![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
VARA και ξερό ψωμί.................. |
|
|
|||
|
|||
|
Έχω να σας διηγηθώ το δικό μου ευτράπελο. Είναι καλοκαίρι, πρόπερσι, ντάλα μεσημέρι & μην αντέχοντας τη ζέστη την ώρα που περιμένω το πράσινο να ανάψει έρχεται ένας ζητάς με ύφος brutal σερίφη να μου την πει που έχω το κράνος στον αριστερό μου αγκώνα.
- Δε μου λές νεαρέ το κράνος το έχεις για να προστατεύει το χέρι σου ; - Ναι κύριε αστυνόμε - Α είσαι και αυθάδης, κάνουμε και πλακίτσα ; - Καμία πλακίτσα.. Βγάζω το κράνος από το χέρι μου & βλέπει καμιά 25ρια ράμματα που έχω κάνει στο παρελθόν μένοντας αποσβωλωμένος. - Καλή σας μέρα κύριε αστυνομε ... (πάρτα ρε π#@στη !!!) |
|
|
|||
|
|||
|
Οι εξυπνάδες ,η χαζή ειρωνία και η ζήλεια
Χαρακτηρίζουν πολλούς ...... Όσα δε φτάνει η αλεπού .... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Νεκτάριε είμαι υπέρ της ασφαλούς οδηγηγης & λαμβάνω όλα τα μέτρα που πρέπει.
Δε μου αρέσει καθόλου όμως όταν οι αστυνομικοί μας επιπλήτουν σαν γονείς & δήθεν κόπτονται για το καλό μας με το ξυνισμένο υφάκι τους. |
|
|
|||
|
|||
|
Υπάρχουν και οι επιαγκωνίδες και είναι και ποιο φτηνές..
![]() ![]() Πολύ βαρύ το κράνος για τον αγκώνα βρε αδερφέ,άστο στο σπίτι μωρέ. Εκτός αν μπεί καμιά γάτα το βράδυ και κοιμηθεί και δεν φοριέται μετά ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() καλύτερη απάντηση
|
|
|
|||
|
|||
|
Παίδες έτσι λίγο για να το χαλαρώσουμε, τι λέτε για αυτό?
Είναι και εντός θέματος η εισαγωγή ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
επειδη κανω αυτη την δουλεια χρονια και βλεπω πολλα γυρω μου ηθελα να σου πω πως νομιζω οτι ειναι καλυτερα να γινεται αυτου του ειδους η παρατηρηση και σε στυλ πλακας απ το να σε σταματουσε ο εν λογω αστυνομικος με ολη την ευγενεια καθως και τον ευρωπαικο αερα που θα τον διεκρινε και να σου κοβε 350 ευρουδακια προστιμο.εγω τουλαχιστον επικροτω την ενεργεια του.απλα φιλε γιωργο ολο αυτο θα επρεπε να σε κανει να σκεφτεις οτι αυτος ο αστυνομικος προτιμησε να σε παρατηρησει εστω και με ειρωνικο τροπο απ το να στερησει απ την οικογενεια σου το μισο σου μισθο.μαλλον θα εχει επιγνωση της καθημερινοτητας και του ποσο δυσκολα βγαινει το μεροκαματο.
|
|
|
|||
|
|||
|
Νεκτάριε, μιας και μας λες την δουλειά σου (και μιας και γνωριζόμαστε κιόλας) θα ήθελα να πεις, βλέποντας τα παρακάτω:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
να βαλει υγραεριο να την κινει πιο συχνα...!
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Αφαίρεσαν την Ελληνική σημαία από τις στολές των αστυνομικών; | Arkas | Ελλάδα | 20 | 08-03-2010 19:51 |