![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
αλλαξε καγκελα!η ανοχη τους χανεται μετα απο παραμορφωση!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τελικά Γιάννη,
τί έκανες με τα κάγκελα; |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα καλή χρονιά κ σε σένα
Ναι γράφω πιο αραιά πια (έχω κ το χέρι μου που με δυσκολεύει) αλλά όλα καλά. Πιστεύω σε 2-4 εβδομάδες θα έχω επανέλθει πλήρως. Είμαι χωρίς νάρθηκες πια κ μένει η διαδικασία φυσιοθεραπειών - αποκατάστασης και γυμναστηρίου. Αλλιώς δεν θα μπορέσω να στηρίξω την χοντρή μου στο δεξί πόδι. Είναι σαν κομπολόι πια. Αλλά όλα καλά. Θα προσπαθήσω να έρθω κ σε κανένα καφέ τώρα που έβγαλα νάρθηκες. Εσύ όλα καλά? Βλέπω ανάψαν τα αίματα στο φορουμ. Δεν νομίζω ότι θα αλλάξει κάτι. Κ οι κανόνες είναι κανόνες Οσο για τον διακόπτη κ μενα μου ήταν δύσκολο να τον κλείσω πέφτωντας. Θέλει να τον συνηθίσεις ιδιαίτερα αν είχες άλλη μηχανή παλιά |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Καλή Χρονιά και σε περιμένουμε! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Παιδια, χωρις παρεξηγηση, αλλα αυτος ο τροπος δεν "προβλεπεται" σε καμμια περιπτωση!!! Βγαλε τις μπαρες απο την μηχανη, ισιωσε οτι χρειαζεται, βαψε οτι χρειαζεται και τοποθετησε. Το πιο σωστο ειναι να μπουν καινουργιες, οπως ειπε και ο ντινοπουλος. Εχουν (ή εχει) χασει πλεον την αντοχη τους. Το χρεος τους το εκαναν!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Αφου εισαι καλα τα υπολοιπα φτιαχνονται.
|
|
|||
|
|||
![]() Για την ωρα μετακινουμαι με την γρια . Πολυ συντομα θα επισκευτω τον γιατρο για διαγνωση και θεραπια . Θα ενημερωσω... Παντως νεα καγκελα για την ωρα δεν θελω να το σκεφτομαι ... |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Κάρυστος - Σε ύφεση το ένα μέτωπο | gsmaniac | Επικαιρότητα | 6 | 23-08-2010 17:02 |
Τι κανει ο συγκεκριμενος διακοπτης? | sansiro.sugata | Τεχνικά θέματα διάφορα | 11 | 15-08-2010 23:13 |
Πανευρωπαϊκός αριθμός εκτάκτου ανάγκης | vtheo | Γενικά - Αναβάτης | 7 | 10-12-2009 01:01 |
Φορτιστής έκτακτης ανάγκης κινητού ... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 6 | 11-11-2009 20:03 |
112 - το τηλέφωνο άμεσης ανάγκης οπουδήποτε στην Ευρώπη !!!!! | riko46 | Χρήσιμα | 5 | 17-08-2009 08:50 |