GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Διάφορα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 06-05-2011, 11:34
ntinopoulos Ο/Η ntinopoulos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: NIKEA-PIREAS
Μoto: 1200gs
Προεπιλογή Απάντηση: Κόμπλεξ κάποιων αστυνομικών

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GsDakar Εμφάνιση μηνυμάτων
(ο γαμπρός μου έχει Φεράρι καμπριο κι
ο άνθρωπος δε βγαίνει βόλτα γιατι όπου πέσει σε αστυνομικούς τον σταματάνε)

δηλαδη μενει μεσα;θα σκουριασει και η φεραρι,εγω παντως την δικια μου την φεραρι την βγαζω καθε μερα για βολτιτσα δεν φοβαμαι τους αστυνομικους,εκει πανω που ειμαι δεν με φτανουν κιολας....................η μηπως να σοβαρευτω και να ξεκαβαλησω μην μου μπει και πουθενα...............τι αλλο θα διαβασω εδω......
εγω βγαζω την κιτρινη μονο...,
την κοκκινη δε τη βγαζω γιατι μου τη ματιαζουνε οι αστυνομικοι...
Reply With Quote
Παλιό 06-05-2011, 11:39
ntinopoulos Ο/Η ntinopoulos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: NIKEA-PIREAS
Μoto: 1200gs

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Slane Εμφάνιση μηνυμάτων
Νεκτάριε είμαι υπέρ της ασφαλούς οδηγηγης & λαμβάνω όλα τα μέτρα που πρέπει.
Δε μου αρέσει καθόλου όμως όταν οι αστυνομικοί μας επιπλήτουν σαν γονείς & δήθεν κόπτονται για το καλό μας με το ξυνισμένο υφάκι τους.
καλα βρε αθεοφοβε...,τι σου ειπε ο ανθρωπος?
μακαρι να το εκαναν ολοι αυτο!

δε μας αρεσει να το παιζουν "γονεις",
δε μας αρεσει να ειναι σκληροι...
τι θελουμε τελικα?να λειτουργουν αναλογα με τα κεφια μας?
ποτε να ναι ναζιαρηδες,ποτε αγριοι,ποτε ...τρυφεροι...?
Reply With Quote
Παλιό 06-05-2011, 12:50
nek21 Ο/Η nek21 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2009
Περιοχή: ΘΕΡΜΗ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Μoto: R1200ADV

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από kostas_366 Εμφάνιση μηνυμάτων
Νεκτάριε, μιας και μας λες την δουλειά σου (και μιας και γνωριζόμαστε κιόλας) θα ήθελα να πεις, βλέποντας τα παρακάτω:

την γνώμη σου για το θέμα κα το πως κατά την γνώμη σου θα γινόταν η καλύτερη επιλογή. Νομίζω ότι η γνώμη αυτού που κάνει την δουλειά αυτή, έχει βαρύτητα.
ΚΩΣΤΑ το συγκεκριμενο θεμα θελει πολυ μεγαλη κουβεντα.το συστημα τον πανελληνιων εξετασεων αφενος ειναι αξιοκρατικο αφετερου εχει φερει στους κολπους της αστυνομιας ατομα τα οποια δεν εχουν σχεση με το αντικειμενο,δεν το γουσταραν ρε παιδι μου απλα το εκαναν σαν επαγγελματικη αποκατασταση.απο την αλλη βεβαια εχει και παιδια πολυ αξια και φυσικα εχει ανεβασει το επιπεδο της αστυνομιας διοτι εχουν καποιο επιπεδο μορφωσης σε σχεση με τους παλιους αστυνομικους και γενικοτερα την παλια σχολη.τωρα αν θελεις τη γνωμη μου νομιζω πως θα επρεπε να υπαρχουν αυστηροτερα κριτηρια στις σχολες .δηλαδη ναι μπηκα στη σχολη επειδη εγραψα καλα στις εξετασεις αλλα θα μπορεσω να αντεξω την εκπαιδευση(που δεν υπαρχει στις σχολες στην ελλαδα)?σωματικα προσοντα και φυσικη κατασταση νομιζω οτι πρεπει απαραιτητα να βρισκονται σε ικανο επιπεδο στο μεσο αστυνομικο και φυσικα αριστη ψυχικη κατασταση.
Reply With Quote
Παλιό 06-05-2011, 13:25
stelth1 Ο/Η stelth1 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2011
Περιοχή: ΧΙΟΣ-ΑΘΗΝΑ-ΜΥΤΙΛΗΝΗ
Μoto: GS 1200 ADV 2007-KTM EXC 400- BEVERLY 300

Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται (Ισοκράτης 436 π.Χ-338 π.Χ.)

Ισοκράτης (436 π.Χ-338 π.Χ.)

«Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται

διότι κατεχράσθη το δικαίωμα

της ελευθερίας και της ισότητας,

διότι έμαθε τους πολίτες

να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα,

την παρανομία ως ελευθερία,

την αναίδεια του λόγου ως ισότητα

και την αναρχία ως ευδαιμονία..»
Reply With Quote
Παλιό 06-05-2011, 13:35
ckk Ο/Η ckk βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Εκάλη
Μoto: BMW R1200GS

Το βασικό θέμα των σωμάτων ασφαλείας ξεκινά από την υπακοή στην ιεραρχία. Με τα καλά του και τα κακά του. Σήμερα πρέπει να κόψουμε 25 κλήσεις / όργανο, σήμερα φυλάμε τον τάδε επίσημο κλπ. Τα όργανα κάνουν λοιπόν μόνο αυτό και τίποτα άλλο. Σπάνια του δίνεται η ευκαιρία να ενεργήσει αυτοβούλως.

Τώρα σε μια τόσο χαλλλλλαρή Ελλάδα, δεν γίνεται να εξαντλεί ο αστυνομικός τα περιθώρια του νόμου. Πράγμα, που είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ λάθος. Σκέφτεται το εισόδημα του όποιου παραβάτη, την στιγμή που ο παραβάτης απαξιεί να το σκεφτεί ο ίδιος. Γιατί? Αυτή άλλωστε και η χαλλλαρότητα στα πάντα στην χώρα μας, είναι ένας βασικός παράγων, που μας έφτασε εδώ. Άλλοι το λένε ωχαδερφισμό.

Γιατί δεν προστατεύει το παπί, που φοράει βραχιόλι το κράνος? Στο Μαρούσι, στα Κανατάδικα, έχει ένα ωραίο S εκεί, προσπερνάω τροχαίο, που έχουμε ξεκινήσει την ‘κόντρα’ από το προηγούμενο φανάρι. Με σταματάει στο επόμενο φανάρι και με παρατηρεί για επικίνδυνους ελιγμούς. Εγώ με κράνη – γάντια – φώτα μπουφάν κλπ. Την ώρα εκείνη περνάει παπί αεράτο ξέκρανο. Τον ρωτάω ‘αν θα έχει τύψεις αν λίγο πιο πάνω πέσει και του ανοίξει το κεφάλι’. Και άρχισε να με γράφει. Κομπλεξικός? Δεν ήθελε να του την πώ? Τον έγραψα και γω και κάναμε αλληλογραφία. Αλλά έτσι η χώρα δεν πάει μπροστά.

Η Ελλάδα έχει ένα από τα καλύτερα συστήματα νόμων. Όταν προχωρήσει σε εφαρμογή τους, θα μειωθούν και οι κομπλεξικοί αστυνομικοί, οι επίορκοι εφοριακοί, οι άτιμοι πολιτικοί, οι κακοί δημοσιογράφοι, οι ανεπαρκείς δικαστές, οι ανυπάκουοι πολίτες. Μέχρι τότε, δυστυχώς, εγώ δεν θα ζω.
Reply With Quote
Παλιό 06-05-2011, 13:47
pirate Ο/Η pirate βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Nov 2009
Περιοχή: Ηράκλειο - ΚΡΗΤΗΣ
Μoto: R1200GS

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από nek21 Εμφάνιση μηνυμάτων
επειδη κανω αυτη την δουλεια χρονια και βλεπω πολλα γυρω μου ηθελα να σου πω πως νομιζω οτι ειναι καλυτερα να γινεται αυτου του ειδους η παρατηρηση και σε στυλ πλακας απ το να σε σταματουσε ο εν λογω αστυνομικος με ολη την ευγενεια καθως και τον ευρωπαικο αερα που θα τον διεκρινε και να σου κοβε 350 ευρουδακια προστιμο.εγω τουλαχιστον επικροτω την ενεργεια του.απλα φιλε γιωργο ολο αυτο θα επρεπε να σε κανει να σκεφτεις οτι αυτος ο αστυνομικος προτιμησε να σε παρατηρησει εστω και με ειρωνικο τροπο απ το να στερησει απ την οικογενεια σου το μισο σου μισθο.μαλλον θα εχει επιγνωση της καθημερινοτητας και του ποσο δυσκολα βγαινει το μεροκαματο.
Νεκτάριε δεν είναι μόνο τα 350,00 € αλλά και το δίπλωμα αν δεν κάνω λάθος
Reply With Quote
Παλιό 06-05-2011, 14:09
frits Ο/Η frits βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Αχαρνές
Μoto: BMW R1200 GS 2005 YAMAHA TTR 250

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από nek21 Εμφάνιση μηνυμάτων
ΚΩΣΤΑ το συγκεκριμενο θεμα θελει πολυ μεγαλη κουβεντα.το συστημα τον πανελληνιων εξετασεων αφενος ειναι αξιοκρατικο αφετερου εχει φερει στους κολπους της αστυνομιας ατομα τα οποια δεν εχουν σχεση με το αντικειμενο,δεν το γουσταραν ρε παιδι μου απλα το εκαναν σαν επαγγελματικη αποκατασταση.απο την αλλη βεβαια εχει και παιδια πολυ αξια και φυσικα εχει ανεβασει το επιπεδο της αστυνομιας διοτι εχουν καποιο επιπεδο μορφωσης σε σχεση με τους παλιους αστυνομικους και γενικοτερα την παλια σχολη.τωρα αν θελεις τη γνωμη μου νομιζω πως θα επρεπε να υπαρχουν αυστηροτερα κριτηρια στις σχολες .δηλαδη ναι μπηκα στη σχολη επειδη εγραψα καλα στις εξετασεις αλλα θα μπορεσω να αντεξω την εκπαιδευση(που δεν υπαρχει στις σχολες στην ελλαδα)?σωματικα προσοντα και φυσικη κατασταση νομιζω οτι πρεπει απαραιτητα να βρισκονται σε ικανο επιπεδο στο μεσο αστυνομικο και φυσικα αριστη ψυχικη κατασταση.
Εξετάσεις οι οποίες θα έπρεπε να επαναλαμβάνονται π.χ κάθε 2 χρόνια και για αυτούς που είναι στο σώμα.
Είναι ανεπίτρεπτο π.χ. να υπάρχουν αλκοολικοί αστυνομικοί και όλοι να κάνουν τα στραβά μάτια.
Reply With Quote
Παλιό 06-05-2011, 14:57
ortho Ο/Η ortho βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ, ΚΑΡΕΑΣ
Μoto: F 650 GS 2001, tweety!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από nikos-x Εμφάνιση μηνυμάτων
Δεν έφταιγε μόνο το ότι ήσουν λίγο μελαψός,
αλλά και τα σκούρα προκλητικά γυαλιά σου, διακοσμημένα με πολύτιμα πετράδια. . .

Δεν έχετε δει τις γάμπες μου και τις καινούριες μου γόβες μηχανής
γι'αυτό κοροϊδεύετε!
Reply With Quote
Παλιό 06-05-2011, 15:04
Uriah Heep Ο/Η Uriah Heep βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Θεσσαλονίκη

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos Εμφάνιση μηνυμάτων

τι θελουμε τελικα?να λειτουργουν αναλογα με τα κεφια μας?
ποτε να ναι ναζιαρηδες,ποτε αγριοι,ποτε ...τρυφεροι...?

Yeahhhhhhhhhh!!!!

...και τις χειροπέδες να τις χρησιμοποιούν μόνο ...σαν ερωτικά φετίχ!
Reply With Quote
Παλιό 06-05-2011, 15:15
ltsiorak Ο/Η ltsiorak βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Nov 2010
Περιοχή: veroia
Μoto: VFR 1200 DCT, HONDA VARADERO 1000, XT 660R,

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από kostas_366 Εμφάνιση μηνυμάτων
Εξετάσεις δεν είναι και οι πανελλαδικές? Και οι αστυνομικοί δεν πρέπει να είναι μορφωμένοι? Δεν πρέπει να έχουν <<δέσει>> μια υπόθεση (και γίνεται με γνώση αυτό) για να μην είναι έξω ο παράνομος την επόμενη ημέρα? Μιας και είπες εξετάσεις. Και οι αστυνομικοί πιστεύω, δεν είναι πολεμιστές.
Εγώ διαφωνώ λίγο, αλλά θα ήθελα να απαντήσουν οι καθ` ιδίαν αρμόδιοι, δηλ. οι αστυνομικοί. Νομίζω θα μας πουν την γνώμη τους.
Δηλαδι με απολυτηριο λυκειου δεν ειναι μορφωμένοι? απλά να είανι με ενα καλό βαθμό, δεν είανι ανάγκη να είανι κορυφή με δεκα διδακτορικα...

βασικα το πρόβλημα είναι (η τουλάχιστών μια παράμετρος) ότι δεν υπάρχει αξιοκρατία... και έτσι όπως και να το κάνεις .... παλί το μέσον και όλα τα εκτρώματα θα δουλέυονυ....
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης