![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Respect!
Jefe |
|
|
|||
|
|||
|
ΣΟΥΠΕΡ ΜΟΥΦΑ
|
|
|
|||
|
|||
|
Κι εμενα για μουφα μου κανει.......
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
αν αυτο ειναι αληθινο...εγω θα καψω τα πτυχια μου...
|
|
|
|||
|
|||
|
+ 1 μουφα και απο εμενα...
περα απο το ακυρο της πτησης - προσγειωσης, υπαρχει και το ακυρο των συνθηκων που σπαει το φτερο, σε ενα χρονικο σημειο που δεχεται ελαχιστο φορτιο. |
|
|
|||
|
|||
|
Το αεροπλάνο το σηκώνουν τα φτερά του. Και τα δύο φτερά. Φανταστείτε τι τεράστιες δυνάμεις εξασκούνται λοιπόν και στα ΔΥΟ φτερά. Πχ για ένα αεροπλάνο βάρους 1 τόνου, εξασκούνται δυνάμεις περίπου 500 κιλών ανά πτέρυγα. Φανταστείτε τώρα όταν σπάει η μια, άρα μηδέν δυνάμεις σε εκείνο το φτερό, πώς θα έπρεπε να στριφογυρίσει το αεροπλάνο με τα 500 κιλά δύναμης, που θα εξασκούνται μόνο στο γερό φτερό. Και όχι, δεν υπάρχουν flaps, που να εξισορροπούν την άντωση αυτή του γερού φτερού.
Άρα θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες περί της μούφας του θέματος. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Θεωρητικα λοιπον, ειναι δυνατη η πτηση σε ενα τετοιου τυπου αεροπλανο με ενα φτερο. Παντως για μενα το πιο μεγαλο φαουλ του βιντεο ειναι η θραυση του φτερου σε κατασταση που δεχεται το πολυ το 1/10 του φορτιου που ειναι σχεδιασμενο να αντεχει (δηλαδη πανω απο 10g (10 φορες το βαρος του αεροπλανου)). |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
+1 |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Μήπως έχετε δει αυτό το βίντεο αν όχι αξίζει τον κόπο. | adventure | Κοινωνική ευαισθησία | 30 | 04-02-2011 20:36 |
| Το ομορφοτερο βιντεο που εχω δει... | sansiro.sugata | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 22 | 28-01-2011 15:43 |
| Βάλτε ότι απίστευτο έχετε δει σε ένα βίντεο... | Markas | Αστεία Video | 25 | 19-01-2011 16:55 |
| Goldwing όπως δεν την έχετε δει ποτέ! | gemara | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 23 | 29-11-2009 10:35 |