![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Σήμερα και μετά από 10 μέρες που έκανα service για τα 10000 χλμ, εντόπισα
λάδια στην αριστερή πάνω μεριά του κινητήρα του 800 gs. τώρα δεν ξέρω αν έγινε σήμερα αν και το λάδι είναι φρέσκο, ο λόγος όμως που το έιδα είναι γιατι η μηχανή έσβησε ξαφνικά στο δρόμο μετά από ένα μεταλλικό θόρυβο σα να έσπασε η αλυσίδα, αμέσως αφου σταμάτησα η μηχανή ξαναπήρε και έκανα πάνω από 10 χλμ χωρίς πρόβλημα, έχω την εντυπωση (είμαι και άσχετος) ότι ακούω στο ρεναλτί ένα ψιλό μεταλλικό θόρυβο. Είναι φυσιολογικό να ανησυχώ? |
|
|||
|
|||
![]()
χωρις δευτερες σκεψεις και πολλες γνωμες στο "γιατρο"οπου την πας !!
|
|
|||
|
|||
![]()
το κλασσικο στα 800 μην τρομαζεις παιδι μου η φλαντζα ειναι πεσ το στο Γιωργο στην bmw να στο φτιαξει....Γι αυτο μην ανυσηχεις ολα το κανουν...
Γι αυτο παρε honda να ηρεμησεις.... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Επειδή μέχρι τη Δευτέρα για την αντιπροσωπεία θα σκάσω θα την πάω για μια γνώμη σε ένα
μη εξουσιοδοτημένο αλλά γνωστό μου συνεργείο. |
|
|||
|
|||
![]()
Κατσε αυριο να δουλεψεις να παραδωσουμε και ασε τις βλακειες...!!!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
δεν παίρνω honda θα πάρω ένα μπουκαλάκι λάδι και θα συμπληρώνω εν κινήση.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
μην ανησυχεις καθολου και ασε τα honda. φαντασου τι επαθα εγω οταν ξαφνικα το ειδα και ημουν στην Γαλλια
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Έχεις πάει και Γαλλία ρε θηρίο??? ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() στο γιατρο ................................. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
RT 1200 αν βλέπω καλά | achilleas_v | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 17 | 26-04-2011 10:24 |
Καίει λάδια η R1200GS; | Evris | Τεχνικά θέματα διάφορα | 21 | 04-06-2010 23:24 |
Σκύλο ψαρά .... πρώτη φορά βλέπω .... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ζώα | 11 | 06-04-2010 09:47 |
f800gs, χάνει λάδια; | aeriko | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 19 | 15-12-2009 21:33 |
Σαν να βλέπω αρκετούς γνωστούς ή μου φαίνεται | EOD-K9 | Καλώς ήλθατε | 28 | 22-02-2009 21:39 |