![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Γεια σου ρε Σταυρο μαχημεεε!!!!!!
![]() Μηπως ξερουμε αν η διαδρομη "βγαινει" και με ασφαλτινα? ή ειναι πολυ hardcore?
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
αχχχχχχ....εχουν σπασει τα δαχτυλακια μου να δινω απ το μαρτιο που την πηρα την ρουφιανα την μπουμπου!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Αν και θα ειναι καλοκαιρι με τα χιονια να εχουν λιωσει και ισως και με ουτε καν βρεγμενα σημεια, ειμαι λιγο επιφυλακτικος για τ ασφαλτινα. Λογικα θα γινεται αλλα δεν μπορω να σου πω. Ισως αν ρωτησω τον γνωστο μου που ειναι απο εκεινα τα μερη, να μπορεσει να μας πει. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Το θέμα ξέρεις φίλε πιό είναι όμως .... Μετά δεν θα θέλεις να τα βγάλεις τα χωμάτινα ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
για να το δω μεχρι τοτε μπας και κανω καμια κινηση να της παρω και κανενα τακουνακι....να ειμαι και πιο ανετος στο λεβελ 2!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Βρες κανενα μεταχειρισμενο TKC80 σε καλη κατασταση, δες αν σου αρεσει το χωμα και μετα προχωρας αναλογα. Εχω εναν γνωστο που εχει ενα ζευγαρι μεταχειρισμενο TKC80. Κανενα 100αρι ευρω θα τα δινει. Αν θες ρωταω και μου λες. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() για λαστιχα μιλαμε,οχι για ...μπαγκαζιερα!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
να βάλει μτχ χωμάτινα, πολύς κόσμος τα βάζει για μια συγκεκριμένη χρήση και μετά τα πουλάει για να μη ξεραθούν αν κάνει και ο 2ος κάτοχος το ίδιο σιγά γιατί να πληρώνει καινούρια βρίσκεις και κάτω από 100 (έχω πέσει σε τέτοια περίπτωση) |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Καλημερες καλησπερες & καληνυχτες Κυριακη 1-5-2011 | panagiotis.farmer | Μια καλημέρα είναι αυτή | 164 | 02-05-2011 04:23 |
| Καλημερες καλησπερες και καληνυχτες Κυριακη 6-3-2011 | panagiotis.farmer | Μια καλημέρα είναι αυτή | 109 | 07-03-2011 03:43 |
| Κυριακη 28-11-2010 γρηγορη χωματινη βολτα | emix | Χωμάτινες εξορμήσεις | 22 | 09-01-2011 14:06 |
| Κυριακη 14-2-2010 μικρη χωματινη αποδραση | emix | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 22 | 16-02-2010 11:10 |
| Και εγενετο χωματινη...! | emix | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 13 | 06-12-2009 19:15 |