![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ καλή μηχανή, συμβίωσα μαζί της ένα χρόνο μέσα στον οποίον έκανα 20.000χλμ. Τα μόνα αρνητικα της , κατ εμέ, η σέλα και ο αέρας στα πολλά. Οι όποιες παιδικές ασθένειες πιστεύω να έχουν λυθεί στα μοντέλα του '11 (φλάντζα, αλυσογράναζα, κολάρο ψυγείου). Κατά τ' άλλα τοοοοοοοοοοοοοοο παιχνίδι!!
|
|
|||
|
|||
![]()
εφόσον τα χρήματα που έχεις σε καλύπτουν για αγορά καινούριας F800GS, να σκεφτείς την περίπτωση μια καλομεταχειρισμένης 1200GS (2009-)
υπάρχει η δυνατότητα να βρεις μοτοσυκλέτα με εχέγγυα καλής χρήσης και λειτουργίας από "συναδέλφους". είναι νομοτελειακά κάτι που θα σε απασχολήσει μετά από 6 μήνες. Το 800άρι δεν θα σου καλύψει όλες τις ανάγκες και θα σου μπουν ιδέες για αντικατάστασή του....το 800άρι είναι περισσότερο "παιχνίδι" απ'ότι του πρέπει.... έτσι στο 6άμηνο θα σε πιάσει ο γνωστός "ΠΥΡΕΤΟΣ"..... Καλή τύχη |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
ΥΓ ¨Όλες οι μηχανές μου ήταν μεταχειρισμένες δεν ξέρω εάν καταλαβαίνεις την κάψα που έχω για καινούργια ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
περί ορέξεως λοιπόν....κολοκυθόπιττα... καλη τυχη με τις επιλογές σου, εύχομαι να κάνεις τη πιο συνετή επιλογή.. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
+ 1200 |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
+1200 ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() νομίζω ότι το aeriko όντας μερακλής, κιμπάρης και πληθωρικός, κατάλαβε σύντομα ότι δεν ήθελε ημίμετρα για την χρήση που κάνει (και που ήθελε να κάνει/ταξίδια κτλ) και γρήγορα μεταπήδησε στη μεγάλη κατηγορία που του έδωσε περισσότερη ασφάλεια, άνεση και χώρους... σημειωτέον...και εγώ είχα το F800GS, εγώ όμως το έδωσα στους ...6 μήνες |
|
|||
|
|||
![]()
Λόγοι αντικατάστασης: σωματότυπος (ογκώδης) δεν με βόλευε η σέλα (στριγκάκι), η ηλικία μου, δεν ανέβαινε η κύρα. Οπως καταλαβαίνεις δεν έφταιγε η μηχανή.
|
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ την κράτησε ο Πανος... Εγω την πηρα του κουτιου το Μαρτιο και την έδιωξα το Σεπτέμβρη!!
Λογω ταξιδιων... Με τα ποσοστά που βαζεις ομως... 70% πόλη... αυτη πρεπει να παρεις... μη σου και το 650 καλυτερα (που ούτως ή άλλως 800cc είναι κι αυτό)! |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Συμβουλή για τιμή πώλησης | geolag | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 11 | 16-12-2009 11:01 |