GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Ελλάδα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 20-12-2010, 15:02
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: Αρχισαν τα οργανα.....

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos Εμφάνιση μηνυμάτων
παλιoπ**** ομως πολιτικους που εχουν φαει με δεκα μασελες βαραμε ε?
δε βαραμε?
Αφου βαραμε παλιοπ******* πολιτικους που εχουν φαει με δεκα μασελες να βαραμε και παλιοπ******* φαρμακοποιους που σε συνεργασια με γιατρους (αρα να βαραμε και παλιοπ**** γιατρους) θαβουν φαρμακα αξιας δισεκατομμυριων στις στοες του λαυριου!!! Ετσι δεν ειναι Κωστα μου??????? Φαρμακα που πληρωσα εγω και τα οποια γινανε μερσεντες,τσεροκε, Σουμπαρου, σπιτια και εξοχικα στην Ιπποκρατειο και αλλου και παει λεγοντας!!!!
Να πιασω και στις σφαλιαρες τον Αρκας που δεν εκοψε 10,20.....100,000 αποδειξεις και εμενα επισης που δεν ζητησα απο τον αρκας τις 10,20......100,000 αποδειξεις!!!

Ε, τι λες? Αρχιζουμε τις σφαλιαρες???? ελα λοιπόν εσυ σημερα απο εδω να με σφαλιαρωσεις και οταν συνελθω θα ερθω εγω απο εσενα να κανω το ιδιο!!!

Σημ. Τα ονοματα και τα θιγομενα επαγγελματα στο παραπανω ποστ δεν συνιστουν επιθεση προσωπικη σε κανεναν απο τους σχετιζομενους με αυτα. Ειναι παραδειγματα απλα που σκοπο εχουν να μην βγαζουμε (κανεις μας) την ουρα μας απεξω απο την σημερινη κατασταση της χωρας!!!

Εξάλλου δεν γραφω προσωπικα σε κανεναν και για κανεναν!!! απλα παιρνω πασσες απο τα μυνηματα σας!!

Last edited by GeorgeP; 20-12-2010 at 15:06.
Reply With Quote
Παλιό 20-12-2010, 16:16
diomiles Ο/Η diomiles βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2010
Περιοχή: Αιγαλεω Αθηνα
Μoto: f650gs

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
Αφου βαραμε παλιοπ******* πολιτικους που εχουν φαει με δεκα μασελες να βαραμε και παλιοπ******* φαρμακοποιους που σε συνεργασια με γιατρους (αρα να βαραμε και παλιοπ**** γιατρους) θαβουν φαρμακα αξιας δισεκατομμυριων στις στοες του λαυριου!!! Ετσι δεν ειναι Κωστα μου??????? Φαρμακα που πληρωσα εγω και τα οποια γινανε μερσεντες,τσεροκε, Σουμπαρου, σπιτια και εξοχικα στην Ιπποκρατειο και αλλου και παει λεγοντας!!!!
Να πιασω και στις σφαλιαρες τον Αρκας που δεν εκοψε 10,20.....100,000 αποδειξεις και εμενα επισης που δεν ζητησα απο τον αρκας τις 10,20......100,000 αποδειξεις!!!

Ε, τι λες? Αρχιζουμε τις σφαλιαρες???? ελα λοιπόν εσυ σημερα απο εδω να με σφαλιαρωσεις και οταν συνελθω θα ερθω εγω απο εσενα να κανω το ιδιο!!!
Στοιχεία από το in.gr Στην 56η θέση σε σύνολο 180 χωρών κατατάσσεται η Ελλάδα και στην 40η η Κύπρος όσον αφορά την καταπολέμηση στης διαφθοράς. Στην ίδια έκθεση πέρυσι, η χώρα μας βρισκόταν στην 54η θέση σε σύνολο 163 χωρών. Σε χειρότερη θέση από την Ελλάδα στην ΕΕ βρίσκονται η Ρουμανία (70ή θέση στο σύνολο των 180 κρατών), η Βουλγαρία (64η θέση) και η Πολωνία (62η θέση). Το 2004 η Ελλάδα βρισκόταν στην 46η θέση, μεταξύ 143 χωρών.
Στοιχεία από την isotimia.gr. Περισσότερα από 20 δισ. ευρώ, ποσό που αντιστοιχεί στο 8% του ΑΕΠ, κοστίζει για την ελληνική οικονομία η διαφθορά, υπολογίζει μελέτη του Brookings Institution.

Όπως υπολογίζει η μελέτη, που προδημοσιεύεται στη Wall Street Journal, εάν ο δημόσιος τομέας της Ελλάδας ήταν τόσο καθαρός και διαφανής όσο εκείνος της Σουηδίας ή της Ολλανδίας, η χώρα θα εμφάνιζε δημοσιονομικά πλεονάσματα κατά την τελευταία δεκαετία, αποφεύγοντας τη σημερινή κρίση.

«Εάν η Ελλάδα ήλεγχε καλύτερα τη διαφθορά –όχι στα στάνταρ της Σουηδίας, αλλά έστω και στο επίπεδο της Ισπανίας- θα είχε μικρότερο έλλειμμα, κατά 4 ποσοστιαίες μονάδες του ΑΕΠ» κατά τα τελευταία πέντε χρόνια, είπε ο συντάκτης της έρευνας, Daniel Kaufmann.

Όπως δηλώνει στη Wall Street Journal ο οικονομολόγος του αυστριακού πανεπιστήμιου Linz, Friedrich Schneider, το ένα τέταρτο των φόρων δεν εισπράττεται. Όπως υπολογίζει, το ένα τρίτο της φοροδιαφυγής καθίσταται δυνατό μέσω της δωροδοκίας.

«Μοιράζεσαι το φόρο που σου αναλογεί με τους εφοριακούς και εξασφαλίζεις έκπτωση», εξηγεί ο Schneider. Μάλιστα, η WSJ αποκαλύπτει ότι πρόκειται για το γνωστό στην Ελλάδα σύστημα του «4-4-2». «Εάν ένας ιδιώτης ή μια εταιρεία χρωστά φόρους 10.000 ευρώ, δίνει 4.000 ευρώ στον εφοριακό, κρατά 4.000 ευρώ και πληρώνει 2.000 ευρώ στο κράτος».
Reply With Quote
Παλιό 20-12-2010, 17:12
ckk Ο/Η ckk βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Εκάλη
Μoto: BMW R1200GS

Απόσπασμα:
Μου αρεσουν οι ''αντρες'' που φορανε παντελονια και τα τιμουν!!!!! Και γιατί μας μιλάς έτσι ρε Γιώργο?
Αυτοι λοιπόν οι ''αντρες'' αν τους επαιρναν στο κατοπι 20 ''αγανακτισμενοι'' πολιτες να δω τι θα εκαναν...θα καθοντουσαν να το συζητησουν ¨η θα το επαιζαν ''ανετοι'' βαζοντας το στα ποδια???? Δεν θα περνάγαμε προκλητικά μπροστά από αυτούς που έχουμε κατάφορα κλέψει. Υποθετική η απάντηση, διότι δεν θα μπορούσα να κλέψω κανέναν ποτέ μου. Πολίτη ή το κράτος.
Και απο οτι βλεπω υπαρχουν πολλοι ''αντρες'' εδω μεσα!!!!
παρ’ όλο που έχω πει ότι δεν θα σου απαντώ σε πολιτικά, εδώ παρασύρομαι διότι είναι επί προσωπικού.

[quote=ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ;276077]Εδώ Γιάννη θα διαφωνήσω λίγο μαζί σου ....
Αλλοίμονο αν φτάσουμε στο σημείο να φοβόμαστε να περπατήσουμε ...
Ακόμη κ οι πολιτικοί έχουν δικαίωμα στην "ελεύθερη κυκλοφορία" ....
Ο λαός αν δεν συμφωνεί, απλά δεν τον ξαναψηφίζει ... αυτά Νίκο γίνονται σε ευνομούμενες δημοκρατίες. Όχι στην Ελλάδα των απατεώνων πολιτικών.
Εν τοιαύτη περιπτώσει,
…………………

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από LakisGS Εμφάνιση μηνυμάτων
... άλλα επί……………. Και μιλάω και για τους 300. ΟΛΟΥΣ! Το ότι δεν θα τους ξαναψηφήσουν δεν τους λέει τίποτα αφού και τα δισέγγονα τους θα έχουν να τρώνε... Τουλάχιστον αυτοί να μη χαρούν τα κλεμένα. Οχι στην Ελλάδα τουλάχιστον...
ούτε αλλού. Να προλάβουμε την αναχώρησή τους στο εξωτερικό. Όσων έχουν μείνει ακόμη εδώ. Και να φέρουμε και τους άλλους μέσα στην χώρα. Καλώς τον Μαντέλη, πού είναι ο φίλος σου ο Λιάπης?

Απόσπασμα:
Αν το εκανε θα τον ………………
Και να συμπληρωσω, ''επεφημωντας ξυλοδαρμους πολιτικων που εκαναν άλλοι οντας οι ιδιοι κρυβωμενοι''!!!!!
μα δεν μπορούμε να λαμβάνουμε μέρος σε όλα. Την ιδέα επικροτώ και επαυξάνω. Την ιδέα του ξεσκίσματος της Τζούλιας και της Πετρούλας επικροτώ, δεν μπορώ και να συμμετέχω… παντρεμένος άνθρωπος είμαι. Θα ήθελα όμως.

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ortho Εμφάνιση μηνυμάτων
Αναρωτιέμαι αν αυτά που γράφεις, τα γράφεις γιατί τα πιστεύεις ή απλά για να τα γράψεις.
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ortho Εμφάνιση μηνυμάτων
Και το έγραψα και σε άλλο ποστ. Εσύ έχεις τη δυνατότητα να σχολιάζεις και να κατακρίνεις, εγώ απλά βλέπω το μέλλον που φαντάστηκα για μένα και την οικογένειά μου όχι μόνο να απομακρύνεται, χάνεται εντελώς φίλε μου.
Εχοντας ζήσει σε καλά χρόνια, και σε ζηλεύω με την καλή έννοια, δε μπορείς ή δε θέλεις να αντιληφθείς ότι μεγάλη μερίδα συμπολιτών μας, κι εγώ μαζί, χανόμαστε. Γράφω κάθε χρόνο στη μηχανή χιλιάδες χλμ προσπαθώντας να ζήσω, απλά να ζήσω φίλε μου, και τώρα χωρίς να ευθύνομαι πάνε 10 χρόνια και 3 πτυχία στράφι. Κι επειδή από τα 18 πάω σε όλες τις εκλογές και ψηφίζω, μακρυά από ιδεολογίες, αλλά αυτό που πιστεύω ότι τη δεδομένη στιγμή είναι το καλύτερο, έχω κάθε δικαίωμα να είμαι οργισμένος.
Το τελευταίο που έγραψες μέσα στα εισαγωγικά,είναι ανάξιο σχολιασμού. Τις "ευφυείς" προσβολές καλύτερα να μην τις γράφεις.

[quote=Fuji;276281]Έτσι.

Και να μη βάζουμε όλους τους πολίτες στη λάσπη. Υπάρχουν ………………………………………………………….

Τι να νιώσω λοιπόν, για τους έχοντες την εξουσία, όταν απ' τη μια επικρατεί αυτή η διάλυση, κι απ' την άλλη αυτοί απλά αδιαφορούν, έχοντας στο μυαλό τους την πάρτη τους και μόνο;
Πως να αντιδράσει ένας άνθρωπος που πνίγεται από αυτά, που ούτε το 1/100 δεν έγραψα; Τι θα κάνει ο άνεργος πατέρας, που δε μπορεί να θρέψει τα παιδιά του; Θα δει τον

[QUOTE=GeorgeP;276464]Φιλε μου Γιατρέ εσυ βλεπεις το μελλον που φανταστηκες για σενα και την οικογενεια σου να απομακρυνεται και να ……………………………………………………………………………………..

Φιλε μου, οσο γραφονται υβριστικα σχολια προς το προσωπο μου (δες σχετικα προσφατα ποστ στα μηχανολογικα, εγραψα εγώ υβριστικά στα μηχανολογικά? Μάλλον επευφημιστικά. Και αν είναι έτσι, γιατί μου μιλάς έτσι? Και συνεχίζω – γιατί βλέπω τις μηχανολογικές σου γνώσεις και τα χρησιμοποιούμενα επιχειρήματα. Τα πολιτικά σου επιχειρήματα, απλά είναι ανύπαρκτα. Δεν υπάρχουν επιχειρήματα – ιδέες και εφαρμογή αυτών. Υπάρχουν εξατομικευμένα μικρά σπαρμένα περιστατικά και προσπαθείς να συμπεριλάβεις και καταδικάσεις ολόκληρες κοινωνικές ομάδες, μέσω κακής συμπεριφοράς κάποιων εξ αυτών, που τις αποτελούν. οσο γραφονται ρατσιστικα σχολια για αφγανους και πακιστανους πεινασμενου………………………………………..

Απόσπασμα:
παλιoπ**** ομως πολιτικους που εχουν φαει με δεκα μασελες βαραμε ε?
Απόσπασμα:
δε βαραμε?
αν βαράμε λέει.

[QUOTE=GeorgeP;276753]Αφου βαραμε παλιοπ******* πολιτικους που εχουν φαει με δεκα μασελες να βαραμε και παλιοπ******* φαρμακοποιους που σε συνεργασια με γιατρους (αρα να βαραμε και παλιοπ**** γιατρους) θαβουν φαρμακα αξιας δισεκατομμυριων στις στοες του λαυριου!!! Ετσι δεν ειναι Κωστα μου??????? Όχι δεν είναι έτσι. Οι πολιτικοί τα επέτρεπαν αυτά τόσα χρόνια. Όχι εμείς. Δεν θα βαρεθούμε μεταξύ μας λοιπόν. Αυτό μας έλειπε. ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΒΑΡΑΜΕ.
Reply With Quote
Παλιό 20-12-2010, 17:25
Fuji Ο/Η Fuji βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2009
Περιοχή: Βόλος - Σκόπελος
Μoto: BMW F650GS/DAKAR

Απόσπασμα:
[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]

Φυσικα και αγανακτουν αλλα μηπως μαζι με τα χλωρα καιγονται και τα ξερα? πως να τα ξεχωρισεις??????

Η δουλειά των κυβερνώντων αγαπητέ μου, αυτή είναι. Να τους ξεχωρίσει. Γι' αυτό πληρώνονται αδρά, για να υπάρχει ισονομία και να υποχρεώνει με την κατάλληλη νομοθεσία όλους να συνεισφέρουν, κι όχι να βασίζεται στο φιλότιμο των λίγων.[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]

Η χαμηλοσυνταξιουχοι ειναι χαμηλοσυνταξιουχοι διοτι οταν επρεπε να πληρωσουν τις εισφορες τους στα ταμεια ΔΕΝ το εκαναν παρα τα ετρωγαν κατα το δοκουν!!! ''Σιγα να μην πληρωνω ΕΓΩ το κρατος'' ελεγαν τοτε!! Τωρα λενε ''δεν μπορω να ζησω'', στερνη μου γνωσι να σ'ειχα πρωτα!!! Εγω δεν ξερω κανεναν Δ.Υπαλληλο, Ι.Υπαλληλο να παιρνει κατω απο 1300ε συνταξη καθαρα!!! Αντιθετα ξερω πολλους ελαιοχρωματιστες, οικοδομους, μαρμαραδες, πλακαδες που ναι παιρνουν συνταξεις της πεινας!! Ομως οι ιδιοι μεχρι σημερα αν και γκρινιαζουν για το υψος της συνταξης εξακολουθυν να υοπερασπιζονται το ''Σιγα να μην πληρωνω ΕΓΩ το κρατος''!!!!
Αρα μαζι τα τρωγανε!!!
Ίδια απάντηση με την παραπάνω. Επειδή κάποια πράγματα είναι θέμα παιδείας, εσύ, θα φορέσεις το κράνος σου και τον εξοπλισμό από φόβο πιθανής απώλειάς σου. Ο ασυνείδητος, που δε μπορεί να το επεξεργαστεί στο μυαλό του το γεγονός, για διάφορους λόγους, υπάρχει το όργανο της τάξης που θα του το επιβάλλει με μια σειρά νομοθετημένων μέτρων. Είναι υποχρέωση των κυβερνώντων λοιπόν, να πατάσει τέτοια φαινόμενα.

[/COLOR][/SIZE]

Αυτο να το ρωτησεις στους υπευθυνους προμηθειων του καθε σχολειου με τετοια προβληματα που μαζι με αλλους τα τρωγανε!!!!
Το ξαναλέω, μην γενικεύεις τα πράγματα, μην τα βάζεις στο ίδιο καζάνι. Και στην τελική, η απάντηση είναι ίδια με την πρώτη. Κατάλληλη νομοθεσία, και επιβολή αυτής!

[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]

Οταν το 1985 ο κατσιφαρας πηγε να κανει υποχρεωτικη την επανδρωση με Δημοσιους γιατρους τα υπο συσταση τοτε κεντρα υγειας στην επαρχια οι γιατροι του νεοσυστατου ΕΣΥ τοτε κανανε απεργια εβδομαδων!!! παρελυσε ολο το νοσοκομειακο συστημα!! Και εγκαταλειφτηκε η ιδεα προσωρινα δηλαδη ''τιποτε μονιμοτερο του προσωρινου''!!!
Φυσικα αφου η μασα γιατρων, εταιρειων ακι φαρμακοποιων ηταν στα μεγαλα κεντρα και δη στην Αθηνα!!! Που ησουνα τοτε εσυ και οι αλλοι αξιοτιμοι επαρχιωτες αλλα και οι Αθηναιοι, Θεσσαλονικεις κ.λ.π? Κατεβηκε κανενας σας στους δρομους να διαδηλωσει και να ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ να πανε με το ζορι γιατροι στην επαρχια??? Οχι φυσικα!!

[/SIZE]

Εφόσον απευθύνεις και σε μένα τον προβληματισμό σου, το 1985 ήμουνα 13 ετών, και κάποιοι κυβερνώντες, όφειλαν να προασπίσουν το μέλλον μου. Και δε χρειαζόταν να βγει ο κόσμος της επαρχίας να φωνάξει. Το σωστό το γνωρίζουν υποτίθεται. Αλλά την επαρχία, τη θυμούνται προεκλογικά, όταν έρχονται στα χωριά μας και στα ακριτικά νησιά, με το περίλυπο βλέμμα, και το γεμάτο υποσχέσεις σφίξιμο χεριού. Μετά όμως, πρέπει να κατεβαίνω στους δρόμους και να απεργώ, για να τους τους θυμίζω τις υποχρεώσεις τους ε; Και να 'ρθουμε και στο σήμερα, που είμαι 38 ετών, και έχω κρατήσεις υπέρ υγείας, και υγεία δε βρίσκω. Θα θυμόμαστε και θα αναθεματίζουμε το '85; Δε πέρασε κανένας άξιος από τότε να ξαναασχοληθεί με το θέμα; Μάλλον όχι ... Πως σου φαίνεται αυτό; Ποιός ευθύνεται για την κατάντια; Γιατί όταν οι κυβερνώντες ζορίζονται κάτω απ' το εκάστοτε πολιτικό κόστος (άμα δε βγω, πως θα "φάω"...), υποχωρούν κάτω από τις όποιες απεργίες, ενώ σε άλλες περιπτώσεις, ψηφίζουν επιτάξεις και νομοσχέδια έκτακτης ανάγκης; Να τους στείλλουν με το ζόρι τους γιατρούς, ναι, φασιστικά, με την ανάλογη ρύθμιση, αλλιώς κάτσε σπίτι σου και πλέξε πουλόβερ ντόκτορ!
[FONT=Verdana]να μην τους ψηφισεις αυτο να κανεις και να νοιωσεις!! Οσο δεν εκλεγονται τοσο θα συνηδοτοποιουν τα λαθη τους, ενω οσο εκλεγονται λενε ''δεν βαριεσαι'' ραγιας ειναι ο Ελληνας!!

Δεν τους ψηφίζω αγαπητέ μου. Από τότε που μπήκα στην παραγωγή, και έκανα οικογένεια και άρχισα να αντιλαμβάνομαι ιδίοις όμασοι την αναξιότητά τους, δεν τους ψήφισα, κι έχω τη συνείδησή μου καθαρή. Αλλά, έλα που έχουν φτιάξει τόσα χρόνια αφενός ως έχοντες την πίτα, τα κομματόσκυλα γύρω τους, αφετέρου ως νομοθέτες, τον κατάλληλο εκλογικό νόμο, που και οι γάτες να πάνε μόνο να ψηφίσουν, αυτοί θα κάνουν κυβέρνηση.

[/COLOR][/SIZE][/SIZE]

Η ζωη ειναι γεματη εκπληξεις, δυσαρεστες και ευχαριστες!!! Τωρα ζουμε μια δυσαρεστη, ομως τοσο καιρο τι καναμε? Σχεδον προκαλεσαμε αυτην την δυσαρεστη εκπληξη!!! γιατι οταν κερδιζαμε δεν ακουμπουσαμε μια δεκαρα στην ακρη? γιατι οτι βγαζαμε το καναμε αυτοκινητα και διακοποδανεια?? Μηπως ξεχασες οταν περυσι δοθηκαν ελαφρυνσεις για τα μεγαλου κυβισμου αυτοκινητα ποσα 3λιτρα και βαλε πουληθηκαν? Πως να μην πεινασουμε μετα οταν 10 βγαζαμε και 11 ξοδευαμε????
Ρίξαν τον κόσμο στα νύχια των τραπεζών. Από 'κει δε παίρνουν κομμάτι κι οι κυβερνώντες; Τι θα τις κάνουν τις τράπεζες, θα τις κλείσουν οι άνθρωποι; Και μη ξεχνάς το χρηματιστήριο, ποιός παρακινούσε και τη κουτσή Μαρία να τζογάρει, και άφηναν να ξεφυτρώνουν τα χρημ/κά γραφεία κι οι χρηματιστές του κ..λου σαν μανιτάρια, Ποιός τα άφησε αυτά να συμβούν; Εσύ κι εγώ;

Ωραια λοιπόν, εγω που εζησα μια ζωη συνετη (λεμε τωρα), εγω που παντα αποταμιευα και τωρα ζω αξιοπρεπως παρα την 8μηνη ανεργια μου, πως θα σου φαινοταν αν οταν σε εβλεπα στον δρομο σε εσπαγα στο ξυλο θεωρωντας σε εν μερη και κατα ποσοστο αναλογο (οπως εχω γραψει πολλακις) υπαιτιο γαι την σημερινη καταντια της χωρας?
Αντε λοιπον να παρουμε τα οπλα και ολοι να στραφουμε εναντιον ολων, δικαιων και αδικων!! Ειναι σωστό αυτο?
Δεν θα ηταν καλυτερα να δουμε τι μπορουμε να κανουμε εμεις και ο καθενας απο την μεριά του για να μην χαντακωνουμε περισσοτερο τους επαγγελματιες και τυος εργαζομενους σε αυτους στην μαυριλα με τις απεργιες και τις πορειες??? Μηπως θα επρεπε να δουλεψουμε περισσοτερο για να αναπτυχθη αυτη η χωρα και να γινει πιο ανταγωνιστικη δημιουργωντας νεες θεσεις εργασιας? "η μηπως επειδη ο μισθος μας μειωνεται να απεργουμε διεκδικωντας με αυτον τον τροπο κα περαιτερω μειωση του????
Τα όπλα θα παρθούν αγαπητέ μου, και θα πέσουν και σφαλιάρες πολλές, αλλά σ' αυτούς που είναι ταγμένοι να προασπίσουν την ευημερία αυτού του τόπου και του καθένα μας ξεχωριστά, και δεν το πράξαν 10ετίες τώρα! Αυτοί νομοθετούν και επιβάλλουν, όχι εσύ κι εγώ. Κι έχουν και την ασυλία τους, να μπορούν να μας σκίζουν, και να μη μπορείς να τους χώσεις μέσα ... Αλλά, αντί να ρίξεις την πέτρα εκεί που πρέπει, μας βγάζεις όλους φταίχτες της τωρινής κατάστασης, σαν να είναι στο χέρι μας κάποια πράγματα. Ε ναι λοιπόν, είναι στο χέρι μας, το μοναδικό πράγμα που έμεινε πλέον, να τους στείλουμε στον αγύριστο! Κι αυτό δυστυχώς, μόνο με τη βία θα γίνει. Τα λόγια δεν πονάνε στον σκληρόπετσο, αδίστακτο και διαφθαρμένο πολιτικό, δυστυχώς.
Reply With Quote
Παλιό 20-12-2010, 18:00
Arkas Ο/Η Arkas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: Νέα Σμύρνη - Αθήνα
Μoto: R 1200 RT - R 1200 GS Adventure - KTM 640 Adventure - beverly 500 ie

Για να μην γίνονται παρερμηνείες,
ο λόγος του George P πολλές φορές είναι καυστικός
αλλά ποτέ προσωπικός!

Με τις απόψεις του Γιώργου,
άλλοτε συμφωνώ και άλλοτε διαφωνώ.
Του αναγνωρίζω όμως,
την προσπάθεια για παροχή ενημέρωσης,
το καλώς εννοούμενο πάθος
υπερασπίσεως των γραφομένων του
και την φυσική ευγένεια του χαρακτήρα του.

Μην σας "μπερδεύουν" οι απαντήσεις που σας δίνει
"παραθέτοντας" δικά σας posts.
Παίρνει αφορμή τα γραφόμενα
και παραθέτει τις προσωπικές του θέσεις και απόψεις.

Oι απόψεις όλων μας είναι απολύτως σεβαστές,
ιδίως όταν διακρίνονται από ευγενές ύφος,
ήπιους τόνους
και αποφυγή προσωπικών αντιπαραθέσεων.

.

Reply With Quote
Παλιό 20-12-2010, 19:19
ARGI Ο/Η ARGI βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2010
Περιοχή: KARDITSA
Μoto: R 850 GS (Red Fat Lady!!!)

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Arkas Εμφάνιση μηνυμάτων
Για να μην γίνονται παρερμηνείες,

ο λόγος του George P πολλές φορές είναι καυστικός
αλλά ποτέ προσωπικός!

Με τις απόψεις του Γιώργου,
άλλοτε συμφωνώ και άλλοτε διαφωνώ.
Του αναγνωρίζω όμως,
την προσπάθεια για παροχή ενημέρωσης,
το καλώς εννοούμενο πάθος
υπερασπίσεως των γραφομένων του
και την φυσική ευγένεια του χαρακτήρα του.

Μην σας "μπερδεύουν" οι απαντήσεις που σας δίνει
"παραθέτοντας" δικά σας posts.
Παίρνει αφορμή τα γραφόμενα
και παραθέτει τις προσωπικές του θέσεις και απόψεις.

Oι απόψεις όλων μας είναι απολύτως σεβαστές,
ιδίως όταν διακρίνονται από ευγενές ύφος,
ήπιους τόνους
και αποφυγή προσωπικών αντιπαραθέσεων.

.

Eυχαριστούμε Δημήτρη....
Reply With Quote
Παλιό 20-12-2010, 19:41
ntinopoulos Ο/Η ntinopoulos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: NIKEA-PIREAS
Μoto: 1200gs

Απόσπασμα:

Σημ. Τα ονοματα και τα θιγομενα επαγγελματα στο παραπανω ποστ δεν συνιστουν επιθεση προσωπικη σε κανεναν απο τους σχετιζομενους με αυτα. Ειναι παραδειγματα απλα που σκοπο εχουν να μην βγαζουμε (κανεις μας) την ουρα μας απεξω απο την σημερινη κατασταση της χωρας!!!

Εξάλλου δεν γραφω προσωπικα σε κανεναν και για κανεναν!!! απλα παιρνω πασσες απο τα μυνηματα σας!!
μαζι σου,ετσι επρεπε!
Reply With Quote
Παλιό 20-12-2010, 19:54
Senior Member

Απόσπασμα:
μαζι σου,ετσι επρεπε!
Τωρα σε αγαπαω!!!!!!!!!!!
Reply With Quote
Παλιό 20-12-2010, 21:15
gsmaniac Ο/Η gsmaniac βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: πειραιας
Μoto: GS1200adve - BMW2002 MONT 1973

κριμα.......και εγω ημουν ετοιμος να μπω στο φαρμακειο του ΝΤΙΝΟ,με το φορτηγο
Reply With Quote
Παλιό 20-12-2010, 21:39
Senior Member

[quote=ckk;276820]παρ’ όλο που έχω πει ότι δεν θα σου απαντώ σε πολιτικά, εδώ παρασύρομαι διότι είναι επί προσωπικού.

[quote=ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ;276077]Εδώ Γιάννη θα διαφωνήσω λίγο μαζί σου ....
Αλλοίμονο αν φτάσουμε στο σημείο να φοβόμαστε να περπατήσουμε ...
Ακόμη κ οι πολιτικοί έχουν δικαίωμα στην "ελεύθερη κυκλοφορία" ....
Ο λαός αν δεν συμφωνεί, απλά δεν τον ξαναψηφίζει ... αυτά Νίκο γίνονται σε ευνομούμενες δημοκρατίες. Όχι στην Ελλάδα των απατεώνων πολιτικών.
Εν τοιαύτη περιπτώσει,
…………………

ούτε αλλού. Να προλάβουμε την αναχώρησή τους στο εξωτερικό. Όσων έχουν μείνει ακόμη εδώ. Και να φέρουμε και τους άλλους μέσα στην χώρα. Καλώς τον Μαντέλη, πού είναι ο φίλος σου ο Λιάπης?

μα δεν μπορούμε να λαμβάνουμε μέρος σε όλα. Την ιδέα επικροτώ και επαυξάνω. Την ιδέα του ξεσκίσματος της Τζούλιας και της Πετρούλας επικροτώ, δεν μπορώ και να συμμετέχω… παντρεμένος άνθρωπος είμαι. Θα ήθελα όμως.

[quote=Fuji;276281]Έτσι.

Και να μη βάζουμε όλους τους πολίτες στη λάσπη. Υπάρχουν ………………………………………………………….

Τι να νιώσω λοιπόν, για τους έχοντες την εξουσία, όταν απ' τη μια επικρατεί αυτή η διάλυση, κι απ' την άλλη αυτοί απλά αδιαφορούν, έχοντας στο μυαλό τους την πάρτη τους και μόνο;
Πως να αντιδράσει ένας άνθρωπος που πνίγεται από αυτά, που ούτε το 1/100 δεν έγραψα; Τι θα κάνει ο άνεργος πατέρας, που δε μπορεί να θρέψει τα παιδιά του; Θα δει τον

[QUOTE=GeorgeP;276464]Φιλε μου Γιατρέ εσυ βλεπεις το μελλον που φανταστηκες για σενα και την οικογενεια σου να απομακρυνεται και να ……………………………………………………………………………………..

Φιλε μου, οσο γραφονται υβριστικα σχολια προς το προσωπο μου (δες σχετικα προσφατα ποστ στα μηχανολογικα, εγραψα εγώ υβριστικά στα μηχανολογικά? Μάλλον επευφημιστικά. Και αν είναι έτσι, γιατί μου μιλάς έτσι? Και συνεχίζω – γιατί βλέπω τις μηχανολογικές σου γνώσεις και τα χρησιμοποιούμενα επιχειρήματα. Τα πολιτικά σου επιχειρήματα, απλά είναι ανύπαρκτα. Δεν υπάρχουν επιχειρήματα – ιδέες και εφαρμογή αυτών. Υπάρχουν εξατομικευμένα μικρά σπαρμένα περιστατικά και προσπαθείς να συμπεριλάβεις και καταδικάσεις ολόκληρες κοινωνικές ομάδες, μέσω κακής συμπεριφοράς κάποιων εξ αυτών, που τις αποτελούν. οσο γραφονται ρατσιστικα σχολια για αφγανους και πακιστανους πεινασμενου………………………………………..

αν βαράμε λέει.

Απόσπασμα:
Αφου βαραμε παλιοπ******* πολιτικους που εχουν φαει με δεκα μασελες να βαραμε και παλιοπ******* φαρμακοποιους που σε συνεργασια με γιατρους (αρα να βαραμε και παλιοπ**** γιατρους) θαβουν φαρμακα αξιας δισεκατομμυριων στις στοες του λαυριου!!! Ετσι δεν ειναι Κωστα μου??????? Όχι δεν είναι έτσι. Οι πολιτικοί τα επέτρεπαν αυτά τόσα χρόνια. Όχι εμείς. Δεν θα βαρεθούμε μεταξύ μας λοιπόν. Αυτό μας έλειπε. ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΒΑΡΑΜΕ.
Χρηστο οι παραθεσεις με εχουν μπερδεψει αν θες τις καθαριζεις για να σου απαντησω!
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης