![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Πού κ πώς βρέθηκε ???? Ήταν σε καλή κατάσταση ???
|
|||
|
|||
![]()
Μπραβο.Χαιρομαι παρα πολυ. Αλλη μια αποδειξη οτι οταν αποφασισεις να κλεψεις ΚΤΜ πρεπει να εισαι χεράς για να τα καβαλησεις!!!
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() και σου λεει "δε γαμiεταi",τη στελνω πισω να παρω κανα BMW! ![]() Last edited by ntinopoulos; 14-12-2010 at 13:42. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Εσύ δεν παλεύεσαι με τίποτα!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο φιλαράκι,πολύ χαίρομαι,πέρασες ζόρικη δοκιμασία............
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Καλό θα ήταν να απαντηθούν οι ερωτήσεις του Λεοντόκαρδου. |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μεγαααλη τυχη!!
Αντε και καλοκλειδωμενο τωρα!! |
|
|||
|
|||
![]()
Ακόμη δεν έχω πολλές λεπτομέρειες,αλλά είναι στην αστυνομία Πειραιά.Μάλλον χρησιμοποιήθηκε σε κάποια ληστεία.Απότι μου είπε ο φίλος μου,που πήγε χτες και την είδε,είναι βαμμένη όλη μαύρη,οι acrapovic λείπαν και αντικαταστάθηκαν με μαμά,προωφανώς για το θόρυβο.Λείπουν κάγκελα,προστατευτικά και βαλίτσας,η σχάρα αντικαταστάθυκε με αυτή του 990 με τις χειρολαβές,προφανώς για να κρατιέται ο συνεπιβάτης!!!!!κλπ.Η μηχανή θα πάει σήμερα στο συνεργείο,για έναν έλεγχο,αν την βάλουμε μπροστά,γιατί η κλειδαριά είναι σπασμένη.Βέβαια,ένα κύκλωμα θα είχαν φτιάξει οι κλέφτες,αλλά εμείς δεν έχουμε ιδέα πως θα πάσρει μπροστά.Ισως ανεβάσω καμμιά φωτό της βεβήλωσης.
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΚΛΟΠΗ BMW R1200GSA ΣΤΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ | tolisthe | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 119 | 12-12-2011 09:04 |
ΚΛΟΠΗ ΚΡΑΝΟΥΣ | BOXER | Τι μας έτυχε | 30 | 13-03-2010 09:18 |
ΚΛΟΠΗ Φ.Ι.Χ ΜERCEDES 714 | ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | Αυτοκίνητο | 14 | 07-11-2009 06:51 |
ΚΛΟΠΗ NEAS MOTO HAYABUSA 09 MOD | boxerakias57 | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 21 | 16-10-2009 13:57 |
ΜΟΤΟ GP | psiloritis | Αγώνες | 14 | 18-05-2009 01:15 |