![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Κανείς δεν ενδιαφέρεται;
![]() ![]() ![]() Ας τα κάνουν λοιπόν όπως θέλουν ερήμην μας....... ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
δε πιστευω φιλε μου οτι δεν ενδιαφερεται κανεις απλα ολοι θα ασχολουνται με την εκδρομη για την κοπη της πιτας.εγω απο την αλλη που δεν καταφερα να παω ειμαι με 39 πυρετο τριτη μερα!
|
|
|
|||
|
|||
|
Έπιασες ένα θέμα που δεν το κατέχουμε στις λεπτομέρειες και αν δεν το "Έχεις" κινδυνεύεις να λες π@π@ρολογίες... Τέλος πάντων... Εγω θα κάνω μία ερώτηση, ποια χώρα θεωρείται παγκοσμίως ως η καλύτερη στην ιατρική περίθαλψη; Δεν εννοώ με οποιοδήποτε χρηματικό κόστος, αλλά στην "πραγματική" ιατρική, αυτήν που ο ιατρός είναι άμεσα διαθέσιμος στον ασθενή και η ιατρική βοήθεια από το κράτος είναι εξασφαλισμένη, χωρίς να "βουλιάζει" το κράτος ή τα ασφαλιστικά ταμεία με κακοδιαχείρηση και υπερσυνταγολογήσεις, αλλά με πραγματικό έλεγχο! Υπάρχει μία; Αν ναι, να κοιτάξουμε να "αντιγράψουμε" τα καλά του συστήματός τους! Ξέρω φαίνονται γενικότητες, αλλά σε εξειδικευμένα σημεία του ζητήματος, αφού διαβάσω άλλων απόψεις...!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Δεν ξέρω διεθνώς τι γίνεται, ξέρω για τη Γερμανία και το θεωρώ καλό. Το περιέγραψα σε γενικές γραμμές. |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Προτάσεις για ζελατινα για R1100GS | MIHALIS TZIMAS | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 1 | 28-05-2010 07:08 |
| Προτάσεις για ενδιαφέροντα πράγματα που γίνονται στην Πάτρα τον Μά'ι'ο 2010 | skippybi | Πολιτισμός | 2 | 15-05-2010 00:06 |
| Προτάσεις για Χριστούγεννα | skippybi | Χιούμορ | 8 | 11-12-2009 01:49 |
| Παύση τηλεφωνικής ενόχλησης για πώληση αγαθών και υπηρεσιών | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Χρήσιμα | 15 | 26-06-2009 22:20 |
| Προτάσεις για όμορφα μέρη ανά την Ελλάδα | riko46 | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 22 | 18-04-2009 23:30 |