![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Ωχ σόρυ, δεν είχα δει οτι το είχε απαντήσει άλλος ![]() ![]() ![]() Last edited by simosgs; 06-04-2011 at 13:21. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Σωστοοοοοοοοοοοοοοοοοος! ![]() ![]() ![]() spam on σορρυ Αντρικο που σου καναμε το θεμα soβρακο.... ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλό θα είναι,
όταν δίνουμε συμβουλές να είμαστε προσεκτικοί: Η παράθεση είναι κατατοπιστική! ![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]()
Γι αυτο ρωτησα γιατι ψαχνουν να βρουν ποιος ευθυνεται ??? το λαθος ειναι σαφεστατα του φιλου Ανδρεα ... !!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Και επανέρχομαι στο θέμα της "φροντίδας ατυχήματος".
Εάν επικαλεστείς το "προσπέρασα από δεξιά", είσαι χαμένος από χέρι! Γι αυτό, τηλέφωνο στον ασφαλιστή μας, αμέσως! ![]() . |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Συμφωνώ !!!
Αφού πρώτα όμως έχει έρθει η Τροχαία και έχει βεβαιώσει: - Σημεία επαφής μεταξύ των οχημάτων (όπως αυτά φαίνονται και όχι όπως ο καθένας θα τα πει στον ασφαλιστή του) - Συνθήκες οδοστρώματος - Στοιχεία των εμπλεκομένων (προς αποφυγή ψευδών στοιχείων) - κλπ κλπ κλπ για να έχεις τουλάχιστον ένα επίσημο χαρτί, αν τυχόν χρειαστεί να πας σε δικαστήριο! Το πρώτο πράγμα που ρωτάει ο Δικαστής είναι: "H Τροχαία ήρθε? Υπάρχει το δελτίο συμβάντος? Υπάρχει καταγεγραμμένη κλήση??" Κατά τα άλλα όμως... "προσπέραση από δεξιά"...παράβαση!! Γι αυτό είπα πριν... σαφώς έχει προτεραιότητα ο εκ' δεξιών.... εφόσον δεν παρανομεί!! |
|
|||
|
|||
![]()
Ευτυχώς που είσαι καλά. Τα υπόλοιπα θα τα βρήτε.............
|
|
|||
|
|||
![]()
Όταν υπάρχουν σταματημένα οχήματα από μποτολιαρισμα τότε μόνο ο ΚΟΚ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ τη προσπέραση και από δεξιά.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
μου αρεσε το βιντεο | γιαγια αρκουδα | Διάφορα | 15 | 27-01-2011 10:44 |
το 800αρακι μου | stelios1977 | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 10 | 30-10-2010 15:42 |
το δευτερο μου μωρο | taksidiotis | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 25 | 28-05-2010 15:24 |
το νεο μου οχημα | athaneco | Διάφορα | 50 | 03-04-2010 08:57 |
O γιόs μου το καμάρι μου | nek21 | Ανέκδοτα | 12 | 09-04-2009 15:58 |