![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Αγαπητοί Φίλοι και Φίλες του GSForum, οι ημέρες περνούν και η Τετάρτη 25η Μαΐου πλησιάζει ! Όπως όλοι γνωρίζετε ο καθιερωμένος μας καφές της Τετάρτης, έχει ήδη μετακομίσει παραλιακά ! Γι αυτό λοιπόν,σας προσκαλούμε όλους και όλες, τα μέλη και τους φίλους μας, να πιούμε το καφεδάκι ή/και το ποτάκι μας, οργανωμένο "αλλά CPS"... ![]() ![]() ![]() την Τετάρτη 25 Μαΐου, στις 20:00 (ακριβώς γιατί από αυτή την Τετάρτη θα τηρείται ο θεσμός του απουσιολόγιου), στο ![]() ![]() ![]() Στην είσοδο λέτε το σύνθημα "CPS" και παίρνετε VIP θέση parking !!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Last edited by CPretenteriS; 21-05-2011 at 22:02. |
|
|||
|
|||
![]() Ως γνωστόν πλέον, μετά τον αγαπημένο και καθιερωμένο μας καφέ,
θα ακολουθήσει after... στη γνωστή "Μπιφτεκούπολη" στη Γλυφάδα, οπότε όσοι τρώνε σαλατικά μόνο, να κάτσουν σπίτι τους... ![]() ![]() Θα γίνει............... της Τσικνο-Τετάρτης..... ![]() ![]() ![]() Το μαγαζί είναι το γνωστό "Γιώργος & Ζάχος" στη Μπιφτεκούπολη (Κωνσταντινουπόλεως 7 - Γλυφάδα) και οι ιδιοκτήτες του μαγαζιού προσφέρουν 10% έκπτωση ειδικά για το GSForum !! ![]() ![]() ![]() Εννοείται... πρώτο τραπέζι πίστα... ![]() ![]() Κανονίστεεεεε εεεεε.... σας θέλω άπαντες παρόντες και νηστικούς... ![]() ![]() ![]() Last edited by CPretenteriS; 21-05-2011 at 22:00. |
|
|||
|
|||
![]() Και επειδή θα πρέπει να φύγει η κρεατίλα... το after θα συνεχιστεί στο διπλανό μαγαζί για παγωτό θεϊκό, βάφλες, brownies, κ.ο.κ. !!!
![]() ![]() Στη γνωστή μας Παγωτομανία !!! ![]() ![]() Σας περιμένουμε όλους εκεί !!! Καλά να περάσουμε !!! - CPS - ![]() ![]() ![]() Last edited by CPretenteriS; 21-05-2011 at 22:04. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Κάνε μας να σκάσουμε από τη ζήλεια μας ....
Έχε χάρη που γιορτάζεις σήμερα !!! |
|
|||
|
|||
![]()
Αφού το ανέβασε ο εορτάζον δεν έχω παρά να έρθω
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Θα έρθεις υπό έναν όρο... Σούζα από Άλιμο Γλυφάδα!!
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() Παρ´το παπόρο κι έλα... |
|
|||
|
|||
![]() Καλά να περάσετε,εγώ δυστήχως θα δουλέυω...
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Δήλωσε παραίτηση!!
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Από τότε που σας γνώρισα δεν έχω χάσει Τετάρτη !!!! Το μαρτυρούν και τα κιλά που έχω πάρει !!!
![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ο καφές της Τετάρτης 11/5/11 στο Kitchen bar στον Άλιμο !!! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 81 | 13-05-2011 20:10 |
Ο καφές της Τετάρτης 16/2/11, ε κ τ ά κ τ ω ς στο Kitchenbar στον Άλιμο !!! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 46 | 19-02-2011 20:22 |
Ο καφές της Τετάρτης 17/11 στο Kitchenbar, στον Άλιμο! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 80 | 20-11-2010 00:57 |