![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟ ΠΑΤΑΚΆΤΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΟ ΌΦΕΛΟΣ ΑΠΛΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΤΙ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΤΙΜΕΣ ΕΙΠΑ ΝΑ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΤΟ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!!!
![]() προσφατα ανακάλυψα ένα μαγαζι στο περιστέρι με τις καλήτερες εταιρίες και απίστευτες τιμές με είδη κάμπινκ-ψαρέματος-outdoor και πολλά αλλα είδη....λογικά αρκετοι θα το γνωρίζετε γιατι ειναι σε κεντρικό σημείο του περιστερίου στο μπουρνάζι. http://www.xtremesports.gr/ ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μακάρι γενικά να έχει καλές τιμές και να συμφέρει γιατί ένα συγκεκριμένο είδος που κοίταξα JET 70 CR / [=147.20] το βρίσκεις σε καταστήματα 134, στο διαδύκτιο Ελλάδα 130 περίπου και εγώ το πήρα από κατάστημα προσφορά 120...(καινούριο κομπλέ με εγγύηση)
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
βασικά φίλε δεν ξερω τι ειναι το JET 70 CR / [=147.20] ![]() αλλα να σου πω για αυτό που πήρα εγω ενα μπουφαν low που είχε 360 το πηρα 190 αγορες μεσο internet εγω δεν κανω ![]() το site το εβαλα για την διευθηνση περισσοτερο .εγω παω εκει και μεσα στο μαγαζι εχει προσφορες απιστευτες ειδικα σε πραγματα εκτός εποχής που τα πειρα για τον αλλο χειμωνα ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ωραίος Τακούλη, ευχαριστούμε.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστουμε.
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ωραίος ο Τάκης!!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
:sm5::sm5::sm5:
|
|
|||
|
|||
![]() Ωραίος ο Τάκης!!!!!
Σε ευχαριστούμε !!!!!!! |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Καμερα κρανους!...καποιο καλο προγραμματακι επεξεργασιας video? | ΙoannisPanagiotidis | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 49 | 09-02-2010 13:06 |
Ένα χαμόγελο είναι αρκετό | Alext | Χιούμορ | 3 | 03-06-2009 15:38 |
Καλο μηνα και καλο καλοκαιρι... | georgekostas | Διάφορα | 12 | 01-06-2009 23:42 |
Ένα παγκόσμιο διαδικτυακό παιχνίδι !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Consoles - Games | 8 | 31-12-2008 15:39 |