![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Το έχω ήδη ενάμιση χρόνο και όλα καλά. Μάλιστα πρόσφατα το είχα συζητήσει και με τον Θανάση από το M&S... Γενικά δεν είναι και τόσο ευαίσθητο αυτό το "μπαλάκι". Μπορεί να σε βγάλει χιλιάδες χιλιόμετρα ακόμα και αν κοπεί η φούσκα. Εγώ καθυστέρησα την αλλαγή για 20.000 χλμ με χωμάτινα ταξίδια, άμμους και λασποβροχές. Το άλλαξα μιας και έκανα διάφορες άλλες "αλχημείες" στο μπροστινό σύστημα, αλλιώς ακόμα το ίδιο θα έμενε! Εκκρεμότητα έχει μείνει να βρω σκέτη φούσκα μιας και έχω το δείγμα πλέον στα χέρια μου.....
|
|
|
|||
|
|||
|
Ωραία πατέντα
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Ωραία πατέντα!
Τσεκάροντας σήμερα ανακάλυψα ότι έχει κοπεί και σε μένα η φούσκα, οπότε βούρ για DV, μέχρι να δοθεί ευκαιρία για αλλαγή! |
|
|
|||
|
|||
|
καλή πατέντα!
|
|
|
|||
|
|||
|
φανταζομαι οτι σαν αντικατασταση παει το λαστιχακι μαζι με το ανταλλακτικο που εχει απο μεσα κι οχι σκετη η φουσκα.
ποσο ειναι το κοστος? |
|
|
|||
|
|||
|
Την έχω αλλάξει και μαζί με εργασία είχα πληρώσει 100 ευρώ.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
!!!Αλλα θα μπορεις να την εχεις για αλλες 15 φορες μεχρι να σου τελειωσει !!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Πολύ έξυπνη η πατέντα σου, τα συγχαρητήρια μου...Εγώ την έχω παλέψει με ένα σπραίυ ΓΡΑΣΣΟΥ ΛΙΘΙΟΥ Motul (το καλύτερο) για αλυσίδες. το οποίο βέβαια μένει στη θέση του και μετά από τα πλυσίματα και κάνει και πολύ καλή δουλειά... Θα προσθέσω και αυτοβουλκανιζόμενη τώρα που μας έδωσες ιδέα..
|
|
|
|||
|
|||
|
Ο μηχανικος μου αν και δεν ειναι εξουσιοδοτημενος εχει περιπου 10 πελατες με τις μηχανες μας.
Εψαξε στην αγορα αυτοκινητου λοιπον με το -κομμενο-δειγμα στο χερι και βρηκε μπαλακια εμπροσθιου συστηματος με ελαχιστα ευρω απο τα οποια χρησιμοποιει μονο το λαστιχενιο καλυμμα στο ball joint.. Aλλη μια λυση μονιμη φθηνη και μη εγκεκριμενη απο τη μαμα. Μολις σταματησει να βρεχει θα ανεβασω και φωτο
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Θα βρεχει για πολυ ακομα λες ;
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Και εγώ join the "GSFORUM"!! | dimitrisb | Καλώς ήλθατε | 35 | 25-10-2010 21:44 |
| Η λυση του "παντοφλα"...... | γιαγια αρκουδα | Διάφορα | 2 | 11-09-2010 10:21 |
| μια λυση για την Αθηνα GARELLI | boxerakias57 | Άλλες εταιρίες | 11 | 10-07-2010 12:24 |
| BMW 1100 - 1150, telelever | pepelepew | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 0 | 26-11-2009 21:41 |
| Πυρανιχνευτες ειναι η λυση... | Troublemaker | Διάφορα | 8 | 03-09-2009 12:32 |