![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Και κάτι άλλο που δεν έχει αναφερθεί, το ποιο σπουδαίο από όλα είναι ότι ο κάθε κινητήρας έχει ένα νούμερο υποπίεσης στο ρελαντί σε hg cm. Για το Deauville που έχω είναι 20hg cm στις 1200 στροφές. |
|
|||
|
|||
![]()
ναι έτσι είναι, αλλά δεν έχω βρεί την τιμή αναφοράς. αν ξέρει κανείς ας μας πεί.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ερωτηση¨βλεπουμε οτι οντως υπαρχει διαφορα....ποια ενδειξη παιρνουμε ως σημειο αναφορας για ρυθμισουμε και τον αλλον κυλινδρο...Την μικροτερη η μεγαλυτερη τιμη?
Ευχαριστω |
|
|||
|
|||
![]()
Ως σημείο αναφοράς παίρνουμε την ένδειξη του αριστερού σώματος γιατί μόνο το δεξί σώμα ρυθμίζεται.
Στην πραγματικότητα, δεν συγχρονίζουμε και τα δύο σώματα αλλά ρυθμίζουμε το άνοιγμα στο δεξί να είναι όσο και στο αριστερό. Σωκ |
|
|||
|
|||
![]()
φίλε μου ρυθμίζεται και ο ΑΡ κύλινδρος!εγω ρυθμίζω τον κινητήρα και με βάση το πως τον ακούω.αν η υποπίεση του ενός πέσει κάτω από ένα όριο ακους τον κινητήρα να ρετάρει, οπότε πρέπει να αυξήσεις την υποπίεση του (του μικρότερου) και στην συνέχεια να ξαναρυθμίσεις τους κυλίνδρους ώστε να έχουν την ίδια τιμή.
|
|
|||
|
|||
![]()
Dimalx, αν η αριστερή ντίζα είναι fixed (που στα 1200άρια έτσι είναι) τότε τι άλλο ρυθμίζεις; Για πες πληροφορίες, φίλε.
Όσο για τη ρύθμιση, έτσι είναι. Ώρες-ώρες μου θυμίζει κούρδισμα πιάνου: ξέρεις από την αρχή ότι τέλειο, σε όλο το εύρος στροφών, δεν θα είναι αλλά το ρυθμίζεις εκεί που σου ακούγεται εσένα καλύτερα. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ καλή παρουσίαση
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τα βιζουλάκια δεν κατάλαβα τι είναι
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Συγχρονισμός κυλίνδρων | batman | Τεχνικά θέματα διάφορα | 6 | 13-03-2011 14:14 |
Διαδηλωτές στο σπίτι του Σημίτη | gsmaniac | Επικαιρότητα | 31 | 04-03-2011 17:55 |
Κάηκε ζωντανός από φωτιά στο σπίτι του | arsy | Επικαιρότητα | 13 | 02-03-2011 17:50 |
Εσύ τι ώρα γυρίζεις στο σπίτι; | adventure | Ανέκδοτα | 36 | 16-12-2010 00:39 |
BMW 523i Μια Βαρόνη στο σπίτι σας… Γιατί η φτώχια, θέλει καλοπέραση | kostas_366 | Αυτοκίνητο | 9 | 31-01-2009 13:27 |