![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Και τι θα "πουλήσουν" μετά τα κανάλια...
![]() Πως θα ζήσουν οι καναλάρχες για να αποφασίσουν ποια θα είναι η επόμενη κυβέρνηση...![]() ![]() Εισαι με τα καλά σου κι εσύ... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
μονο να μην εχουμε νεκρο, διοτι οπως το 07 καποιοι ηθελαν νεκρο και το πετυχαν και εκαναν την χωρα σπαραλια , ετσι και τωρα αν εχουμε νεκρο....
βλεπω χαος..... οσο για τις ειδησεις... καιρος ηταν να μας διαφημισουν και λιγο... ΟΛΟΙ ΠΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑΑΑΑΑΑΑ |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Κανένα σχόλιο Γιώργο για την επιτυχημένη κυβέρνηση που θέλει να σώσει την ελλάδα; Πως το λέγανε; είμαστε σε καλό δρόμο, δε θα χρειαστούν νέα μέτρα, δε θα επιβαρύνουμε ξανά τους μισθωτούς; Παραδέξου το επιτέλους και πήγαινε παρακάτω. Μην το στρίβεις διά της εξυπνάδας! Αδικείς τον εαυτό σου φίλε μου! |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Οσο για το θεμα ''επιτυχυμενης διακυβερνησης'' σου εχω απαντησει πολλακις. Επιπλεον απαντουν στο θεμα αυτο και άλλοι, σε άλλα νηματα,πιο νεοι στο φορουμ απο εμενα, με τον ιδιο τροπο με εμενα! Δηλαδη, φευγει ο ΓΑΠ, ΜΕΤΑ και με τους σημερινους πολιτικους........., ΠΟΙΟΣ????? Ειμαστε ολοι αυτοι οι ''εξυπνοι αδικουντες τους εαυτους μας?''.....ΠΑΣΟΚΟΙ?? Ελα λοιπον, πες μας.......ΠΟΙΟΣ?? Τοποθετησου επιτελους πολιτικα οχι επι επιθυμητου Πολυτευματος οπως εχουμε κανει αμφοτεροι αλλα, επι υπαρχοντος πολιτικου προσωπου το οποιο ειναι ικανο να κυβερνησει στην υπαρχουσα Ελληνικη πραγματικοτητα!!!!!! Το να λεμε ''κατω η Κυβερνηση'', ''εξω απο το μνημονιο'' και άλλα λαικα χωρις να λεμε τι επεται για μετα ειναι απλα.......γελοιο και ανευθυνο!! Last edited by GeorgeP; 16-06-2011 at 16:07. |
|
|
|||
|
|||
|
Κοντοφθαλμία λέγεται η πάθηση.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Στο έχω ξαναπεί, μην προσπαθείς να ξεφύγεις με εξυπνάδες και τρίπλες! Απάντησε πρώτα! Είσαι ικανοποιημένος από τις επιδόσεις τις κυβέρνησεις ΓΑΠ; Απότους χειρισμούς του; Το ότι μου απαντάνε κι άλλοι έξυπνοι σαν εσένα μου περισσεύει! Θέλω τη γνώμη σου όπως λέω εγώ τη δική μου και με λες γελοίο κι ανεύθυνο! Σου επιστρέφω λοιπόν τις φιλοφρονήσεις της τελευταίας φράσης! Το τι θα ψηφίσω είναι δική μου δουλειά! |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
και το ξαναλεω, οταν καποιος δεν λεει την γνωμη του για το τι επεται μετα αλλα παροτρυνει σε επανασταση τον κοσμο χωρις αντικειμενο διεκδικησης ναι....ειναι γελοιος και ανευθυνος!!!!!! Οταν, ανευ μνημονιου, η χωρα χρεωκοπει και παρολα αυτα ωθει αυτος ο καποιος τους ''αγανακτισμενους'' να ζητανε εξοδο απο το μνημονιο ναι ειναι γελοιος και ανευθυνος!!!! Ειναι το ιδιο ανευθυνος και γελοιος οσο και αυτςι που πυροβολει στα τυφλα μεσα στο πληθος αψηφωντας τα θυματα!!! Κια τα θυματα σε μια χρεωκοπια θα ειμαστε ολοι μας, εκτος ισως απο τους βολεμενους ¨η τους εν δυναμει βολεμενους!! Απόσπασμα:
Και οχι φιλε μου, δεν ειναι δικη σου δουλεια το τι θα ψηφισεις οταν εξωθεις τον κοσμο με τα γραπτα σου σε επαναστασεις!!! Οχι φιλε μου δεν ειναι δικη σου δουλεια το τι θα ψηφισεις οταν λες και παροτρυνεις κι αλλλους για εξοδο απο το μνημονιο!!! Θελω να ξερω το τι θα ψηφισεις για να δω την αξιοπιστια του λογου ΣΟΥ και αυτουνου που σου υπαγορευει τι θα πεις!!!! Κι επειδη,αυτοι των οποιων αναμασας τα λογια τους, ητοι Τσιπρας-Παπαρηγα, ...... καταλαβαμε ολοι ποιον θα ψηφισεις!!!!! Καταλαβαμε επισης γιατι καταφερνεσαι τοσο εναντιον της αστυνομιας που ξυλοφορτωνει τους ''μπαχαλακηδες'', διοτι απλα ειναι παιδια του Τσιπρα και της Παπαρηγα κια στενοχωριεσαι να τα βλεπεις να τις τρωνε!!! Τωρα που ξερω οτι θα ψηφισεις την καταστροφη της Ελλαδας....κανε οτι θες, μου ειναι παντελως αδιαφορο, το 8% δεν ειναι αρκετο ουτε τα παπουτσια του ΓΑΠ να γυαλισει!!!!! |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Θελεις μια κυβερνηση σωτηριας και οχι κομματικες μπουρδες, καλα το πηγε εχθες ο γιωργακης αλλα τον μαλωσαν και εχασε την μπαλα.... το θεμα ειναι οτι μονος του ξεκινησε το χαος... επειτα Ε ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΕΜΑΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΤΟΥ... υμαρτον θελεις ατομα .??? ακου λοιπον Αθανασιαδης ( πρωην ΔΕΗ και ΤΟΥΟΤΑ) για υπουργειο αναπτυξης Παπαθανασιου (συνθετης) για πολιτισμου παπαδημος για οικονομικων Κεφαλογιαννης ναυτιλιας Παπαδοπουλος αλεκος για υγειας Μητροπολιτης ειρηναιος για παιδειας (εχει 4 πτυχια σε θεματα παιδειας) Σκανδαλιδης αγροτικης αναπτυξης ( τα παει πολυ καλα μεχρι τωρα λυνοντας μεγαλα προβληματα) για προεδρος αυτοι που δεν ειχαν σκανδαλα Απο βασιλια κωνσταντινο, θεοδωρακης, ζουραρης, φιλιας, και αλλοι τοσοι και τοσοι για πρωθυπουργος καραμανλης, Μασουρακης, Μπιλαδελης κτλ κτλ αλλα προσεχε μονοι τους θα αποφασισουν για απολυσεις και για διαχειριση υπουργειου.... τελος τα επεισοδια και οι κουκουλοφοροι τελος η κακια αντιπολιτευση του πασοκισταν τελος οι εξυπναδες του ΛΑΟΣ τελος η επαναστασεις του ΚΚΕ τελος οι σαχλαμαρες του Συριζα με τους αφγανους ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΛΛΗΝΕς ΝΤΑΒΑΔΕς ΠΑΡΑ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΥΠΟΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕς ΑΛΛΑ ΤΟ mega channel δεν τους αφηνει να φανουν διοτι θα δουμε ποσα βλακσ ειναι ο γιωργακης Last edited by ltsiorak; 16-06-2011 at 17:20. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Τα υπολοιπα τα αφηνω ασχολιαστα!!! παντως καποιοι απο αυτους που αναφερεις θα παιξουν στην νεα κυβερνηση! |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Είναι κορυφαία ... | adventure | Ανέκδοτα | 18 | 25-11-2010 23:48 |
| Είναι αληθινό! | Hekima | Διάφορα | 15 | 05-11-2010 18:01 |
| Είναι 3 μικρόβια. | geoski | Ανέκδοτα | 6 | 16-10-2009 22:30 |
| Είναι Ξανθός | essel | Κοινωνική ευαισθησία | 9 | 13-09-2009 02:47 |
| Είναι ο μοτοσυκλετιστής ποιητής? | riko46 | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 8 | 04-02-2009 18:07 |