![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Βρεεεε παιδία ,ο Γιωργάκης δεν ασχολείται με δευτερεύοντα θέματα όπως η ΑΟΖ …έχει βάλει τον (πρώην) αντιπρόεδρο να <<καθαρίσει>> για το θέμα αυτό. Όχι βέβαια τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης (αυτός θα καθόριζε ΑΟΖ μέχρι την Σαλαμίνα
), αλλά το κολληταρι στην σοσιαλ-ιντερνασιναλ που νομίζω ότι λέγεται Ehud …![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Αυτο λεγεται πολιτικη και στην συγκεκριμενη λεγεται πολιτικη με αρχ@δι@!!!! Κατοπιν πολυ μπλα-μπλα βαζουμε καποιον τριτο προσταντζα χωρις να διακνδυνευουμε απο απειλες cassius beli της Τουρκιας το οποιο ισχυει απο το 1975 για τετοια θεματα!!! Δηλαδη η Κυπρος που εβγαλε μπροστα το Ισραηλ γαι τον ιδιο λογο ηταν ηλιθια??? Οταν η Τουρκικα αεροπλανα και πολεμικα πλοια, μετα την αναγνωριση της Κυπριακης ΑΟΖ, παρενοχλησαν κυπριακα εξερευνητικα πλοια, πλοια άλλων χωρων που τα ειχε εξουσιοδοτησει η Κυπρος να κανουν ερευνες στην Κυπριακη ΑΟΖ βγηκε το ισραηλ και τους ειπε ''αντε αγορακια μου απο εκει που ηρθατε γιατι.....'' και δεν ξαναφανηκαν ποτε!!!! Ποιος θα το εκανε η Κυπρος?? Εδω τελουμε υπο καθεστως κηρυξεως πολεμου απο το 1975 σε περιπτωση που βαπτισουμε Ελληνικη την...... Ελληνικη υφαλοκρηπιδα (π.χ. κανοντας ερευνες για πετρελαιο) και μου λες ''Γιατί δεν μπορεί η Ελλάδα να μιλήσει και μπαίνει / βάζουμε μπροστά το Ισραήλ.''? Το ξερεις οτι αυτοματως με την ανακυρηξη ελληνικης ΑΟΖ λυνεται και το προβλημα της υφαλοκρηπιδος? Υπαρχουν συμφουρμιτες στρατιωτικοι οι οποιοι ασχολουνται και τα παιζουν στα δαχτυλα αυτα τα θεματα, ρωτα τους να δεις ποσο σοφα πραττει η Ελλαδα στο θεμα αυτο!!!! Θελαμε πολεμο με την Τουρκια δηλαδη? Να γιατι παρεα με το Ισραηλ!!!! |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
σου απαντω για το ''αδυναμη'', προτιμω να το ''παιζω αδυναμος'' και να κανω την δουλεια μου εξυπνα παρα να θεωρω τον εαυτο μου δυνατο (και ισως να ειμαι) και να εμπλακω σε εναν πολεμο που εκ των πραγματων θα με αποδυναμωσει...ακομα κι αν τον κερδισω!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ας μιλήσουν οι ειδικότεροι. Και ας προσδοκήσουμε οι πολιτικοί μας να μας οδηγήσουν σε σωστές ατραπούς αυτή τη φορά. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
α) νοτιως και Ν.Α της Κρητης, β) μετα το ιονιο, γ) μετα η περιοχη Β.Δ της Κυπρου οπου περιλαμβανει ακι το Καστελοριζο , και δ) το Αιγαιο που ειναι και το πιο φλέγον....αργοτερα! Το (α) & (γ) μαζι με την Κυπρο (και το ισραηλ) και τηνΛιβυη, το (β) με την ιταλια και το (δ) με την Τουρκια. Ολα τα απραπανω βασει του Δ.Δικαιου που οριζει 200 μιλια ΑΟΖ απο τις ακτες της για καθε χωρα. Επειδη ομως τα ελληνικα νησια απεχουν μολις μερικα μιλια απο τις Τουρκικες ακτες αλαλ ειναι Ελληνικα η Τουρκια δεν εχει χωρο για 200 μιλια ΑΟΖ, ενω η ελλαδα ναι, ετσι μενει εκτος ΑΟΖ στο αιγαιο! γιατι νομιζει δημιουργησε τις γκριζες ζωνες το 1981 και μετα? Διοτι ο θεσμος της ΑΟΖ δημιουργηθηκε το 1982 ΚΑΙ ΤΟ ΗΞΕΡΑΝ ΟΛΟΙ!!! Διαβασε εδω http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=15426&subid=2&pubid=10541053 γιατι και πως!! Θα καταλαβεις, αν και το λεει ρητα, πως μονομιας λυνεται το ''προβλημα'' της υφαλοκρηπιδας το νουμερο ! προβλημα ελλαδος-τουρκιας!! Ετσι θα καταλαβεις και τα περι ''γκριζων ζωνων'', ετσι θα καταλαβεις και το γιατι θα γινουμε μια πολυ πλουσια χωρα την οποια κανεις δεν θελει χρεωκοπημενη αν επαληθευτουν (που εχουν επαληθευτει προ πολλου γιαυτο και η /τουρκια συμπεριφερεται ετσι με παραβιασεις κ,α) τα σεναρια περι αεριου και πετρελαιου!! Διοτι ολοι θελουν να παρουν ενα κομματακι της πιτας!!! |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Η μεγαλύτερη ελληνική λέξη !! | adventure | Πολιτισμός | 34 | 18-11-2011 02:07 |
| Επιδεινώνεται η κατάσταση στην ελληνική αγορά εργασίας | MARK | Επικαιρότητα | 4 | 10-12-2010 04:36 |
| Πρώτη στον κόσμο η ελληνική ναυτιλία | S.T | Ελλάδα | 19 | 23-08-2010 04:37 |
| Οι Γερμανοί επωφελούνται από την ελληνική κρίση | MARK | Επικαιρότητα | 0 | 01-06-2010 16:41 |
| Αποσύρθηκε και από την ελληνική αγορά επικίνδυνο βρεφικό γάλα | Arkas | Χρήσιμα | 0 | 18-02-2009 12:57 |