Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από vaska
Εγώ που δεν θεωρώ τον εαυτόν μου τζαμπατή αλλά ούτε και μ@λ@κ@, λόγω του ότι ζω στην Πάτρα και πολλές φορές καλούμαι να περάσω τα διόδια για να χρησιμοποιήσω αυτόν τον υπέροχο δρόμο "Πατρών Αθηνών" δεν πληρώνω διόδια, για τον ίδιο λόγο που δεν θα πληρώσω σ' εστιατόριο φαγητό που είναι καμένο, για τον ίδιο λόγο που δεν θα πιώ μπύρα ξεθυμασμένη κλπ. Να πληρώσω για έναν τελειωμένο δρόμο που πληρεί τις προδιαγραφές "εθνικής οδού" και δεν κινδυνεύω από τις κ@υλες του απέναντι, να πληρώσω. Αλλά να πληρώσω για να ταξιδεύω ανάμεσα σε έργα που εκτελούνται, με γαρμπίλι στον δρόμο, χωρίς νησίδα διαχωριστική, νομίζω πάει πολύ.Και θα συνεχίσω να μην πληρώνω και αν ποτέ μου έρθει μπουγιουρτί, θα το φτάσω μέχρι άρειο πάγο. Άλλο να κάνεις κάποιες υποχωρήσεις και άλλο να σου λένε κατάμουτρα "πλήρω μ@λ@κ@" για έτσι γουστάρουμε, έχουμε και τα κονέ και δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς.
|
οχι, οχι τζαμπατζής...
Δεν πρέπει να αντιδρουμε στας προσταγάς του κράτους και των λειτουργών αυτού, να πληρώνουμε και να κάνουμε ότι μας λένε...
Α ρε νοοτροπία, καλά μας κάνουν.
Οποιος είδε Παπαγιάννη σήμερα, είδε ποιοι έχουν διορισθεί στο Υπουργείο Υποδομών..
Πρώην στελέχη των εταιρειών, γιατί άραγε?