![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Εννοουσα οτι καταναλωτικα δεν μπορω να προσφερω τιποτα! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
αυτο δεν υπαρχει.......
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() Απόσπασμα:
![]() Κατα δευτερον πες μου τι ειναι αυτο, οικογενεια-εταιρεια-κατασκηνωση-μαγαζι-οικος ανοχης-στρηπτιζαδικο.......το οποιο λειτουργει χωρις κεντρικη διοικηση!!! ΤΙΠΟΤΑ!! Αν δεν υπαρχει κεντρικη διοικηση βασιλευει η αναρχια, ο θανατος σου η ζωη μου!!! Αν η διοικηση στην οικογενεια δεν μας αρεσει την χωριζουμε και παμε για άλλα, αν η διοικηση στην εταιρεια δεν μας αρεσει κανουμε υπομονη μεχρι να βρεθει κατι άλλο, αν η διοικηση στο στρηπτιζαδικο δεν τα παει καλα νοικιαζουμε 2 αλλοδαπους και την καθαριζουμε!!! με αλλα λογια την αλλαζουμε!!!!! Καντε το ιδιο σε καθε εκλογικη αναμετρηση αν δεν σας αρεσει η υπαρχουσα πολιτικη διοικηση!! Αν δεν πιστευετε σε κανεναν ψηφιστε γραφοντας ''αει μαμηθειτε'' σε ενα λευκο χαρτι και ριξτε το στην καλπη...αλλα ΨΗΦΙΣΤΕ!!! Ετσι θα παρθουν τα μηνυματα, ετσι θα βγει κατι μη αυοτονομο και θα εξαρταται απο άλλους κ.λ.π. Εκει ειναι η δυναμη μας και οχι να σιιχτιριζουμε ολους και ολα, δεν ειναι ολοι και ολα ιδια!!!! Ειναι ολα τα δαχτυλα ιδια ρε Κωστα?? |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
δεν μιλαω για αναρχια και ακυβερνησια...
![]() τα συμφεροντα και ο πολιτικος φανατισμος,δεν αφηνει να γεννηθει τιποτα καινουργιο και υγιες....... ![]() εγω σε καθε εκλογικη αναμετρηση αισθανομαι outsider..... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αυτο ειναι πολυ μεγαλη συζητηση και δεν ειναι επι του παροντος!!!!
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
το ξερω.....
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Εδω ακριβώς διαφωνουμε Γιώργο . Εγω υποστηρίζω ότι αν δεν βγούμε στους δρόμους θα χάσουμε τα πάντα γιατί απο ότι ξέρω τουλάχιστον όλα οσα απολαμβάναμε μέχρι σήμερα ειχαν κερδηθεί με αγώνες και πάνε να τα πάρουν όλα πίσω.Και πιστεψέ με αυτούς που θα χάσουμε σίγουρα απο τους εναπομείναντες 5.380.000 θα είναι οι επαγγελματίες σαν την αφεντιά μου γιατί δεν θα μπορείς εσύ να καταναλώσεις με αποτέλεσμα να κλείσω όπως συμβαίνει καθημερινά. Αυτές οι συζητήσεις είναι μεγάλες και γίνονται απο κοντά για αυτό εγώ κλείνω εδώ .Χάρηκα που τα είπαμε. Καλό βράδυ. ![]() Last edited by diomiles; 13-12-2010 at 20:37. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Καλο βραδυ και σε εσενα Διονυση!!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μας πιάσανε στον ύπνο παιδιά.Μας κοίμησαν τόσα χρόνια με το ευρώ και την Ευρωπαίκή ¨Ενωση, μας δώσανε καρότα με τα ελκυστικά δάνεια και μας κάνανε καταναλωτές ονείρων που δεν είχαμε. Ξαφνικά από τις γιορτές των Ολυμπιακών αγώνων μας ρίξανε στο λάκο των λεόντων. Πιό αναξιόπιστη και ανίκανη πολιτική ηγεσία δεν υπάρχει στο κόσμο. Με τους συνδικαλιστές που είχαμε πετύχαμε χρόνια τώρα όσα κερδίσαμε με αγώνες (έστω και μερικών από εμάς). Με αυτούς τους συνδικαλιστές η όποιους άλλους διαλέξουμε πρέπει να αμυνθούμε. Βλέπετε ο συνδικαλισμός είναι ένα όπλο που έχουμε αλλά τα πυρομαχικά είμαστε εμείς οι εργαζόμενοι, δημόσιοι και ιδιωτικοί μαζί. Το κόλπο είναι να μας βάλουνε σε εμφύλιο εργατικό πόλεμο και να ρίξουν στα μάτια μας την ηγεσία μας. Ξαφνικά οι δημοσιογράφοι τύπου ...πουλου ανακαλύψανε τις αμοιβές του πρόεδρου της ΓΕΣΕΕ,δεν τις ξέρανε τόσο καιρό.Γιατί όμως,αναρωτηθείτε, μήπως γιατί το όπλο πρέπει να μείνει άδειο?
Μας βομβαρδίσανε με ανασφάλεια, κατάθλιψη, αγωνία, μας γεμίσανε οργή και τώρα θέλουν να μας πούνε και που θα ξεσπάσουμε αυτή την οργή μας. Όταν είδα τον Στρός Καν στο Ελληνικό κοινοβούλιο αισθάνθηκα ότι η χώρα είναι σε κατοχή, ντράπηκα και όπως είπε ο λαικός ήρωας στην τηλεόραση...ΚΑΤΑΝΤΗΣΑ ΕΛΛΗΝΑΣ. Αυτές είναι μερικές σκέψεις που ίσως είναι λάθος για μερικούς και ήπιες για άλλους, αλλά εδώ είμαι να ακούσω τις δικές σας. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μου είπαν ότι σε αυτό το | Pier | Καλώς ήλθατε | 33 | 14-12-2010 09:37 |
Μου κλεψαν το τσαντακι μου | stelios1977 | Απαραίτητα έγγραφα | 17 | 27-09-2010 05:26 |
Μου διέρηξαν το σπίτι ..... | MANDRAX-7 | Τι μας έτυχε | 18 | 30-06-2010 07:51 |
Μάχη με το θάνατο δίνει ο Μάικλ Τζάκσον | GS_maniac | Κόσμος | 4 | 24-12-2008 12:39 |