![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
mipws poulaei kaneis i phone 4???
|
|
|||
|
|||
![]()
όλο και κάποιο θα εμφανιστεί ...
|
|
|||
|
|||
![]()
iphone hellas μπες στο site απο κει πηρα κ γω και ηταν αριστο αρκει βεβαια να το τσεκαρεις απο κοντα.εχω το 4 και εχω καποιο μικροπροβληματακι με το σημα οπως ολα τα 4αρια αλλα με θηκουλες κατι γινεται.
|
|
|||
|
|||
![]()
Αν εμφανιστεί να με έχεις υπόψιν!!! Κι όπως βλέπεις το αίτημα για τα greenglish έγινε δεκτό...
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Μήπως να της πω να πάρει θηκούλα? ![]() Αν μπορείς εξηγησέ μου.... |
|
|||
|
|||
![]()
στο iphone 4 το περιβλημα γυρω γυρω το <<μεταλλικο κομματι>> ειναι η κεραια του κινητου, για την ληψη του σηματος και επειδη ερχεται σ επαφη με το χερι κανει βραχυκυκλωμα και χανεται το σημα,γι αυτο εδιναν μαζι με το κινητο δωρο και μια θηκη,αστην ψαξει λιγο
![]() Last edited by stelios1977; 23-01-2011 at 11:43. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Το συχρονιζεις με τον υπολογιστη πολυ ευκολα,και εχεις τα παντα backup,το iphone απευθυνεται σ αμερικανους,αρα ειναι πολυ ευκολο
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Για δοκίμασε Android...
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα εχω διαθεσιμα για πουλημα δυο iphone 4 στο κουτι τους με την εγγυηση τους αχρησιμοποιητα. Για οποιον ενδιαφερεται πμ
Ευχαριστω Ν.Σ. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
I PHONE 3 16GB | TRELOS | Πωλήσεις γενικώς | 7 | 06-01-2011 14:05 |
I-PHONE 3GS 32G | MARK | Πωλήσεις γενικώς | 10 | 28-12-2010 16:58 |
i-phone version 4.0 | vaskoukou | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 5 | 24-06-2010 18:54 |
OMNIA smart phone mobile windows i900 (8gb) Modern Black | danaos | Πωλήσεις γενικώς | 1 | 27-05-2010 01:08 |
Mobile Watch Phone | Black_Shadow | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 6 | 08-02-2009 22:22 |