![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Η γιαγιά αρκούδα άρχισε ως εξής:
σε ολους εχει τυχη να μηνουν απο ρευστο . ποσο μαλιστα να εισαι επαγκελματιας και να κρεμεσε στο να σου πληρωσουν τις επιταγες που σου εδοσαν οι παλατες σου. πολλες φορες ρενουν τηλεφωνο και λενε << κρατα μου την επιταγη για λιγο>> οποτε ειναι ο αγραφος νομοσ της αγωρας και κρατας να τον διευκολινης και λες σε αυτους που εχεις δοσει εσυ αντιστηχα να κρατισουν την δικια σου. περιπτοση πρωτη. σηνεβη στην κατερινα να τις πουνε να κρατηση την επιταγη ο πελατης της για 5 ημερες ποσου 8500 ευρω. οποτε η κατερινα πηρε τον προμυθευτη μας να κρατιση την δικια μας, την οποια την ειχε δοσει πλαφον στην eurobank. απο την eurobank ειπαν μεν οτι θα την κρατιουν αλλα καθε μερα προσπαθουσαν να την εισπραξουν οποτε μας επερναν απο την τραπαζα μας και μας ελεγαν οτι ειμασται ακαλιπτοι. Μέχρι εδώ όλα σωστά. Η τράπεζά σου μπορεί να έπαιρνε, διότι η επιταγή φαινόταν κάθε μέρα προς είσπραξη, από την Eurobank, στο clearance. Δηλ. η Eurobank δεν κράτησε τον λόγο της. και καθε μερα μας χρεωνανε 30 ευρω εξοδα ακαλιπτης επιταγης τα οποια τα επερνε η eurobank απο οτι μας ειπαν. Αλητεία και αιτία αγωγής (μαζί με άλλα αν έχεις, γιατί από μόνο του δεν αξίζει) περιπτοση δευτερη. 27 του μηνα ειχα δοση στην eurobank 28 το πρωι 8+30 ειχα κλισει απο εισπρακτικη εταιρια και στην συνεχεια σχεδον απο μιση εως μια ωρα διαφορα καθε ημερα απο το πρωι μεχρη περιπου στης 9 το βραδυ. Από τον νόμο, έχουν δικαίωμα να σε παίρνουν μια φορά ανά δύο ημέρες και σε ωράρια εργασίας. , και στο κινητο και στο σταθερο. αυτο γηνοταν για ημερες οσπου πειρα τα λεφτα που περιμενα αλλα δεν πειγα να τα βαλω και δεν τα βαζω οσο μου ζαλιζουν τα πα@#@ρια. μην μου πειτε οτι θα με βαλουν στον τιρεσια.... με εβαλε η τραπεζα πειραιως για 16 ευρω που η δοση του NEXUS εληγε στις 29 του μηνα τοτε . την 1 του μηνος με ειχε βαλει στον τιρεσια για 3 ημερες που δεν βρικε τα λευτα στον λογαριασμο. Εξαρτάται αν σε έβαλε στον ‘λευκό’ ή στον ‘μαύρο’ Τειρεσία. Αν στον ‘λευκό’, ΟΚ, αν στον ‘μαύρο’ δες το με τον δικηγόρο σου. οποτε οταν με περνουν απο την εισπρακτικη εταιρια τους λεω οτι δεν εχω και να μου στηλουν εξωδικο και θα τα δοσο μια μερα πριν το δικαστιριο αν θελουν. αν δεν θελουν τα λεμε στο δικαστιριο. μαλιστα καποιος απο την εισπρακτικη εταιρια μου ειπε οτι να κανω καλυτερη διαχηριση στα χριματα μου και εγω του ειπα να παει να γ...... και αυτος και ολο του το σωη που θα μου κανει και υποδιξεις το καθικη.... πήγαν? Ο Wicked GS το κάνει με ένα σωστά κακό και νηφάλιο τρόπο. Τι wicked θα ήταν άλλωστε. Ο Italos / τραπεζικός υπάλληλος (με κάποια προκατάληψη?)Nα κάνω λιγάκι το δικηγορό του διαβόλου..... Πρώτα απο όλα να μιλήσω για τις εισπρακτικές εταιρείες...να ξέρετε ότι εκεί δουλεύουν παιδιά με πτυχία και βαρβάτα μάλιστα.......για ψοροδίφραγκα που πιστέψτε καμμία όρεξη δεν έχουνε να παίρνουνε το καθένα απο εμάς να του πρίζουν τα π@π@ρια.....έβλεπα κάποιους να τους τραβάνε με κάτι αλυσίδες περασμένες από την μύτη και κάποιους άλλους να τους παρακαλάνε, να πάνε να δουλέψουν στις εταιρείες ενημέρωσης οφειλετών(διότι έτσι λέγονται – και αυτό θα έπρεπε να κάνουν), μάλλον αυτοί θα ήταν τις γραμμές τους τις παρακολουθούνε και αν δεν κάνουν τις συστάσεις που βλέπουνε στη φόρμα μπροστά τους κινδυνεύουνε με απόλυση....ΠΟΤΕ μην ΞΕΧΝΑΤΕ ότι είναι συνάνθρωποι ποου κάνουν μια δουλεία που έχουν αναγκαστεί και δεν θέλουνε...με την υπόσχεση ότι μια μέρα θα τους πάρουνε κανονικούς υπάλληλου στη τράπεζα.....οπότε αυτοί οι ταλαίπωροι δεν φταίνε σε τπτ!!!Όλοι οι στρατηγοί του Hitler αυτό έλεγαν στην δίκη της Νυρεμβέργης, ότι εκτελούσαν διαταγές άλλων. ..........την κατέθεσε και λέει ας κόψουνε το λαιμό τους.....και ουσιαστικά αυτός σε κρέμασε και σε πήρε στο ¨κυωήγι" η τράπεζα..... Όλα αυτά στα λέω γτ είμαι τραπεζικός και τα ξέρω πως παίζουνε.... την είχε στο πλαφόν Αμφισβητώ 10000% τον τειρεσία για 2-3 μέρες οφειλής.... ???? Τουλάχιστον στη τράπεζα που εργάζομαι εγώ.....για να βάλουν κάποιον στο τειρεσία πρέπει να χρωστάει minimum 6 δόσεις....οπότε δεν πιστεύω ότι η Πειραιώς για τόσο μικρό ποσό και για 2-3 μέρες σε έβαλε τειρεσία.....Αν το έκανε είναι απαράδεκτο και ίσως πράνομο.....!!! για φαντάσου, οι τράπεζες τσ τσ τσ… Απλά θέλω να πώ ότι μην τα χρεώνουμε όλα στις τράπεζες οι οποίες έχουνε κάνει τεράστια λάθη που αν θέλετε τα συζητάμε σε άλλο τοοπικ.... Η ουσία των τραπεζών είναι μια.... Δίνει τα ωραία της λευτάκια και θέλει να τα πάρει πίσω με τους όρους που όλοι υπογράφουμε....όταν αυτό δεν γίνεται....πρέπει να κινηθεί διαφορετικά!!!Γτ μας φαίνεται παράλογο αυτό???? Διότι έχουν αλλάξει οι συνθήκες. Και οι δικές μας και των τραπεζών. καλό θα είναι να το καταλάβουν, πριν είναι πολύ αργά για αυτές. Στην περιπτωσή σου συγκεκριμένα η τράπεζα έχει μια "ακλάλυπτη" επιταγή δικιά σου την οποία την πλήρωσε σε κάποιον......δεν την νοιάζει αν εσένα σου χρωστάνε...δεν την νοιάζει αν περιμένεις να πάρεις λευτά....για αυτούς και πολύ σωστά....έκοψες μια επιταγή την οποία δεν φρόντισες να έχεις χρήματα να την καλύψεις.......δεν καταλαβαίνω γτ είναι λάθος η τράπεζα..... γιατί δεν την νοιάζει. Δεν τους απασχολούν οι άνθρωποι, ο κοινωνικός ιστός, η κακή εικόνα του πατέρα στην οικογένεια. Το μοναδικό λάθος που δεν τους βγαίνει σε καλό...είναι που έχουν δώσει σε εταιρείες τέτοιου τύπου το δικαίωμα να ενοχλούνε τον κόσμο κτλ κτλ κτλ...... δεν τους έχουν δώσει απλά το δικαίωμα, τους πληρώνουν για την παροχή υπηρεσιών. Μην ξεχνάμε ποτέ όμως φιλαράκια ότι πίσω απο αυτήν την τηλεφωνική γραμμή βρίσκεται ένας ταλαιπωρημένος άνθρωπος που δεν του αρέσει αυτό που κάνει....και το κάνει για να ζήσει ίσα ίσα.....!!! τώρα έκλαψα – έκλα(π)σα ![]() ![]() ![]() Έκανα λίγο το δικηγόρο του διαβόλου και στα λέω εγώ που είμαι τραπεζικός και λέω ότι οι τράπεζες έχουνε κάνει τεράστια λάθη...τα οποία σιγά σιγά και με νομοθεσίες δεν τα συνεχίζουνε!!!! Χε χε ![]() Μέγα λάθος θα το ξαναπώ στην περιπτωσή σου γιαγιά αρκούδα ήταν που πήγε ο προμηθευτής να την καταθέσει...και δεν περίμενε πρώτα να την καλύψεις....και μάλιστα ενώ τον είχες ενημερώσει..... Ο κωστής (gsmaniac) το πιάνει το θέμα του πλαφόν Ο diomiles λέει:Μία συνηθισμένη μέθοδος μέχρι και σήμερα ήταν να αγοράζει η μαφία χρέη και μετά να πηγαίνει η ίδια για είσπραξη .Αυτό ακριβώς γίνεται και σήμερα απο τις τράπεζες.Μερικές δε πρέπει να εξαφανιστούν τελείως απο το λεξιλόγιο του μελοντικού δανειολήπτη η συνεργάτη και μία απο αυτές είναι και η EUROBANK η οποία εχει εκχωρήσει το 100% σε εισπρακτικές εταιρείες. Αυτό δεν έχει γίνει, διότι ο νόμος απαγορεύει εκχώρηση χρεών. Οι εισπρακτικές εταιρείες άλλωστε έχουν εταιρικά κεφάλαια περιπτέρων, παξιμαδοκλέφτες. Δεν έχουν την δύναμη να αγοράσουν τόσο δυσθεώρατα χρέη. Οσοι λοιπόν την πατήσαμε την πατήσαμε ας προσέξουν οι επόμενοι. Ο Nikos_x είχε μια πολύ κακή εμπειρία. Η Hekimaλέει αυτά που λέει, αλλά για όλα αυτά υπάρχουν συμβάσεις υπογεγραμμένες από δύο μέρη, τον πελάτη και την τράπεζα και αντίστοιχοι νόμοι και επί τόπου δικαστήρια. Ο Sakis και αυτός, στα τραπεζικά του πλαίσια, έχει κάποιες απορίες… Ο Busamakis εκφράζει σωστά την ελληνική αγοραία έκφανση των επιταγών. Ο Cpretenteris μας δίνει μια inside info των καταστάσεων με όλες τις αντίστοιχες παρανομίες, με ένα μικρό λάθος, οι εταιρείες αυτές δεν είναι collections είναι informative O tsak8 τοποθετεί τα πράγματα σε μια πιο καθημερινή – αγοραία βάση Ο jonypαναφέρει ότιΣυγγενικό μου πρόσωπο με λίγο τα μυαλά πάνω από το κεφάλι ελεγχόμενη όμως από την οικογένεια της πιάνει 18 χρονών πρώτη φορά δουλειά. Μισθοδοσία στην Eurobank. Επισημαίνω 18 χρονών 1η φορά δουλειά και χωρίς κανένα περιουσιακό στοιχείο στο όνομά της. Της ανοίξανε λογαριασμό όψεως όχι όψεως, δεν είναι εταιρεία, μάλλον στον μισθοδοσίας της τα ρίξανε ή σε άλλο ταμιευτηρίου. με όριο 6Κ...... χωρίς να ρωτήσουν, χωρίς να ενδιαφερθούν για φερεγγυότητα κλπ κλπ. όπως και στον Μαντέλη έβαλαν €250,000 στον λογαριασμό και εκείνος δεν ήξερε ποιος τα έβαλε. Αλλά του Μαντέλη κανείς δεν του τα ζητάει πίσω, έέέ… ![]() 10 χρόνια περίπου μετά παίρνουν τηλέφωνα ακόμα και βρίζουν. Εμείς θα θα θα εσύ αν δεν .... θα θα θα. Ρε τι θα πως πας και δίνεις 6 χιλιάρικα έτσι όπου νάναι και μετά σα το κυνηγόσκυλο τρέχεις από πίσω. ……. Πάντως για αυτούς που υπερασπίζονται τις τράπεζες δεν έχουν σκεφτεί ποπτέ γιατί όταν ο κόσμος μπορεί (πχ σε μία πορεία) βάζει φωτιά σε όσες τράπεζες δει μπροστά του... τόσο άδικος είναι αυτός ο όχλος ρε παιδί μου. Απάντηση??? Η Hekimaλέει σωστά ότι κανείς δεν μας πήγε στις τράπεζες. Όμως κανείς δεν μας πήγε και στις εταιρείες ενημέρωσης. Παρά μόνον οι τράπεζες. Και για αυτό θα επαναλάβω ότι υπάρχουν νόμοι και αρμόδια δικαστήρια. Στην συνέχεια, το ότι εσύ βρήκες αναξιοπρέπεια σε εμπόρους – γιατρούς κλπ επαγγελματίες της ελληνικής κοινωνίας, αυτό δεν άρει από τους υπαλλήλους των ενημερωτικών εταιρειών την αναξιοπρέπεια και το ανατριχιαστικά ειδεχθές της ενασχολήσεώς τους. Και ΌΧΙ βέβαια, ΔΕΝ κάνουμε ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ για να θρέψουμε τα παιδιά μας. Υπάρχει και το αξιοπρεπέστερο τρίψιμο σκαλιών και το ντάντεμα μωρών. Σκουπιδιάρης, που λέει και ο wicked gs… Για αυτό και οι τραπεζοϋπάλληλοι σιγά – σιγά την κάνουν γαργάρα, διότι το βλέπουν το φως στην άκρη του τούνελ – το βλέπουν το τραίνο. Ήδη τους έχει φτάσει Citibank, Eurobank, Πειραιώς, Milleniumκαι έπονται οι άλλες. Υπάρχουν και άλλοι Hekima που κρατάνε και το καρπούζι και το μαχαίρι. Και το παλεύουν. Τίμια και ηθικά. Ο BMW 1150 rt έχει μια σωστή τοποθέτηση στο δίλλημα: λαός ή τράπεζες, μόνο που δεν την συμμερίζεται ο Γιωργάκης ρε Κωνσταντίνε. Η Hekimaλέει:Αν έχεις προσωπική εμπειρία την άλλη φορά ψάξε καλύτερα βρες στοιχεία ποιός ήταν στην τηλεφωνική γραμμή στην παρούσα φάση στην συγκεκριμένη εταιρεία. Βρες τον/την και πράξε ανάλογα. Το έκανα Hekima μου πριν λίγους μήνες. Όταν με είδε η αγενεστάτη κοντή – χοντρή ![]() ![]() Οι εταιρείες αυτές δουλεύουν μέχρι τόσο αργά? Νομίζω ότι οι διαδικασίες που αναφέρεις τηρούνται ούτως ή άλλως. Όσο για την πλάκα που έχουμε, δεν βλέπω κανέναν να γελάει. Μάλλον στα σοβαρά το έχουμε πάρει όλοι. Στα εξ ίσου σοβαρά θα έπρεπε να το πάρουν και οι τράπεζες. Δεν πρέπει να μας αντιμετωπίζουν σαν ιθαγενείς με δώρα – αντιμετώπιση χάντρες. Ο tsak8 επανατοποθετείται σωστά αγοραία. Ο frits ανακεφαλαιώνει σωστά για την χρησιμότητα και το ήθος αυτών των εταιρειών. Gsmaniac οι τράπεζες ζήλεψαν την τέχνη σου. Δεν τους βγαίνει με την είσπραξη των δανείων και θέλουν να θάψουν τους πελάτες τους. Δεν έχουν ακούσει, ότι όποιος σκάβει τον λάκκο του άλλου, πέφτει ο ίδιος μέσα? Tsompani μου τα παρείχαν οι τραπεζούλες, δεν τους τα τραβήξαμε από την μύτη. Υπεγράφησαν συμβάσεις με ΔΥΟ υπογραφές. Η μια εξ αυτών, των τραπεζών, που θα έπρεπε τα ανάλογα τμήματά τους να έχουν ψάξει τα πάντα για τον πελάτη. Όπως και το έκαναν. Οι καταστάσεις όμως άλλαξαν. Θα πρέπει να περιμένουν τώρα. Οι γνωρίζοντες όμως, ξέρουν ότι οι τραπεζούλες έχουν στους λογιστικούς τους λογαριασμούς, ένα κωδικό που λέγεται bad debts (κακά - μη πληρωτέα δάνεια). Τους κάθονται λίγο βαριά, που είναι τόσα πολλά. AlcaSeltzer… 15ετή πρόβλεψη δεν κάνουν ούτε οι γκουρού των χρηματοοικονομικών, πόσο μάλλον εμείς, οι απλοί πολίτες. Όπως τώρα που πάνε οι έξυπνοι και υπογράφουν εγγυημένα για την είσπραξη των χρημάτων από τα φωτοβολταϊκά, σε 25ετή ορίζοντα. Στην Ελλάδα???... ![]() Ο gepol το τοποθετεί σε μια σωστή βάση. Ο teo71 κάνει μία πολύ σωστή και εμπεριστατωμένη bonustoprofitanalysis. Η Hekima πολύ σωστά, αισθανόμενη μια μοναξιά, αναφέρει τεκμηριωμένα πλέον. Ο arkas πυροσβεστικά αναφέρει για αλληλοεκτίμηση μεταξύ μας. Και πολύ καλά κάνει, γιατί δεν υπάρχουν αυτονόητα. Τίποτα δεν είναι προσωπικό με άλλα μέλη του forum. Για επαγγέλματα όμως και για επαγγελματίες με κακές πολιτικές και συμπεριφορές μπορούμε να γράφουμε τη γνώμη μας. Λυπάμαι για το σεντόνι, αλλά αν διαβαστεί προσεκτικά στην λεπτομέρεια, θα βοηθηθούν αρκετά μέλη, από ότι διέκρινα, για να αποφύγουν την μέγγενη των τραπεζών και των εταιρειών ενημέρωσης. Στο ΔΙΑ ΤΑΥΑΤΑ Αποτέλεσμα όλων αυτών των λεπτομερειών, είναι μια επιστολή μου προς τις πιστώτριές μου τράπεζες, για αποδοχή πρώτα από όλα των από εμένα χρεωστουμένων προς αυτές. Και την εν συνεχεία… παράκλησή μου ![]() ![]() Όλες βέβαια το αρνήθηκαν. Στην αρχή. Προσέξτε τώρα. Έρχεται η Citi και μου λέει ότι αν ξοφλήσω τα δάνεια, θα πάρω ένα haircut της τάξεως του 60%. Ναι, μου χαρίζουν 60% των δανείων, αν πληρώσω. Έχω inside info, ότι λίγο πριν κλείσουν ΟΛΑ τα καταστήματά τους στην χώρα μας, θα φτάσουν στο 80%. Φέέέέέτα. Οι Εθνική και η Alpha ήταν οι τελευταίες, που έκαναν κατασχέσεις αυτοκινήτων. Έχουν μαζέψει 126,000 κατασχεμένα. Η Εθνική μόνο, πληρώνει μηνιαίως €18,000 / οικόπεδο, σε 2 οικόπεδα στον Ασπρόπυργο για την δουλειά αυτή. Μπαίνουν και μέσα από τις κατασχέσεις. Για αυτό το λόγο μίλησα σε προηγούμενό μου post στο ίδιο thread για γνώση και προσοχή στην λεπτομέρεια. Εύχομαι να βοήθησα, διότι μοναδικός μου σκοπός αυτός ήταν. |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Όχι ευχάριστα νέα απ' την Eurobank .... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ελλάδα | 13 | 12-07-2010 16:36 |
Επίκαιρο οσο ποτε..... | jarhead | Ελλάδα | 26 | 17-06-2010 08:33 |
Στην τραπεζα... | georgekostas | Ανέκδοτα | 10 | 29-10-2009 23:40 |
καλως σας βρηκα ξανα | konstantinos | Καλώς ήλθατε | 20 | 10-06-2009 18:57 |
...μύρισε καλοκαιράκι!..και ακομα δεν μπηκε ουτε ο Ιουνιος!...βολτιτσες στα πέριξ! | ΙoannisPanagiotidis | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 12 | 01-06-2009 23:37 |