![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Να πιασω και στις σφαλιαρες τον Αρκας που δεν εκοψε 10,20.....100,000 αποδειξεις και εμενα επισης που δεν ζητησα απο τον αρκας τις 10,20......100,000 αποδειξεις!!! Ε, τι λες? Αρχιζουμε τις σφαλιαρες???? ελα λοιπόν εσυ σημερα απο εδω να με σφαλιαρωσεις και οταν συνελθω θα ερθω εγω απο εσενα να κανω το ιδιο!!!![]() Σημ. Τα ονοματα και τα θιγομενα επαγγελματα στο παραπανω ποστ δεν συνιστουν επιθεση προσωπικη σε κανεναν απο τους σχετιζομενους με αυτα. Ειναι παραδειγματα απλα που σκοπο εχουν να μην βγαζουμε (κανεις μας) την ουρα μας απεξω απο την σημερινη κατασταση της χωρας!!! Εξάλλου δεν γραφω προσωπικα σε κανεναν και για κανεναν!!! απλα παιρνω πασσες απο τα μυνηματα σας!! Last edited by GeorgeP; 20-12-2010 at 15:06. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Στοιχεία από την isotimia.gr. Περισσότερα από 20 δισ. ευρώ, ποσό που αντιστοιχεί στο 8% του ΑΕΠ, κοστίζει για την ελληνική οικονομία η διαφθορά, υπολογίζει μελέτη του Brookings Institution. Όπως υπολογίζει η μελέτη, που προδημοσιεύεται στη Wall Street Journal, εάν ο δημόσιος τομέας της Ελλάδας ήταν τόσο καθαρός και διαφανής όσο εκείνος της Σουηδίας ή της Ολλανδίας, η χώρα θα εμφάνιζε δημοσιονομικά πλεονάσματα κατά την τελευταία δεκαετία, αποφεύγοντας τη σημερινή κρίση. «Εάν η Ελλάδα ήλεγχε καλύτερα τη διαφθορά –όχι στα στάνταρ της Σουηδίας, αλλά έστω και στο επίπεδο της Ισπανίας- θα είχε μικρότερο έλλειμμα, κατά 4 ποσοστιαίες μονάδες του ΑΕΠ» κατά τα τελευταία πέντε χρόνια, είπε ο συντάκτης της έρευνας, Daniel Kaufmann. Όπως δηλώνει στη Wall Street Journal ο οικονομολόγος του αυστριακού πανεπιστήμιου Linz, Friedrich Schneider, το ένα τέταρτο των φόρων δεν εισπράττεται. Όπως υπολογίζει, το ένα τρίτο της φοροδιαφυγής καθίσταται δυνατό μέσω της δωροδοκίας. «Μοιράζεσαι το φόρο που σου αναλογεί με τους εφοριακούς και εξασφαλίζεις έκπτωση», εξηγεί ο Schneider. Μάλιστα, η WSJ αποκαλύπτει ότι πρόκειται για το γνωστό στην Ελλάδα σύστημα του «4-4-2». «Εάν ένας ιδιώτης ή μια εταιρεία χρωστά φόρους 10.000 ευρώ, δίνει 4.000 ευρώ στον εφοριακό, κρατά 4.000 ευρώ και πληρώνει 2.000 ευρώ στο κράτος». |
|
|
||||||
|
||||||
|
Απόσπασμα:
[quote=ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ;276077]Εδώ Γιάννη θα διαφωνήσω λίγο μαζί σου .... Αλλοίμονο αν φτάσουμε στο σημείο να φοβόμαστε να περπατήσουμε ... Ακόμη κ οι πολιτικοί έχουν δικαίωμα στην "ελεύθερη κυκλοφορία" .... Ο λαός αν δεν συμφωνεί, απλά δεν τον ξαναψηφίζει ... αυτά Νίκο γίνονται σε ευνομούμενες δημοκρατίες. Όχι στην Ελλάδα των απατεώνων πολιτικών. Εν τοιαύτη περιπτώσει, ………………… Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
![]() [quote=Fuji;276281]Έτσι. Και να μη βάζουμε όλους τους πολίτες στη λάσπη. Υπάρχουν …………………………………………………………. Τι να νιώσω λοιπόν, για τους έχοντες την εξουσία, όταν απ' τη μια επικρατεί αυτή η διάλυση, κι απ' την άλλη αυτοί απλά αδιαφορούν, έχοντας στο μυαλό τους την πάρτη τους και μόνο; Πως να αντιδράσει ένας άνθρωπος που πνίγεται από αυτά, που ούτε το 1/100 δεν έγραψα; Τι θα κάνει ο άνεργος πατέρας, που δε μπορεί να θρέψει τα παιδιά του; Θα δει τον [QUOTE=GeorgeP;276464]Φιλε μου Γιατρέ εσυ βλεπεις το μελλον που φανταστηκες για σενα και την οικογενεια σου να απομακρυνεται και να …………………………………………………………………………………….. Φιλε μου, οσο γραφονται υβριστικα σχολια προς το προσωπο μου (δες σχετικα προσφατα ποστ στα μηχανολογικα, εγραψα εγώ υβριστικά στα μηχανολογικά? Μάλλον επευφημιστικά. Και αν είναι έτσι, γιατί μου μιλάς έτσι? Και συνεχίζω – γιατί βλέπω τις μηχανολογικές σου γνώσεις και τα χρησιμοποιούμενα επιχειρήματα. Τα πολιτικά σου επιχειρήματα, απλά είναι ανύπαρκτα. Δεν υπάρχουν επιχειρήματα – ιδέες και εφαρμογή αυτών. Υπάρχουν εξατομικευμένα μικρά σπαρμένα περιστατικά και προσπαθείς να συμπεριλάβεις και καταδικάσεις ολόκληρες κοινωνικές ομάδες, μέσω κακής συμπεριφοράς κάποιων εξ αυτών, που τις αποτελούν. οσο γραφονται ρατσιστικα σχολια για αφγανους και πακιστανους πεινασμενου………………………………………..Απόσπασμα:
[QUOTE=GeorgeP;276753]Αφου βαραμε παλιοπ******* πολιτικους που εχουν φαει με δεκα μασελες να βαραμε και παλιοπ******* φαρμακοποιους που σε συνεργασια με γιατρους (αρα να βαραμε και παλιοπ**** γιατρους) θαβουν φαρμακα αξιας δισεκατομμυριων στις στοες του λαυριου!!! Ετσι δεν ειναι Κωστα μου??????? Όχι δεν είναι έτσι. Οι πολιτικοί τα επέτρεπαν αυτά τόσα χρόνια. Όχι εμείς. Δεν θα βαρεθούμε μεταξύ μας λοιπόν. Αυτό μας έλειπε. ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΒΑΡΑΜΕ. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Για να μην γίνονται παρερμηνείες,
ο λόγος του George P πολλές φορές είναι καυστικός αλλά ποτέ προσωπικός! Με τις απόψεις του Γιώργου, άλλοτε συμφωνώ και άλλοτε διαφωνώ. Του αναγνωρίζω όμως, την προσπάθεια για παροχή ενημέρωσης, το καλώς εννοούμενο πάθος υπερασπίσεως των γραφομένων του και την φυσική ευγένεια του χαρακτήρα του. Μην σας "μπερδεύουν" οι απαντήσεις που σας δίνει "παραθέτοντας" δικά σας posts. Παίρνει αφορμή τα γραφόμενα και παραθέτει τις προσωπικές του θέσεις και απόψεις. Oι απόψεις όλων μας είναι απολύτως σεβαστές, ιδίως όταν διακρίνονται από ευγενές ύφος, ήπιους τόνους και αποφυγή προσωπικών αντιπαραθέσεων. . |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
κριμα.......και εγω ημουν ετοιμος να μπω στο φαρμακειο του ΝΤΙΝΟ,με το φορτηγο
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
[quote=ckk;276820]παρ’ όλο που έχω πει ότι δεν θα σου απαντώ σε πολιτικά, εδώ παρασύρομαι διότι είναι επί προσωπικού.
[quote=ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ;276077]Εδώ Γιάννη θα διαφωνήσω λίγο μαζί σου .... Αλλοίμονο αν φτάσουμε στο σημείο να φοβόμαστε να περπατήσουμε ... Ακόμη κ οι πολιτικοί έχουν δικαίωμα στην "ελεύθερη κυκλοφορία" .... Ο λαός αν δεν συμφωνεί, απλά δεν τον ξαναψηφίζει ... αυτά Νίκο γίνονται σε ευνομούμενες δημοκρατίες. Όχι στην Ελλάδα των απατεώνων πολιτικών. Εν τοιαύτη περιπτώσει, ………………… ούτε αλλού. Να προλάβουμε την αναχώρησή τους στο εξωτερικό. Όσων έχουν μείνει ακόμη εδώ. Και να φέρουμε και τους άλλους μέσα στην χώρα. Καλώς τον Μαντέλη, πού είναι ο φίλος σου ο Λιάπης? μα δεν μπορούμε να λαμβάνουμε μέρος σε όλα. Την ιδέα επικροτώ και επαυξάνω. Την ιδέα του ξεσκίσματος της Τζούλιας και της Πετρούλας επικροτώ, δεν μπορώ και να συμμετέχω… παντρεμένος άνθρωπος είμαι. Θα ήθελα όμως. ![]() ![]() [quote=Fuji;276281]Έτσι. Και να μη βάζουμε όλους τους πολίτες στη λάσπη. Υπάρχουν …………………………………………………………. Τι να νιώσω λοιπόν, για τους έχοντες την εξουσία, όταν απ' τη μια επικρατεί αυτή η διάλυση, κι απ' την άλλη αυτοί απλά αδιαφορούν, έχοντας στο μυαλό τους την πάρτη τους και μόνο; Πως να αντιδράσει ένας άνθρωπος που πνίγεται από αυτά, που ούτε το 1/100 δεν έγραψα; Τι θα κάνει ο άνεργος πατέρας, που δε μπορεί να θρέψει τα παιδιά του; Θα δει τον [QUOTE=GeorgeP;276464]Φιλε μου Γιατρέ εσυ βλεπεις το μελλον που φανταστηκες για σενα και την οικογενεια σου να απομακρυνεται και να …………………………………………………………………………………….. Φιλε μου, οσο γραφονται υβριστικα σχολια προς το προσωπο μου (δες σχετικα προσφατα ποστ στα μηχανολογικα, εγραψα εγώ υβριστικά στα μηχανολογικά? Μάλλον επευφημιστικά. Και αν είναι έτσι, γιατί μου μιλάς έτσι? Και συνεχίζω – γιατί βλέπω τις μηχανολογικές σου γνώσεις και τα χρησιμοποιούμενα επιχειρήματα. Τα πολιτικά σου επιχειρήματα, απλά είναι ανύπαρκτα. Δεν υπάρχουν επιχειρήματα – ιδέες και εφαρμογή αυτών. Υπάρχουν εξατομικευμένα μικρά σπαρμένα περιστατικά και προσπαθείς να συμπεριλάβεις και καταδικάσεις ολόκληρες κοινωνικές ομάδες, μέσω κακής συμπεριφοράς κάποιων εξ αυτών, που τις αποτελούν. οσο γραφονται ρατσιστικα σχολια για αφγανους και πακιστανους πεινασμενου………………………………………..αν βαράμε λέει. Απόσπασμα:
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Πόσο ζημιογόνα είναι τα smartphones όταν δεν τα έχεις; | staren | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 2 | 13-08-2010 15:16 |
| Μάθετε τα πάντα για τα αντιβιοτικά | skippybi | Υγεία | 1 | 04-11-2009 20:26 |
| Πώς θα ήταν τα μωρά αν τα μεγάλωναν μόνο οι μπαμπάδες | zastava | Χιούμορ | 1 | 21-10-2009 18:38 |
| Θα τα εκατοστήσουν τα περισσότερα μωρά | skippybi | Υγεία | 4 | 06-10-2009 22:57 |
| Με τα φώτα αναμμένα θα κυκλοφορούν τα δίκυκλα!!!!!!!! | riko46 | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 8 | 23-06-2009 18:36 |