![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Δική μας η χαρά... αν και με τα τριγωνάκια έχουμε θέμα πλέον...
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αααα.... και το Salad Bar που πήγαμε για after τέλειο(ελπίζω να μην ανεβάσει ο Λεο photos) ![]() ![]() Ρένα καταπληκτική οικοδέσποινα ευχαριστώ για τις ¨"ποικιλίες σαλάτας" που φρόντιζες να μην λείπουν από το πιάτο μου ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ε! ρε φίλε όπου τριήμερο και αργία αλλού πας έλα Σαλόνικα και τα λέμε ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Θα σε πω... offline !
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Με ξεμπρόστιασες όμως. Εγώ έχω αδυναμία στο κέρασμα. Άν το διαβάσει ο Έμπορας τι θα κάνω??????????................................. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τον προσεξαμε φιλεναδα αλλα ηταν και καλο παιδι...
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Ευχαριστώ για την προσοχή σας όσο και για την επιβεβαίωση από πολλούς ότι ήταν καλό παιδί.... ![]() Ωστόσο περιμένω επιβεβαίωση από φίλες καθότι γνωστή η αντρική αλληλεγγύη ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ο καφές της Τετάρτης 25/5/11 στο Kitchen bar με special after !!! | CPretenteriS | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 133 | 01-06-2011 01:36 |
Ο καφές της Τετάρτης 11/5/11 στο Kitchen bar στον Άλιμο !!! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 81 | 13-05-2011 20:10 |
Ο καφές της Τετάρτης 2 Ιουνίου 2010, μετακομίζει στην θάλασσα!!! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 121 | 04-06-2010 14:47 |