GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Διάφορα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 03-02-2011, 16:33
CPretenteriS Ο/Η CPretenteriS βρίσκεται εκτός σύνδεσης

Ημερομηνία εγγραφής: May 2010
Περιοχή: Spata
Μoto: BMW R1200GS (mod. 2010)
Προεπιλογή Απάντηση: αγράμματος από επιλογή η από ανάγκη?

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Jefe Εμφάνιση μηνυμάτων
Tι έγινε Κωστή? Νευράκια? Σε έχω φιμώσει ποτέ γιά να σε φιμώσω κ τώρα? Τι είσαι γιά να σου βάλω φίμωτρο??? Δεν έχω δεί κανέναν σε αυτό το forum να σε έχει φιμώσει. Ξέρεις ότι χαίρεις εκτίμησης. Τώρα η λέξη "γυρνοβόλαγες" μάλλον δεν ήθελες να την πείς σε μένα, κ ίσως να απευθύνεσαι σε άλλους έτσι...
Δεν έχω καμμία ομοιότητα με αυτούς που συγχρωτίζεσαι κ γι' αυτό απαιτώ να προσέχεις πως απευθύνεσαι στους συμφορουμίτες σου που έχεις κάτσει κ στο ίδιο τραπέζι, έχεις φάει μαζί ένα κομμάτι ψωμί κ έχεις πιεί κ ένα κρασί....

Jefe
Η απάντηση μου ήταν 100% την οποία δυστυχώς παρεξήγησες. Οπότε δεν μπορώ να απαντήσω σε κανένα σημείο της. Απλώς δεν κατάλαβες το χιούμορ.

Δύσκολος ο γραπτός λόγος... αλλά επειδή με γνωρίζεις, νομίζω ότι κακώς με παρεξήγησες.
Reply With Quote
Παλιό 03-02-2011, 16:33
Capitain Ο/Η Capitain βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2010
Περιοχή: Πειραιάς
Μoto: 2005 R1200RT

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από γιαγια αρκουδα Εμφάνιση μηνυμάτων
κωστη το οτι ειναι μοτο φορουμ δεν συμενει οτι μονο για μοτο πρεπει να μηλαμε ... ετσι νομιζω......
Σ'ευχαριστούμε που μοιράστηκες με μας την ιστορία σου..
Πραγματικά πρέπει να είσαι σκασμένος για να θες να τα πεις όλα αυτά..
Περί των 300 που θα γράψουν την ιστορία τους επιτρέψτε μου να αμφιβάλλω λίγο, θέλει λίγο τάξη στο μυαλό σου για να εξιστορήσεις, και λίγο περισσότερο θάρρος όταν ξέρεις ότι θα διαβάσουν αυτό που θα μολογήσεις 3500 κόσμος με ταλέντο στο να κρίνουν ανθρώπους εκ του ασφαλούς...
Πόσοι είναι άλλωστε αυτοί που ανήκουν στην κοινότητα GSForum 1 και 1μιση χρόνο και δεν έχουν αρθρώσει λέξη παρα μόνο σε αγοραπωλησίες?
Reply With Quote
Παλιό 03-02-2011, 16:35
Jefe Ο/Η Jefe βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: ΡΙΟΝ
Μoto: 1200GS Adventure

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από CPretenteriS Εμφάνιση μηνυμάτων
Η απάντηση μου ήταν 100% την οποία δυστυχώς παρεξήγησες. Οπότε δεν μπορώ να απαντήσω σε κανένα σημείο της. Απλώς δεν κατάλαβες το χιούμορ.

Δύσκολος ο γραπτός λόγος... αλλά επειδή με γνωρίζεις, νομίζω ότι κακώς με παρεξήγησες.

Αφού είναι δύσκολος ο γραπτός λόγος Κωστή, καλύτερα να προσέχουμε! Γιατί τα όρια είναι διακριτά!

Jefe
Reply With Quote
Παλιό 03-02-2011, 16:37
Fuji Ο/Η Fuji βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2009
Περιοχή: Βόλος - Σκόπελος
Μoto: BMW F650GS/DAKAR

Φίλοι, δεν υπάρχει λόγος να στεναχωρούμε ο ένας τον άλλον, ούτε να προσάπτουμε χαρακτηρισμούς και να χαλάμε ένα όμορφο κλίμα. Είμαστε όλοι σε έναν χώρο φιλοξενούμενοι, και χαιρόμαστε να μοιραζόμαστε εμπειρίες με αυτόν τον κοινό παρονομαστή, τη μοτοσυκλέτα. Απ' την άλλη όμως, για σκεφτείτε, κάποιοι από εμάς, αν βρισκόμασταν σε ένα καφέ του φόρουμ, ίσως να μην αλλάζαμε ούτε κουβέντα, όχι από κακία, αλλά λόγω διαφορετικών χαρακτήρων - εμπειριών.

Έτσι είναι και τα θέματα του χώρου. Θα σχολιάσω - γράψω, αν έχω κάποια εμπειρία, ή αν το βρίσκω ενδιαφέρον. Αν δεν μου αρέσει το θέμα, το βρίσκω ξένο με τα ενδιαφέροντά μου, θα το προσπεράσω. Τι να γράψω εγώ π.χ. σε θέμα π.χ. "σπασμένος άξονας σε R1200GSA" ή "ταξίδι στο βόρειο ακρωτήρι" ; Απλά θα προσπεράσω. Κάπως έτσι είναι και το θέμα του Γιώργου. Κάποιοι θα το διαβάσουν κάποιοι όχι. Αν τύχει αποδοχής ή όχι, ας το αφήσουμε να φανεί από τη παραγωγική συμμετοχή στη κουβέντα. Δε βρίσκω κάτι κακό στη διάθεσή του να μοιραστεί την εμπειρία του, στη παρούσα ενότητα. Γι' αυτό τη δημιουργήσαν οι διαχειριστές άλλωστε, για να αναπτύσονται τα γενικού ενδιαφέροντος θέματα, πέραν της μοτο. Δεν μας υποχρεώνει κανείς να διαβάσουμε πέραν του τίτλου ή των πρώτων σειρών, αν δε μας ενδιαφέρει.
Ας συνεχίσουμε να μοιραζόμαστε τον παρόντα χώρο, με ευγνωμοσύνη για την ύπαρξή του, σεβασμό στη διαφορετικότητα του καθενός, αλληλοεκτίμηση και, αν μη τι άλλο, μοτοσυκλετιστική αλληλεγγύη!

Συγχωρήστε με!

Last edited by Fuji; 03-02-2011 at 16:40.
Reply With Quote
Παλιό 03-02-2011, 16:38

Απόσπασμα:
Αφού είναι δύσκολος ο γραπτός λόγος Κωστή, καλύτερα να προσέχουμε! Γιατί τα όρια είναι διακριτά!

Jefe

Τι εννοεις?? Άλλο senior member... άλλο mod. κι άλλο Admin??

Όντως δύσκολος ο γραπτός λόγος...
Reply With Quote
Παλιό 03-02-2011, 16:43
Senior Member

Απόσπασμα:

Συγνώμη Κωστή! Νομίζω ότι εσκεμμένα παραννοείς! Όλοι είμαστε απλά μέλη αυτού του forum. Mιά παρέα! Τίποτα άλλο!

Jefe
Reply With Quote
Παλιό 03-02-2011, 16:45

Απόσπασμα:
Συγνώμη Κωστή! Νομίζω ότι εσκεμμένα παραννοείς! Όλοι είμαστε απλά μέλη αυτού του forum. Mιά παρέα! Τίποτα άλλο!

Jefe
Συγγνώμη Θανάση ! Αλλά εσύ μίλησες για διακριτά όρια...

Ποτέ δε διαφώνησα για την παρέα... ειδικά ΕΓΩ!!!

Ο οποίος ποστάρω την κάθε μου (σχεδόν) συνάντηση με συμφορουμίτες... ώστε να δώσω την ευκαιρία και σε άλλους να παρευρεθούν.

Last edited by CPretenteriS; 03-02-2011 at 16:47.
Reply With Quote
Παλιό 03-02-2011, 16:45
ortho Ο/Η ortho βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ, ΚΑΡΕΑΣ
Μoto: F 650 GS 2001, tweety!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Fuji Εμφάνιση μηνυμάτων
Φίλοι, δεν υπάρχει λόγος να στεναχωρούμε ο ένας τον άλλον, ούτε να προσάπτουμε χαρακτηρισμούς και να χαλάμε ένα όμορφο κλίμα. Είμαστε όλοι σε έναν χώρο φιλοξενούμενοι, και χαιρόμαστε να μοιραζόμαστε εμπειρίες με αυτόν τον κοινό παρονομαστή, τη μοτοσυκλέτα. Απ' την άλλη όμως, για σκεφτείτε, κάποιοι από εμάς, αν βρισκόμασταν σε ένα καφέ του φόρουμ, ίσως να μην αλλάζαμε ούτε κουβέντα, όχι από κακία, αλλά λόγω διαφορετικών χαρακτήρων - εμπειριών.

Έτσι είναι και τα θέματα του χώρου. Θα σχολιάσω - γράψω, αν έχω κάποια εμπειρία, ή αν το βρίσκω ενδιαφέρον. Αν δεν μου αρέσει το θέμα, το βρίσκω ξένο με τα ενδιαφέροντά μου, θα το προσπεράσω. Τι να γράψω εγώ π.χ. σε θέμα π.χ. "σπασμένος άξονας σε R1200GSA" ή "ταξίδι στο βόρειο ακρωτήρι" ; Απλά θα προσπεράσω. Κάπως έτσι είναι και το θέμα του Γιώργου. Κάποιοι θα το διαβάσουν κάποιοι όχι. Αν τύχει αποδοχής ή όχι, ας το αφήσουμε να φανεί από τη παραγωγική συμμετοχή στη κουβέντα. Δε βρίσκω κάτι κακό στη διάθεσή του να μοιραστεί την εμπειρία του, στη παρούσα ενότητα. Γι' αυτό τη δημιουργήσαν οι διαχειριστές άλλωστε, για να αναπτύσονται τα γενικού ενδιαφέροντος θέματα, πέραν της μοτο. Δεν μας υποχρεώνει κανείς να διαβάσουμε πέραν του τίτλου ή των πρώτων σειρών, αν δε μας ενδιαφέρει.
Ας συνεχίσουμε να μοιραζόμαστε τον παρόντα χώρο, με ευγνωμοσύνη για την ύπαρξή του, σεβασμό στη διαφορετικότητα του καθενός, αλληλοεκτίμηση και, αν μη τι άλλο, μοτοσυκλετιστική αλληλεγγύη!

Συγχωρήστε με!

Μπράβο Νικόλα, το έθεσες όπως ακριβώς έχει!

Είμαστε όλοι μέλη, ο καθένας με τις ιδιοτροπίες και τις προτιμήσεις του.

Προσωπικά μου αρέσουν τα ταξιδιωτικά, να τα διαβάζω, δεν έχω δίτροχες εμπειρίες για να συνεισφέρω.

Η πολιτική με εξιτάρει και συμμετέχω, ιδίως άμα είναι κι ο GeorgeP παρών.

Θέλω να καταλήξω ότι κι η αυτοβιογραφία μέλους έχει χώρο εδώ κατά την άποψή μου, εφόσον ο ίδιος δεν έχει πρόβλημα να "ξεγυμνωθεί" σε όσους τον διαβάσουν.

Αλλά για άλλη μιά φορά αρχίζουμε να το κάνουνε μπάχαλο.

Κι έτσι όμως έχει ενδιαφέρον.....
Reply With Quote
Παλιό 03-02-2011, 16:48
Senior Member

Απόσπασμα:

Τα όρια Κωστή δεν τα ορίζουν οι τίτλοι, αλλά η αξιοπρέπεια του καθενός! Κι επειδή πιστεύω ότι όλοι μέσα σ' αυτό το forum είναι αξιοπρεπείς, πρέπει να προσέχουμε την αξιοπρέπεια του "διπλανού" μας!

Jefe
Reply With Quote
Παλιό 03-02-2011, 16:48
mario Ο/Η mario βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Πάτρα
Μoto: R1200GS Adv.

Απόσπασμα:
Σ'ευχαριστώ που μου θύμισες πόσα είχα... Σχεδόν το είχα ξεχάσει, όταν πάω στα 11.000 σε παρακαλώ να μου το υπενθυμίσεις... Όσο για τα εκδρομικά/καφέδες που έχω πάει/οργανώσει/διαβάσει/σχολιάσει... κλπ κλπ.... μπορείς να ψάξεις και σε άλλα thread εκτός από αυτό εδώ και θα τα διαπιστώσεις μόνος σου...

ναι και κατάφερες πάρα πολλα...φίλε

Μάλλον φαίνεται να σε ενδιαφέρει... Τίποτα δε χρειάζεται να κάνεις... απλώς δεν μπαίνεις στο συγκεκριμένο thread....

τότε εσύ αρχικά γιατί μπήκες...
να προσέχουμε λίγο φίλε
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης