![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
,την κοκκινη δε τη βγαζω γιατι μου τη ματιαζουνε οι αστυνομικοι...
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
,τι σου ειπε ο ανθρωπος?![]() μακαρι να το εκαναν ολοι αυτο! ![]() δε μας αρεσει να το παιζουν "γονεις", ![]() δε μας αρεσει να ειναι σκληροι... ![]() τι θελουμε τελικα?να λειτουργουν αναλογα με τα κεφια μας? ![]() ποτε να ναι ναζιαρηδες,ποτε αγριοι,ποτε ...τρυφεροι...?
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται (Ισοκράτης 436 π.Χ-338 π.Χ.)
Ισοκράτης (436 π.Χ-338 π.Χ.) «Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία..» |
|
|
|||
|
|||
|
Το βασικό θέμα των σωμάτων ασφαλείας ξεκινά από την υπακοή στην ιεραρχία. Με τα καλά του και τα κακά του. Σήμερα πρέπει να κόψουμε 25 κλήσεις / όργανο, σήμερα φυλάμε τον τάδε επίσημο κλπ. Τα όργανα κάνουν λοιπόν μόνο αυτό και τίποτα άλλο. Σπάνια του δίνεται η ευκαιρία να ενεργήσει αυτοβούλως.
Τώρα σε μια τόσο χαλλλλλαρή Ελλάδα, δεν γίνεται να εξαντλεί ο αστυνομικός τα περιθώρια του νόμου. Πράγμα, που είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ λάθος. Σκέφτεται το εισόδημα του όποιου παραβάτη, την στιγμή που ο παραβάτης απαξιεί να το σκεφτεί ο ίδιος. Γιατί? Αυτή άλλωστε και η χαλλλαρότητα στα πάντα στην χώρα μας, είναι ένας βασικός παράγων, που μας έφτασε εδώ. Άλλοι το λένε ωχαδερφισμό. Γιατί δεν προστατεύει το παπί, που φοράει βραχιόλι το κράνος? Στο Μαρούσι, στα Κανατάδικα, έχει ένα ωραίο S εκεί, προσπερνάω τροχαίο, που έχουμε ξεκινήσει την ‘κόντρα’ από το προηγούμενο φανάρι. Με σταματάει στο επόμενο φανάρι και με παρατηρεί για επικίνδυνους ελιγμούς. Εγώ με κράνη – γάντια – φώτα μπουφάν κλπ. Την ώρα εκείνη περνάει παπί αεράτο ξέκρανο. Τον ρωτάω ‘αν θα έχει τύψεις αν λίγο πιο πάνω πέσει και του ανοίξει το κεφάλι’. Και άρχισε να με γράφει. Κομπλεξικός? Δεν ήθελε να του την πώ? Τον έγραψα και γω και κάναμε αλληλογραφία. Αλλά έτσι η χώρα δεν πάει μπροστά. Η Ελλάδα έχει ένα από τα καλύτερα συστήματα νόμων. Όταν προχωρήσει σε εφαρμογή τους, θα μειωθούν και οι κομπλεξικοί αστυνομικοί, οι επίορκοι εφοριακοί, οι άτιμοι πολιτικοί, οι κακοί δημοσιογράφοι, οι ανεπαρκείς δικαστές, οι ανυπάκουοι πολίτες. Μέχρι τότε, δυστυχώς, εγώ δεν θα ζω. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Είναι ανεπίτρεπτο π.χ. να υπάρχουν αλκοολικοί αστυνομικοί και όλοι να κάνουν τα στραβά μάτια. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Δεν έχετε δει τις γάμπες μου και τις καινούριες μου γόβες μηχανής γι'αυτό κοροϊδεύετε! ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Yeahhhhhhhhhh!!!! ...και τις χειροπέδες να τις χρησιμοποιούν μόνο ...σαν ερωτικά φετίχ!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
βασικα το πρόβλημα είναι (η τουλάχιστών μια παράμετρος) ότι δεν υπάρχει αξιοκρατία... και έτσι όπως και να το κάνεις .... παλί το μέσον και όλα τα εκτρώματα θα δουλέυονυ.... |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Αφαίρεσαν την Ελληνική σημαία από τις στολές των αστυνομικών; | Arkas | Ελλάδα | 20 | 08-03-2010 19:51 |