![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() Σιγα μην εχει βγαλει το μοτορι....αφου καθε τρεις και λίγο μπαινει και παιρνει νεες συμβουλες!!!![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Από χθες το βράδυ ακόμη δεν το έβγαλε?
|
|
|
|||
|
|||
|
Πάντως ο μόνος ενδεδειγμένος τρόπος είναι αυτό που είπε ο Ντάνυ,
αλλά κάποιοι η δεν ξέρουν να διαβάζουν η δεν καταλαβαίνουν διαβάζοντας τι είναι γραμμένο ![]() και γράφουν ότι του λαλεί του Χατζηστεφανή ![]() Από τα χρόνια τα παλιά που λέει και το άσμα: όταν βουλιάζει ο πίσω τροχός γρεμίζεις τη μηχανη τέντα κάτω ξάπλα κάτωωω κατάχαμα κάτω κάτω κατω κατω στον κάτω μαχαλά ![]() η πως αλλιώς να το γράψει κανείς???: την ξαπλώνεις στο πλάι να ακουμπήσει στη γη όλη η μηχανη, ω του θαύματος η πίσω ρόδα τι κάνει??? όποιος το βρεί κερδίζει μαντολάτο Ζακύνθου. Η μοτο ειναι ελεύθερη με τη ρόδα εκτός λακούβας, γούβας, αμμούτσας, κ.λ.πολλά ![]() Γεμίζεις την οπή με σκληρά αντικείμενα οπου βρίσκονται στην περίμετρο σου και σιγούλια-σιγούλια την σηκώνεις όρθια και.... καβαλάς και γίνεσαι Λούης(ο γνωστός ολυμπιονίκης του πάλαι ποτέ) μερικα σχετικα video: εδώ βλέπετε πως ξεκολάνε τον πίσω τροχό αν δεν ηταν σε ποτάμι θα την ξαπλωναν κάτω και θα ξεκόλαγε με την μία! και αφού έψαξα κανα μισάωρο στο σωλήνα βρήκα και το αμερικανάκι που έπαθε τα ίδια με τον δικό μας η περίπου τα ίδια.. η τεχνική που σας περιγράφω είναι από το 7 και μετά! ![]() το αμερικανακι : |
|
|
|||
|
|||
|
[QUOTE=siraxanz;308890]Πάντως ο μόνος ενδεδειγμένος τρόπος είναι αυτό που είπε ο Ντάνυ,
αλλά κάποιοι η δεν ξέρουν να διαβάζουν η δεν καταλαβαίνουν διαβάζοντας τι είναι γραμμένο ![]() και γράφουν ότι του λαλεί του Χατζηστεφανή ![]() Από τα χρόνια τα παλιά που λέει και το άσμα: όταν βουλιάζει ο πίσω τροχός γρεμίζεις τη μηχανη τέντα κάτω ξάπλα κάτωωω κατάχαμα κάτω κάτω κατω κατω στον κάτω μαχαλά ![]() η πως αλλιώς να το γράψει κανείς???: την ξαπλώνεις στο πλάι να ακουμπήσει στη γη όλη η μηχανη, ω του θαύματος η πίσω ρόδα τι κάνει??? όποιος το βρεί κερδίζει μαντολάτο Ζακύνθου. Η μοτο ειναι ελεύθερη με τη ρόδα εκτός λακούβας, γούβας, αμμούτσας, κ.λ.πολλά ![]() Γεμίζεις την οπή με σκληρά αντικείμενα οπου βρίσκονται στην περίμετρο σου και σιγούλια-σιγούλια την σηκώνεις όρθια και.... καβαλάς και γίνεσαι Λούης(ο γνωστός ολυμπιονίκης του πάλαι ποτέ) μερικα σχετικα video: εδώ βλέπετε πως ξεκολάνε τον πίσω τροχό αν δεν ηταν σε ποτάμι θα την ξαπλωναν κάτω και θα ξεκόλαγε με την μία! και αφού έψαξα κανα μισάωρο στο σωλήνα βρήκα και το αμερικανάκι που έπαθε τα ίδια με τον δικό μας η περίπου τα ίδια.. η τεχνική που σας περιγράφω είναι από το 7 και μετά! ![]() Συγνώμη που παρεμβαίνω σαν συνοδηγός αλλά δεν είναι πάντα εφικτό να την ξαπλώσεις στη γη, θέλω να πω δεδομένων των συνθηκών ανάλογα λειτουργείς. Σεβόμενη την γνώση σου και την εμπειρία σου απλώς να πω ότι όταν βούλιαξε η δικιά μας στη λάσπη σχεδόν σκεπάστηκαν οι ρόδες αν την ξαπλώναμε στη γη εντελώς όπως λες θα βούλιαζε όλο το πλαϊνό της, ο τροχός θα έβγαινε αλλά θα έμπαινε όλη τελικά μέσα. Μετά θα είχαμε θέμα πως να την ξεθάψουμε, πως να την πλένουμε στην ερημιά για να μπορέσουμε να ανεβούμε να φύγουμε και ότι άλλο προέκυπτε. Μόλις είδαμε τα 2 παλικάρια δεν σκεφτήκαμε τίποτε άλλο από το τράβηγμα. Ούτε 5 λεπτά δεν πέρασαν και πηγαίναμε ήδη στο βενζινάδικο για πλύσιμο η μηχανή ήταν σε άθλια κατάσταση τα λάστιχα της δεν πατούσαν σωστά η λάσπη είχε μπει παντού.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Μάχιμο τον βρήκα... |
|
|
|||
|
|||
|
Από τα αγαπημένα μου βίντεο... Και προσέξτε, είναι το 650 και ΟΧΙ το 800!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Ναι αλλά δεν είναι 1200. Λογικά μόνο με τρακτέρ βγαίνει
![]() Σκέψου να την ξαπλώσεις και να σφηνώσει και ο κύλινδρος
|
|
|
|||
|
|||
|
Καλησπέρα...Βγήκα, βγήκα...
Η λύση που δούλεψε...Ξάπλωμα, σπασμένες πλάκες στην τρύπα και κάτω από τον μπροστινό τροχό, αφαίρεση λίγης λάσπης με φτυάρι και έξοδος... Ευχαριστώ πολύ για την άμεση ανταπόκριση και την βοήθεια... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Τέλος καλό όλα καλά ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
άλλωστε ο διάλογος είναι δημιουργικός όταν δεν παρεμβένουν τα εγώ μας ![]() Αν είσασταν σε τόσο λασπερό έδαφος που θα βούλιαζε όλη η μηχανή φυσικά καλά κάνατε και δεν θα την ξαπλώσατε κατω, αλλά το άλλο που λες για λάσπη και λερώματα δεν ισχύει ,εαν χρειαστεί θα κυλιστείς μέχρι τα ρουθούνια στη λάσπη μην με βάζεις να σου δείξω άλλο βιντεο δεν προλαβαίνω να ψάξω. Νοητά φέρε τον άντρα σου στη θέση που βρεθήκατε μαζί αλλά μόνο του τελείως αλλά καιχωρίς τα 2 παλληκάρια! Η μόνη ελπίδα είναι αυτή που είδες στο βίντεο! Τελος τπτ δεν αποκλείετε ο αυτοσχεδιασμός είναι απαραίτητος ανάλογα τι μας τυχαίνει. Εδώ είχαμε να αντιμετωπίσουμε συγκεκριμένο θέμα γιαυτό και μίλησα κάπως απόλυτα για να γίνει αντιληπτό το ποστ του Danaos !Να αναφέρω εδώ αν και ειναι off topic ότι κάποτε ζήτησα και εγώ βοήθεια εδώ μέσα και είμουν σε πολύ δυσκολη θέση σε ένα δάσος στην Αυστρία, κοντα στο Imst. Με τις οδηγίες από το φόρουμ μπόρεσα να επισκευάσω το κομμενο σύρμα γκαζιου στην παλιά μου μηχανή 1150 και δεν χάλασε η απόδρασή μου στις Άλπεις. Θέλω να πω ότι η σωστή οδηγία στο σωστό timing σώζει πολλά!!!
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| μου την δινει που δεν τον εχω στα χερια μου... | γιαγια αρκουδα | Μου τη δίνει που ..... | 27 | 27-11-2010 10:06 |
| Tα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου!!! | Carduelis | Επικαιρότητα | 13 | 05-07-2010 16:40 |
| Μάτια μου. | Arkas | Βιβλίο | 26 | 29-11-2009 21:57 |
| Αγάπη μου, Μωρό μου.....ήσουν υπέροχη χτες βράδυ | zastava | Χιούμορ | 12 | 19-10-2009 18:28 |
| O γιόs μου το καμάρι μου | nek21 | Ανέκδοτα | 12 | 09-04-2009 15:58 |