![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Εχω κατεβει και σε άλλες πορειες εκτοτε με τελευταια (για παντα) το 2001 αλλα οχι με ''πληρη'' συμμετοχη αν καταλαβαινεις τι θελω να πω, απολυτως τιποτα δεν εχει αλαλξει!!! Οι ιδιοι φιλειρηνικοι διαδηλωτες με διαφορετικους ¨η και ιδιους θρασυδειλους αντιεξουσιαστες! Οσο για την καλεστική σου, σε ευχαριστω, αλλα δεν θα παρω....βαρεθηκα πρωτον και δεν εχω τιποτε να πω με την συμμετοχη μου δευτερον!! Εγω συνενοχος των Δημοσιων Υπαλληλων του Προεδρειου της ΓΣΕΕ με μισθους 100,000+ τον χρονο ο καθενας τους χωρις ουτε καν να εμφανιζονται στις υπηρεσιες τους για να εργαστουν (αυτο σημαινει συνδικαλιστης συμμετεχων σε Προεδρειο συνδικαλιστικης οργανωσης) δεν γινομαι!!!!! Εγω, υποστηρικτης της ασυλιας σε απολυση των εκλεγμενων συνδικαλιστων δεν γινομαι!!! Το ξερεις φανταζομαι οτι δια νομου απο το 1974 εκλεγμενος συνδικαλιστης δεν απολυεται για οποιοδηποτε λογο εκτος κι αν καταδικαστει για κακουργημα (οχι πλημελλημα αλλα μονον κακουργημα!!!!) |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Γιορτές στο Κέντρο της Αθήνας (Σύνταγμα) | frits | Ελλάδα | 10 | 03-01-2010 22:30 |
Από ΚΤΕΟ και τα δίκυκλα!!!!!!!!!!!!!!! | riko46 | Απαραίτητα έγγραφα | 12 | 29-07-2009 11:38 |
Από το 2009 θα περνούν ΚΤΕΟ και τα δίκυκλα | riko46 | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 6 | 20-02-2009 22:54 |
Από σήμερα μέσω Internet τα Windows 7 | riko46 | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 7 | 09-01-2009 23:22 |