![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Η απάντηση μου ήταν 100%
![]() Δύσκολος ο γραπτός λόγος... αλλά επειδή με γνωρίζεις, νομίζω ότι κακώς με παρεξήγησες. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Πραγματικά πρέπει να είσαι σκασμένος για να θες να τα πεις όλα αυτά.. Περί των 300 που θα γράψουν την ιστορία τους επιτρέψτε μου να αμφιβάλλω λίγο, θέλει λίγο τάξη στο μυαλό σου για να εξιστορήσεις, και λίγο περισσότερο θάρρος όταν ξέρεις ότι θα διαβάσουν αυτό που θα μολογήσεις 3500 κόσμος με ταλέντο στο να κρίνουν ανθρώπους εκ του ασφαλούς... Πόσοι είναι άλλωστε αυτοί που ανήκουν στην κοινότητα GSForum 1 και 1μιση χρόνο και δεν έχουν αρθρώσει λέξη παρα μόνο σε αγοραπωλησίες? ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αφού είναι δύσκολος ο γραπτός λόγος Κωστή, καλύτερα να προσέχουμε! Γιατί τα όρια είναι διακριτά! Jefe |
|
|||
|
|||
![]()
Φίλοι, δεν υπάρχει λόγος να στεναχωρούμε ο ένας τον άλλον, ούτε να προσάπτουμε χαρακτηρισμούς και να χαλάμε ένα όμορφο κλίμα. Είμαστε όλοι σε έναν χώρο φιλοξενούμενοι, και χαιρόμαστε να μοιραζόμαστε εμπειρίες με αυτόν τον κοινό παρονομαστή, τη μοτοσυκλέτα. Απ' την άλλη όμως, για σκεφτείτε, κάποιοι από εμάς, αν βρισκόμασταν σε ένα καφέ του φόρουμ, ίσως να μην αλλάζαμε ούτε κουβέντα, όχι από κακία, αλλά λόγω διαφορετικών χαρακτήρων - εμπειριών.
Έτσι είναι και τα θέματα του χώρου. Θα σχολιάσω - γράψω, αν έχω κάποια εμπειρία, ή αν το βρίσκω ενδιαφέρον. Αν δεν μου αρέσει το θέμα, το βρίσκω ξένο με τα ενδιαφέροντά μου, θα το προσπεράσω. Τι να γράψω εγώ π.χ. σε θέμα π.χ. "σπασμένος άξονας σε R1200GSA" ή "ταξίδι στο βόρειο ακρωτήρι" ; Απλά θα προσπεράσω. Κάπως έτσι είναι και το θέμα του Γιώργου. Κάποιοι θα το διαβάσουν κάποιοι όχι. Αν τύχει αποδοχής ή όχι, ας το αφήσουμε να φανεί από τη παραγωγική συμμετοχή στη κουβέντα. Δε βρίσκω κάτι κακό στη διάθεσή του να μοιραστεί την εμπειρία του, στη παρούσα ενότητα. Γι' αυτό τη δημιουργήσαν οι διαχειριστές άλλωστε, για να αναπτύσονται τα γενικού ενδιαφέροντος θέματα, πέραν της μοτο. Δεν μας υποχρεώνει κανείς να διαβάσουμε πέραν του τίτλου ή των πρώτων σειρών, αν δε μας ενδιαφέρει. Ας συνεχίσουμε να μοιραζόμαστε τον παρόντα χώρο, με ευγνωμοσύνη για την ύπαρξή του, σεβασμό στη διαφορετικότητα του καθενός, αλληλοεκτίμηση και, αν μη τι άλλο, μοτοσυκλετιστική αλληλεγγύη! Συγχωρήστε με! Last edited by Fuji; 03-02-2011 at 16:40. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Τι εννοεις?? Άλλο senior member... άλλο mod. κι άλλο Admin?? Όντως δύσκολος ο γραπτός λόγος... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Συγνώμη Κωστή! Νομίζω ότι εσκεμμένα παραννοείς! Όλοι είμαστε απλά μέλη αυτού του forum. Mιά παρέα! Τίποτα άλλο! Jefe |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Συγγνώμη Θανάση ! Αλλά εσύ μίλησες για διακριτά όρια...
Ποτέ δε διαφώνησα για την παρέα... ειδικά ΕΓΩ!!! Ο οποίος ποστάρω την κάθε μου (σχεδόν) συνάντηση με συμφορουμίτες... ώστε να δώσω την ευκαιρία και σε άλλους να παρευρεθούν. Last edited by CPretenteriS; 03-02-2011 at 16:47. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Μπράβο Νικόλα, το έθεσες όπως ακριβώς έχει! Είμαστε όλοι μέλη, ο καθένας με τις ιδιοτροπίες και τις προτιμήσεις του. Προσωπικά μου αρέσουν τα ταξιδιωτικά, να τα διαβάζω, δεν έχω δίτροχες εμπειρίες για να συνεισφέρω. ![]() Η πολιτική με εξιτάρει και συμμετέχω, ιδίως άμα είναι κι ο GeorgeP παρών. ![]() Θέλω να καταλήξω ότι κι η αυτοβιογραφία μέλους έχει χώρο εδώ κατά την άποψή μου, εφόσον ο ίδιος δεν έχει πρόβλημα να "ξεγυμνωθεί" σε όσους τον διαβάσουν. Αλλά για άλλη μιά φορά αρχίζουμε να το κάνουνε μπάχαλο. Κι έτσι όμως έχει ενδιαφέρον..... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Τα όρια Κωστή δεν τα ορίζουν οι τίτλοι, αλλά η αξιοπρέπεια του καθενός! Κι επειδή πιστεύω ότι όλοι μέσα σ' αυτό το forum είναι αξιοπρεπείς, πρέπει να προσέχουμε την αξιοπρέπεια του "διπλανού" μας! ![]() Jefe |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Δημοσκόπηση για την επιλογή GPS !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Πλοήγηση - Hardware και Software | 83 | 02-10-2013 23:24 |
Να χαρώ επιλογή !! | Carduelis | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 6 | 05-07-2010 14:25 |
SOS - Επείγουσα ανάγκη αίματος !!!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Κοινωνική ευαισθησία | 5 | 16-01-2010 13:29 |
Ecoriding , ανάγκη ή …μόδα; | riko46 | Διάφορα | 2 | 19-10-2009 23:00 |
Δύσκολη επιλογή! | dim | Νέα μοντέλα BMW | 9 | 20-08-2009 00:29 |