![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ετσι εξοικονομεις χρηματα για να περασεις μεγαλυτερο χρονικο διαστημα χορτατος! Οταν βρεις δουλεια συνεχιζεις να εχεις κομενα τα παντα μεχρι να βαλεις ενα κοματακι στην ακρη. Αυτη η περιοδος ειναι...αιματηρη και επωδυνη!!! Μετα αρχιζεις να ξοδευεις οπως και πριν!!! Κανονες οικονομικων που ειμαι παντελως ασχετος αλλα μου εξηγησε σε μια συναντηση μας ο οικονομολογος αυτου του φορουμ Κος ΤΕΟ71 που ελπιζω καποτε να μιλησει κι αυτος!!! |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
αλλα λογια να αγαπιομαστε..........με το ζορι να πεις την τελευταια κουβεντα
![]() μιλαμε για συγκεκριμενα πραγματα....πως θα εχει φορολογικα εσοδα το κρατος,οταν η αγορα πεθαινει με πολλους γρηγορους ρυθμους... ![]() θεωριες γυρω απο τα οικονομικα υπαρχουν πολλες,οι οποιες ειναι εντελως ασχετες με την πραγματικοτητα... ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Πας στην τραπεζα και λες ''κοιτα δεν μπορω να σου πληρωνω 500ε τον μηνα και κανε κατι καλυτερο''!! Η τραπεζα λοιπόν σου λεει ''αντι για 20 χρονια και 5% επιτοκιο θα το κανουμε 40 χρονια και 4% επιτοκιο, η δοση σας δε θα ειναι 300ε τον μηνα'', συμφερει ¨η οχι?? Παμε στο άλλο τωρα, ας υποθεσουμε οτι εχεις μια επιχειρηση για την οποια εχεις δανειστει περαν απο τον τζιρο της. Τι κανεις για να την σωσεις? Κοβεις υπαλληλους (κερδος 1), κοβεις την καθαριστρια και καθαριζεις μονος σου (κερδος 2), κοβεις απο τις παραγγγελιες (κερδος 3), μαζευεις οσο μπορεις αυτα που σου χρωστανε (κερδος 4)........κ.λ.π., ενω συνεχιζεις να λειτουργεις/υπολειτουργεις κανοντας τζιρους κατα πολυ χαμηλοτερους απο πριν αφου δεν αντικαθιστας το εμπορευμα σου οπως πριν!!! Τα ''κερδη'' 1-4 σου πληρωνουν το χρεος και οι χαμηλοτεροι τζιροι σου επιτρεπουν να φυτοζωεις στερουμενος σχεδον τα παντα!!! Τι να κανουμε ας μην δανειζοσουνα, τωρα για να σωσεις την επιχειρηση σου θα δυνοπαθησεις!!!! Στο ολο αυτο το σκηνικο που περνας εσυ αναγκαστικα θα συμβαλλουν και τα παιδια σου και η γυναικα σου. Αν δουλευουν, οτι περνουν θα τα ακουμπανε στο σπιτι, και η γυναικα που ουτως ¨η αλλως το εκανε αλλα και τα παιδια που σιγουρα δεν το εκαναν!(δεν μιλω για τα δικα σου παιδια, παραδειγμα φερνω), αν δεν δουλευουν παλι ψαχνουν να κανουν οτιδηποτε για να σε βοηθησουν!! Με άλλα λογια τις αμαρτιες τις δικες σου τις πληρωνει ΟΛΗ η οικογενεια φταιει δεν φταιει! Αμα σου πουν τα παιδια σου ''αει παγαινε ρε πατερα που θα σου πληρωσω εγω τα χρεη σου, μαζι τα φαγαμε?''........παει καταστραφηκες κι εσυ αλλα και η γυναικα σου και η επιχειρηση εκελισε...με τα χρεη της ομως να εξακολουθουν να υπαρχουν!!! Αντικατεστησε οπου Κωστας=Πολιτικοι/ΔΕΚΟ/ΔΥ κ.λ.π., επιχειρηση=Κρατος και οικογενεια(παιδια/συζυγος)=πολιτες και βρηκες την εξισωση!!! Αυτα με απλα λογια ενος μη οικονομολογου (μα που ειναι αυτος ο ΤΕΟ71 να μας τα πει και με διπλωματα). Τελος η αγορα πεθαινει ναι, αλαλ γιατι? διοτι δεν υπαρχουν χρηματα να τροφοδοτηθει μια αναπτυξη!! Χωρις ζεστο χρημα αναπτυξη γιοκ!! Που θα βρεθει το χρημα? Μα απο τα παιδια σου και την γυναικα σου ΑΦΟΥ ξοφληθει μερος του χρεους σου και αντι για 5000ε τον μηνα πληρωνεις 3000ε, τα υπολοιπα 2000 θα τα ριχνεις στην αναπτυξη!! Η εξισωσηπου λεγαμε πιο πανω οσον αφορα τα προσωπα! Last edited by GeorgeP; 15-03-2011 at 02:06. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Είχα ρώτησει κάποτε έναν γιατρό, μέλος του forum, (τον ξέρεις!), που έχει ανοίξει πάμπολλα θέματα, γενικότερου ενδιαφέροντος, γιατί δεν αναλύει κανένα ιατρικό θέμα. Η απάντηση: "Χαζός είσαι? Στο forum μιλάω για τα χόμπυ μου. Αν ήταν να γράφω για την δουλειά μου, καθόμουν και στο νοσοκομείο" Ελπίζω να σε κάλυψα. ![]() ΥΓ. Πάντως, θα είναι ,μεγάλη μου χαρά να τα πούμε από κόντα.... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ετσι παντου βλεπουν μονον αντιλογο και ΠΑΣΟΚΟΥΣ. Προσωπικα διαβαζω ΟΛΑ τα μηνυματα πολιτικου ενδιαφεροντος και πανω σε αυτα απανταω, αλλα κανεις δεν με διαβαζει διεξοδικα (μεση και ακρη διαβαζουν εκτος ελαχιστων) διοτι με βλεπουν σαν αντιλογεα Πασοκο!! το αν υπαρχει εστω ενα ιχνος αληθειας στα γραφομενα μου ειανι αδιαφορο γιαυτους!!!! η καταστροφη του τοπου και μαζι με αυτον και οι ιδιοι, κοιταζοντας ΜΟΝΟΝ το παρελθον, προεχει!! Ου γαρ οιδασι τι ποιουσι!!!! Αδυνατουν να το κανουν!! Παρε παραδειγμα το νημα με τα ''ψεμα 1,2,3'', οι απαντησεις που ελαβα ηταν του τυπου '' λες ανακριβειες'' και ''τι σκοπους υπηρετεις''!! Λες και με λενε Μπομπολα κι εχω 20 βαρελια με ευρο στο υπογειο του σπιτιου μου και αμετρητες καταθεσεις!! Κανεις μα κανεις δεν κοιταξε αυτα που γραφω διοτι ''βαριοντουσαν'' ¨η ''δεν εχουν τον χρονο να διαβασουν τις ανακριβειες μου'' αλλα εχουν απειρο χρονο να απαντησουν σε αυτα που ΔΕΝ διαβαζουν!! Ειπαμε γραφουν απο χομπυ...εγω ομως οχι!! Καθονται και ''σηκωνουν'' νηματα με χρεωκοπια της Ελλαδας στης 25/03/11, χωρις κανεις να διερευνησει ποιος ειναι ο συγραφεας αυτων/ου των/του αρθρου και γιατι το εγραψε!! Το οτι δηλωνει τραπεζικος δεν τους εβαλε σε καμια υποψια!! Κι απο κατω καμποσα ποσταρισματα γεματα απαισιοδοξια και υβρεις προς την εξουσια. Ο Αρκας δικαιως ειπε οτι ''χρειαζεται'' εισαγγελεας για τετοια δημοσιευματα, οπως κι εγινε και μαλλον τον βρηκαν τον τυπο αυτον, ομως μονο η Hekima εβαλε το σχετικο σαιτ ανοιγοντας νεο νημα. Και πολυ καλα εκανε η κοπελα φυσικα, αλλα ο ''ανεβαστής'' του προηγουμενου νηματος που ελεγε για την χρεωκοπια τηρει σιγην ιχθυος...οπως και οι απαισιοδοξοι που εγραψαν κατω απο αυτον. Εδω μαλλον εγω θα πρέπει να ρωτησω ''τι σκοπους υπηρετουν'' και να συμπληρωσω ''και για λογαριασμο ποιων?'' θα τα πουμε συντομα απο κοντα!!! Last edited by GeorgeP; 15-03-2011 at 13:57. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() αν διωξει η καθε επιχειρηση την καθαριστρια και καθαριζει μονος του ο ιδιοκτητης ποιος θα ασχοληθει με τα θεματα ζωτικης σημασιας της επιχειρησης διασφαλιζοντας την ομαλη λειτουργια της,την ποιοτητα των προιοντων και των παροχων και κατα συνεπεια τη βιωσιμοτητα της? ![]() τωρα κατι που αφορα οσους πληρωνονται απ το κρατος.πως να μειωσει καποιος τις παραγγελιες του οταν η ζητηση παραμενει η ιδια? ![]() τελος,πως να μαζεψει καποιος τα δανεικα απο τη στιγμη που η οικονομικη κατασταση των περισσοτερων εχει βαρεσει μπιελα? ![]() προσεξε τι παραλληλισμους κανεις φιλε..., το κρατος=επιχειρηση προσβαλλει τους υγιεις επιχειρηματιες και τις επιχειρησεις τους... ![]() αν το κρατος ηταν επιχειρηση θα χε βαλει λουκετο μεσα σε ενα μηνα και τα αφεντικα(=πολιτικοι )θα ταν φυλακη...
|
|
|
|||||
|
|||||
|
Απόσπασμα:
η θεραπεια ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥ μακροχρονια, οπου ολοι υποφερουν!!!! Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Η Ελλαδα δεν αποτελει εξαιρεση! Το φαρμακο στην Ελλαδα ειναι,ΝΑΙ, εξαιρεση!! κι εκει, μετα την συζητηση μας σε καταλαβαινω απολυτα!!! [quote=ntinopoulos;337747] τελος,πως να μαζεψει καποιος τα δανεικα απο τη στιγμη που η οικονομικη κατασταση των περισσοτερων εχει βαρεσει μπιελα? ![]() με νυχια και με δοντια στερουμενος τα παντα πλην των βασικων!!! οτι κανω δηλαδη εγω στο σπιτι μου και η γυναικα μου και ο αδερφος της στην επιχειρηση τους κ.α. Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Ολα τα παραπανω γιατι γινονται? Για να εξοικονομηθουν χρηματα με την μειωση των εξοδων του πολυεξοδου ελληνικου κρατους! Πως? αυξανοντας την παραγωγικοτητα των ΔΥ και μειωνοντας την συμμετοχη του σε ΔΕΚΟ. Μειωνοντας ακομα και υπαλληλους του!! το εγραψα και αλλου, εκει στο νημα με ''ψεμα 1,2,3,'', ο ελληνας ΔΥ παραγει 18ε ανα ωρα οταν ο Γερμανος παραγει 39ε ανα ωρα!!!!! Γιατι? διοτι εκει εχει 50,000 ΔΥ για 50,000,000 κατοικους (αρα σκιζονται στην δουλεια) ενω εδω 700,000 για 10,000,000 κατοικους!!! Δεν ξερω Κωστα μου ποσο πιο απλα να το εξηγησω!!!! Εχουμε δικιο να διαμαρτυρομαστε αλλα στην τελικη δεν βγαινει τιποτε με την διαμαρτυρια, εργα χρειαζονται και μαλιστα δραστικα!! Οσο επιπονα και να ειναι!!!! Ανεξαρτητως πολιτικης μας τοποθετησης σκεψου τα παραπανω με την λογικη, σκεψου τα παραπανω οχι με το ποσο θιγεσαι/θιγομαι τωρα αλλα ποσο θα θιχθεις/θιχθω αυριο αν δεν γινει κατι σημερα!! κατι που επρεπε να ειχε γινει 30 χρονια τωρα σιγα-σιγα οπου δεν θα περναμε χαμπαρι τιποτε!!! Τωρα με το 'ολα εδω και τωρα σε εναν χρονο'' φυσικο ειναι να μας φαινονται βουνο!!! |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Η γέννηση, η ακμή και ο θάνατος, είναι φυσικά φαινόμενα και όχι οικονομικά. Η αγορά στην οποία αναφέρεσαι, δεν πεθαίνει τώρα, έχει πεθάνει εδώ και μια 10ετία, απλά έχουν ξεχάσει να την θάψουν... ![]() Τώρα, όσον αφορά στον τάφο, οι απόψεις διυστάντε: Οι γερμανοί θάβουν τους ανθρώπους τους, ρίχνοντας μία μεγάλη φυσική πλάκα πέτρας από πάνω. Κάποιοι προτιμούν τον κλασικό ελληνικό τάφο, (χρεοκωπία και έχει ο Θεός), κάποιοι άλλοι τον γερμανικό (λιτότητα, ορθολογισμός, παραγωγικότητα και όποιος αντέξει). Διαλέγετε και παίρνετε... ![]() ΥΓ. Γουστάρω φιλαράκι... Εσύ θα μιλάς για οικονομία και γω για τελευταίες κατοικίες..... ![]() ![]() . |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
το θεμα ειναι ποιος θα πληρωσει το μαρμαρο.........
![]() ο πεθαμενος ή ο ζωντανος;;;;; χωρις πλακα...την λυση την βρηκαμε,βγαζουμε στην βιζιτα την γυναικα μας και τα πιτσιρικια στα φαναρια και θα την βγαλουμε...τα πρωτα 100 χρονια θα ειναι δυσκολα.. ![]() τωρα αν η γυναικα ειναι πατσαβουρα....ας προσεχαμε ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Αυτό δεν το είχα σκεφτεί.. ![]() ![]() Δώσε μου λίγο χρόνο και θα σου απαντήσω... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| αγράμματος από επιλογή η από ανάγκη? | γιαγια αρκουδα | Διάφορα | 84 | 06-02-2011 10:37 |
| Θάνατος από τροχαίο.. | Carduelis | Γενικά - Αναβάτης | 20 | 17-11-2010 08:27 |
| Θάνατος αθλητή στο Βανκούβερ | frits | Διάφορα | 9 | 14-02-2010 02:47 |