![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Το θέμα ξέρεις φίλε πιό είναι όμως .... Μετά δεν θα θέλεις να τα βγάλεις τα χωμάτινα ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
για να το δω μεχρι τοτε μπας και κανω καμια κινηση να της παρω και κανενα τακουνακι....να ειμαι και πιο ανετος στο λεβελ 2!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Βρες κανενα μεταχειρισμενο TKC80 σε καλη κατασταση, δες αν σου αρεσει το χωμα και μετα προχωρας αναλογα. Εχω εναν γνωστο που εχει ενα ζευγαρι μεταχειρισμενο TKC80. Κανενα 100αρι ευρω θα τα δινει. Αν θες ρωταω και μου λες. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() για λαστιχα μιλαμε,οχι για ...μπαγκαζιερα!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
να βάλει μτχ χωμάτινα, πολύς κόσμος τα βάζει για μια συγκεκριμένη χρήση και μετά τα πουλάει για να μη ξεραθούν αν κάνει και ο 2ος κάτοχος το ίδιο σιγά γιατί να πληρώνει καινούρια βρίσκεις και κάτω από 100 (έχω πέσει σε τέτοια περίπτωση) |
|
|
|||
|
|||
|
Παιδια τελικα δεν θα εχω υποχρεωσεις εκεινη την ημερα, οποτε κατα μεγαλο ποσοστο θα παω.
Να πω εδω οτι μεχρι στιγμης ειμαστε 11 ατομα αυτα που θα ερθουν στην βολτα, απο αλλο φορουμ ομως. Οποτε υπαρχουν συμμετοχες για την ωρα. Ολοι μας βεβαια κραταμε και μια "πισινη" σε περιπτωση που χαλασει κατι με τις υποχρεωσεις μας. Καποιοι μαλιστα θελουν να πανε απο το Σαββατο, να μεινουν σε καποιο καμπινγκ στην Αραχωβα και κυριακη να συναντηθουν μ αυτους που μπορουν μονο ημερησια. Οποτε η βολτα ισχυει και εφοσον δεν γινει κατι τραγικο θα πραγματοποιηθει. |
|
|
|||
|
|||
|
Ο Παρνασσός σχετικά είναι εύκολος στην διαδρομή που επιλέξατε, ένα κομάτι κατηφορικό πρός Γραβιά θα σας δυσκολέψει, στο υπόλοιπο πρός Οίτη και Γκιώνα ο καιρός μπορεί ανα πάσα ώρα και στιγμή να σας δυσκολέψει ας είναι και καλοκαίρι.
Στην επιστροφή θα ήταν κρίμα να μην περάσετε απέναντι στον καλλίδρομο και να κάνετε την ειδική του Ακρόπολης και να βγείτε Ελάτεια ή Ορχομενό. Πάντος μου φαίνετε ζόρικο για μονοήμερο....αλλά δεν μασάμε..... Μπορεί να ανταμώσουμε μιας και είμαι τακτικός πελάτης της περιοχής. Σταύρο η καλύβα στο βουνό είναι έτοιμη, αλλά η μαούνα σου πρέπει να πληρώσει διόδια για να μπεί μέσα....!!!!! και να κάνεις και κάμποσες μετάνοιες!!! |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Δεν εχουμε και τρελο θεμα για το αν θα βγαλουμε ολη την διαδρομη. Αν δεν υπαρχουν απροοπτα πιστευω οτι βγαινει. Αλλα δεν εχουμε προβλημα. Μεχρι στιγμης παντως ισχυει η βολτα και αναμενουμε. |
|
|
|||
|
|||
|
Τελικα παιδια απο δω μεσα ποιοι θα ερθουν;
Μεχρι στιγμης παντως ειμαστε 10 ατομα, απο τα οποια τα 4 θα πανε απο Σαββατο, θα διανυκτερευσουν καπου στην Αραχωβα και θα συναντηθουμε οι υπολοιποι 6 για να συνεχισουμε την κυριακη προς τα πανω. Ο καιρος παντως προετοιμαζει το πεδιο καταλληλα για να γελασει και ο καθε πικραμενος εκει πανω...! Να υπενθυμισω οτι σε καποια σημεια εκει περα το υψομετρο που θα φθασουμε θα ειναι και 1850μετρα. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Να τους δώσεις πολλά φιλιά χαζομπαμπά !!!
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Καλημερες καλησπερες & καληνυχτες Κυριακη 1-5-2011 | panagiotis.farmer | Μια καλημέρα είναι αυτή | 164 | 02-05-2011 04:23 |
| Καλημερες καλησπερες και καληνυχτες Κυριακη 6-3-2011 | panagiotis.farmer | Μια καλημέρα είναι αυτή | 109 | 07-03-2011 03:43 |
| Κυριακη 28-11-2010 γρηγορη χωματινη βολτα | emix | Χωμάτινες εξορμήσεις | 22 | 09-01-2011 14:06 |
| Κυριακη 14-2-2010 μικρη χωματινη αποδραση | emix | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 22 | 16-02-2010 11:10 |
| Και εγενετο χωματινη...! | emix | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 13 | 06-12-2009 19:15 |