζωη μου!!!

Αν η διοικηση στην οικογενεια δεν μας αρεσει την χωριζουμε και παμε για άλλα, αν η διοικηση στην εταιρεια δεν μας αρεσει κανουμε υπομονη μεχρι να βρεθει κατι άλλο, αν η διοικηση στο στρηπτιζαδικο δεν τα παει καλα νοικιαζουμε 2 αλλοδαπους και την καθαριζουμε!!! με αλλα λογια την αλλαζουμε!!!!!

Καντε το ιδιο σε καθε εκλογικη αναμετρηση αν δεν σας αρεσει η υπαρχουσα πολιτικη διοικηση!! Αν δεν πιστευετε σε κανεναν ψηφιστε γραφοντας ''αει μαμηθειτε'' σε ενα λευκο χαρτι και ριξτε το στην καλπη...αλλα ΨΗΦΙΣΤΕ!!! Ετσι θα παρθουν τα μηνυματα, ετσι θα βγει κατι μη αυοτονομο και θα εξαρταται απο άλλους κ.λ.π.
Εκει ειναι η δυναμη μας και οχι να σιιχτιριζουμε ολους και ολα, δεν ειναι ολοι και ολα ιδια!!!! Ειναι ολα τα δαχτυλα ιδια ρε Κωστα??
δεν μιλαω για αναρχια και ακυβερνησια...
τα συμφεροντα και ο πολιτικος φανατισμος,δεν αφηνει να γεννηθει τιποτα καινουργιο και υγιες.......
εγω σε καθε εκλογικη αναμετρηση αισθανομαι outsider.....
Reply With Quote
Παλιό 13-12-2010, 20:23
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac Εμφάνιση μηνυμάτων
δεν μιλαω για αναρχια και ακυβερνησια...

τα συμφεροντα και ο πολιτικος φανατισμος,δεν αφηνει να γεννηθει τιποτα καινουργιο και υγιες.......

εγω σε καθε εκλογικη αναμετρηση αισθανομαι outsider.....
Αυτο ειναι πολυ μεγαλη συζητηση και δεν ειναι επι του παροντος!!!!
Reply With Quote
Παλιό 13-12-2010, 20:25
Senior Member

Απόσπασμα:
Αυτο ειναι πολυ μεγαλη συζητηση και δεν ειναι επι του παροντος!!!!
το ξερω.....
Reply With Quote
Παλιό 13-12-2010, 20:36
diomiles Ο/Η diomiles βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2010
Περιοχή: Αιγαλεω Αθηνα
Μoto: f650gs

Απόσπασμα:
Διονυση μου,

το εργατικο δυναμικο της χωρας ειναι περι τα 7.380,000 ατομα, αν βγαλεις το 1,000,000 δημοσιους μας εμειναν 6,380,000 και αν βγάλεις τους αλλους 1,000,000 ανεργους μας εμειναν 5,380,000....... θελεις να τους χασεις και αυτους εξαναγκαζοντας τους στην απεργια?????
.
Εδω ακριβώς διαφωνουμε Γιώργο . Εγω υποστηρίζω ότι αν δεν βγούμε στους δρόμους θα χάσουμε τα πάντα γιατί απο ότι ξέρω τουλάχιστον όλα οσα απολαμβάναμε μέχρι σήμερα ειχαν κερδηθεί με αγώνες και πάνε να τα πάρουν όλα πίσω.Και πιστεψέ με αυτούς που θα χάσουμε σίγουρα απο τους εναπομείναντες 5.380.000 θα είναι οι επαγγελματίες σαν την αφεντιά μου γιατί δεν θα μπορείς εσύ να καταναλώσεις με αποτέλεσμα να κλείσω όπως συμβαίνει καθημερινά.
Αυτές οι συζητήσεις είναι μεγάλες και γίνονται απο κοντά για αυτό εγώ κλείνω εδώ .Χάρηκα που τα είπαμε.
Καλό βράδυ.

Last edited by diomiles; 13-12-2010 at 20:37.
Reply With Quote
Παλιό 13-12-2010, 20:39
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από diomiles Εμφάνιση μηνυμάτων
.
Εδω ακριβώς διαφωνουμε Γιώργο . Εγω υποστηρίζω ότι αν δεν βγούμε στους δρόμους θα χάσουμε τα πάντα γιατί απο ότι ξέρω τουλάχιστον όλα οσα απολαμβάναμε μέχρι σήμερα ειχαν κερδηθεί με αγώνες και πάνε να τα πάρουν όλα πίσω.Και πιστεψέ με αυτούς που θα χάσουμε σίγουρα απο τους εναπομείναντες 5.380.000 θα είναι οι επαγγελματίες σαν την αφεντιά μου γιατί δεν θα μπορείς εσύ να καταναλώσεις με αποτέλεσμα να κλείσω όπως συμβαίνει καθημερινά.
Αυτές οι συζητήσεις είναι μεγάλες και γίνονται απο κοντά για αυτό εγώ κλείνω εδώ .Χάρηκα που τα είπαμε.
Καλό βράδυ.
κι εγω χαρηκα πουτα ειπαμε...αληθινά και οχι προσποιητά!!!
Καλο βραδυ και σε εσενα Διονυση!!!!
Reply With Quote
Παλιό 13-12-2010, 21:09
Albatros Ο/Η Albatros βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Ηράκλειο
Μoto: YAMAHA FJR 1300 F650GS KYMCO 400 Exiting

Μας πιάσανε στον ύπνο παιδιά.Μας κοίμησαν τόσα χρόνια με το ευρώ και την Ευρωπαίκή ¨Ενωση, μας δώσανε καρότα με τα ελκυστικά δάνεια και μας κάνανε καταναλωτές ονείρων που δεν είχαμε. Ξαφνικά από τις γιορτές των Ολυμπιακών αγώνων μας ρίξανε στο λάκο των λεόντων. Πιό αναξιόπιστη και ανίκανη πολιτική ηγεσία δεν υπάρχει στο κόσμο. Με τους συνδικαλιστές που είχαμε πετύχαμε χρόνια τώρα όσα κερδίσαμε με αγώνες (έστω και μερικών από εμάς). Με αυτούς τους συνδικαλιστές η όποιους άλλους διαλέξουμε πρέπει να αμυνθούμε. Βλέπετε ο συνδικαλισμός είναι ένα όπλο που έχουμε αλλά τα πυρομαχικά είμαστε εμείς οι εργαζόμενοι, δημόσιοι και ιδιωτικοί μαζί. Το κόλπο είναι να μας βάλουνε σε εμφύλιο εργατικό πόλεμο και να ρίξουν στα μάτια μας την ηγεσία μας. Ξαφνικά οι δημοσιογράφοι τύπου ...πουλου ανακαλύψανε τις αμοιβές του πρόεδρου της ΓΕΣΕΕ,δεν τις ξέρανε τόσο καιρό.Γιατί όμως,αναρωτηθείτε, μήπως γιατί το όπλο πρέπει να μείνει άδειο?
Μας βομβαρδίσανε με ανασφάλεια, κατάθλιψη, αγωνία, μας γεμίσανε οργή και τώρα θέλουν να μας πούνε και που θα ξεσπάσουμε αυτή την οργή μας.
Όταν είδα τον Στρός Καν στο Ελληνικό κοινοβούλιο αισθάνθηκα ότι η χώρα είναι σε κατοχή, ντράπηκα και όπως είπε ο λαικός ήρωας στην τηλεόραση...ΚΑΤΑΝΤΗΣΑ ΕΛΛΗΝΑΣ.
Αυτές είναι μερικές σκέψεις που ίσως είναι λάθος για μερικούς και ήπιες για άλλους, αλλά εδώ είμαι να ακούσω τις δικές σας.
Reply With Quote
Παλιό 13-12-2010, 22:33
frits Ο/Η frits βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Αχαρνές
Μoto: BMW R1200 GS 2005 YAMAHA TTR 250

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ckk Εμφάνιση μηνυμάτων
Εμένα πάλι την γνώμη μου την ξέρετε… πίσα και πούπουλα και πριν την φυλακή, επιστροφή των, καθ’ οιονδήποτε τρόπω, κλεμμένων.

Η όλη αδράνεια του κόσμου, οφείλεται στο ΜΕΓΕΘΟΣ του κακού. Ότι και να κάνουμε, δεν μπορούμε να πετύχουμε το ευκταίο. Είναι πολύ μεγάλο το πλοίο, για να του αλλάξουμε την ρότα προς το παγόβουνο. Ο Γιωργάκης, όχι μόνο δεν έκανε ΚΑΜΙΑ προσπάθεια να αλλάξει την πορεία αυτή, αλλά από ότι βλέπουμε, όσοι μπορούμε, το κυνηγάει ΑΚΟΜΗ το παγόβουνο. Μόνο που το κυνηγάει για ίδιον όφελος. Τα φράγκα είναι πολλά γιόκα μου.

Προς το παρόν πρέπει να βγει κάποιος να μας πει υπεύθυνα αν φθάνουν τα παραγόμενα χρήματα της χώρας, GDP, να μας θρέψουν. Αλλά και πάλι, ΕΠΙΤΗΔΕΣ, δεν το λέει κανείς. Διότι αν φθάνουν, να πάνε να γαμ.θούν στην Ευρώπη. Θα τους τα δώσουμε ΌΤΑΝ τα έχουμε.

Ίσως αυτό που ΕΓΙΝΕ στην Ελλάδα, η πτώχευση δηλαδή και η εν συνεχεία αντίληψή της από τους Έλληνες, να είναι καλό. Είναι πολλά τα χρόνια της αμαρτίας, χρειαζόμαστε την ΚΑΘΑΡΣΗ. Αυτό το πολιτικό σκηνικό, πρέπει να ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ. Το νέο που θα έρθει, θα ξέρει τι να κάνει. Με ασφάλεια και πρόχειρα θα πω ότι, αν κάνει τα ΑΝΤΙΘΕΤΑ από όλα όσα έχουν κάνει οι μέχρι τώρα, θα πετύχει καλύτερα αποτελέσματα.

Πρέπει να κατέβουμε στους δρόμους. Αυτό είναι αναμφισβήτητο. Αλλά όχι με φορείς τις ανωτέρω αναφερόμενες συνδικαλιστικές ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ. Πρέπει να υπάρξει ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ. Φοβάμαι ότι δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά. Δεν ξέρουμε να κάνουμε πολλά, γιατί ως τώρα φερόμασταν σα λαός, δηλαδή ο καθένας για το ατομικό μικροσυμφέρον του. Όταν δράσουμε σαν πολίτες, δηλαδή για το συλλογικό συμφέρον, θα πετύχουμε περισσότερα. Ίσως και την λύτρωση. Ίδωμεν.
Όσο πάει και τον συμπαθώ περισσότερο τον CKK..
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης