Καλησπερα στο forum. εγω θα πω με την σειρα μου την δικια μου εμπειρια που ειχα σε γνωστη αντιπροσωπεια, και φυσικα δεν ειναι καταγγελεια αλλα δυσαρεσεκεια σε οσα (προβλεπεται) να κανει το εξουσιοδοτημενο συνεργειο!!! Σε αντιθεση με τον steliosx εγω πηγα το μοτορι F800GS για το service των 15.000 για αλλαγη λαδιων και (φιλτρου δεν προβλεπεται στα 15.000εγω το ζητησα!!!) και κανανε μονο αυτο!!!!! δεν τσεκαρανε αλυσιδα, πιεση ελαστικων, τακακια, λαδια φρενων κτλ. για τσεκααρισμα αν δουλευει το σταντ ουτε λογος φυσικα!!!! ουτε καν το βαλανε στον εγκεφαλο!!! το εκανε μια βολτα το αφεντικο (το οποιο μου εδειχνε γελοιο γιατι ειναι πιο πολυ Public relationship παρα τσεκ) και αφου πληρωσα 75 ευρω μου το παραδωσανε. το καταπια σαν βλακας που ειμαι γιατι δεν ηθελα να κανω φασαρια, και επειδη ο μαστορας οπου ανελαβε το μηχανακι μου ειναι και γνωστος αλλα εχει βαρεθει την ζωη του που τον πηζουν με την ποσοτητα και οχι με την ποιοτητα οπου προσεφερε καποτε η BMW!!!! συγνωμη αλλα τα αλλαζα και μονος μου τα λαδια! και με 35 ευρω και με το λαδι της αρεσκειας μου! ασε που τα service των 5-15-25 κτλ δεν γραφονται στο book της μηχανης! γενικα ενιωσα
ξεπετα! και μιλαμε για μια μερα που το συγκεκριμενο μαγαζι παραδοξος δεν ειχε πολυ δουλεια. δεν φταιει κανενας αλλος ομως παρα μονο εγω που θελω να παρεχω Baby sister στο μωρακι μου και να την φροντιζουν ανθρωποι που θεωρω οτι ξερουν καλυτερα απο μενα, και δηλωνω πιστος και μου πιανουν τον ####! Π@Π@ΡΙΑ! Λες και τωρα μαθαμε τι σημαινει βαλβιδα-λαδια-ελατηρια-μηχανη κτλ.! δεν ειναι η πρωτη φορα! ολα τα service τα εχω κανει εκει, αλλα
οχι εγω εκει πιστος γιατι εχει φημη και ειναι καλος!!! ως προς τι και ποιον τελικα??? σε μενα παντως οχι!
Υ.Γ 1. Μπραβο στελιο που αλλαζεις οτι μπορεις μονος σου. νομιζω οτι τους ξεβρακωσες και θα το καταλαβουν μετα απο λιγο καιρο!
Υ.Γ. 2 κανεις δεν θα φροντισει την καλη σου καλυτερα απο σενα!