![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Έπιασες ένα θέμα που δεν το κατέχουμε στις λεπτομέρειες και αν δεν το "Έχεις" κινδυνεύεις να λες π@π@ρολογίες... Τέλος πάντων... Εγω θα κάνω μία ερώτηση, ποια χώρα θεωρείται παγκοσμίως ως η καλύτερη στην ιατρική περίθαλψη; Δεν εννοώ με οποιοδήποτε χρηματικό κόστος, αλλά στην "πραγματική" ιατρική, αυτήν που ο ιατρός είναι άμεσα διαθέσιμος στον ασθενή και η ιατρική βοήθεια από το κράτος είναι εξασφαλισμένη, χωρίς να "βουλιάζει" το κράτος ή τα ασφαλιστικά ταμεία με κακοδιαχείρηση και υπερσυνταγολογήσεις, αλλά με πραγματικό έλεγχο! Υπάρχει μία; Αν ναι, να κοιτάξουμε να "αντιγράψουμε" τα καλά του συστήματός τους! Ξέρω φαίνονται γενικότητες, αλλά σε εξειδικευμένα σημεία του ζητήματος, αφού διαβάσω άλλων απόψεις...!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Δεν ξέρω διεθνώς τι γίνεται, ξέρω για τη Γερμανία και το θεωρώ καλό. Το περιέγραψα σε γενικές γραμμές. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Προτάσεις για ζελατινα για R1100GS | MIHALIS TZIMAS | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 1 | 28-05-2010 06:08 |
Προτάσεις για ενδιαφέροντα πράγματα που γίνονται στην Πάτρα τον Μά'ι'ο 2010 | skippybi | Πολιτισμός | 2 | 14-05-2010 23:06 |
Προτάσεις για Χριστούγεννα | skippybi | Χιούμορ | 8 | 11-12-2009 00:49 |
Παύση τηλεφωνικής ενόχλησης για πώληση αγαθών και υπηρεσιών | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Χρήσιμα | 15 | 26-06-2009 21:20 |
Προτάσεις για όμορφα μέρη ανά την Ελλάδα | riko46 | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 22 | 18-04-2009 22:30 |