![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Καλα μεγαλη τρελα ..
Θυμισε μου Γιαννη που εχεις στερεωσει την καμερα και με τι φακο τραβας . Πολυ καλη η ποιοτητα για συμπιεσμενο αρχειο ... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
χαχα!...και που δεν την εχω βαλει!...ειμε στη φαση του πειραματισμου και γενικως εχω δοκιμασει πολλες θεσεις !...την εχω προσαρμοσει προς το παρων πανω σε μια αυτοσχεδια επιπεδη βαση που την εχω τρυπησει σε 6 σημεια ...και κουβαλαω μαζι μου μια τσαντα δεματικά(...ξερεις αυτα που χρησιμοποιούν οι ηλεκτρολογοι)...και γενικως αφηνω τη φαντασια μου ελευθερη!... οι καλητερες θεσεις και οι πιο θεαματικες ειναι στο αριστερο κυλινδρο πανω στη προστετευτικη σιδερια με μπροστινη ληψη ...και πισω βγαζωντας τον δεξι πατακι για τον συνοδηγο με κατευθνση ληψης προς τα πισω! ...ειναι η BC2555EXV - 550TVL της pacelog! ...τιμουλες και χαρακτηριστικα μπορεις να τσεκαρεις ...εδω! ......... ....παντως ειμαι πολυ ευχαριστημένος απ τις πρωτες εντυπωσεις! |
|
|
|||
|
|||
|
άψογος!!!!!!!!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Σε ευχαριστω για τα links . Θα αρχισω το διαβασμα ....
|
|
|
|||
|
|||
|
Περιμένουμε παιδιά με αγωνία τα βιντεάκια σας!!!!
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
..... χαχαα!!!!...εγινε!
![]() ...να μια ακομα προσπαθεια απ τη προηγούμενη Κυριακη! |
![]() |
| Tags |
| 1100, 1150, 1200, bmw, bmw gs moto, bmw moto, bmw moto gs, bmwmoto, forum, forumgs, gs 1150, gs forum, gs moto bmw, gs_gs, gs1100, gsbmw, gsbmwmoto, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Αστεία Video ας μπουν εδώ.. | kostas_366 | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 86 | 19-08-2009 13:52 |
| Ιστορικό (πλέον) video...! | gemara | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 11 | 23-02-2009 13:24 |
| GS Video | syan | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 6 | 20-02-2009 00:13 |