![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Κι εμείς πέρυσι (το Honda) είχαμε προβλημα με το ελαστικό.
Πρώτη επισκευή από εμάς στον δρόμο. Χρειάστηκε και δέυτερη σε συνεργείο με μανιτάρι αυτήν τη φορά, μετά από 2 μέρες. Τελικά το άλλαξε γιατί πάλι σε 2 μέρες έχασε. Δεν πρόκειται να σε αφήσει χωρίς προειδοποίηση. Ξεκίνα το ταξίδι σου , κι αν δεις οτι χρειάζεται, αντικατέστησε το εκεί. Βουλκανιζατέρ, γεμάτος ο δρόμος σου... Καλό ταξίδι Δάσκαλε!!! Last edited by babisadve; 28-06-2011 at 22:27. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Εφόσον έχεις να διανύσεις 12000 χλμ
και με δεδομένο ότι στην Ευρώπη, λόγω οδοστρώματος, τα χιλιόμετρα "μετράνε" διπλά, προσωπικά θα το άλλαζα και θα χρησιμοποιούσα το αλλαγμένο άμα τη επιστροφή μου, στην εκ νέου αλλαγή ελαστικών. . |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Και εγώ το ίδιο θα σου πρότεινα αφού μετά απο 12000 χλμ σε ξένη άσφαλτο θα γυρίσεις στην Ελλαδίτσα και θα κάνεις πατινάζ....κράτα το για μετά! |
|
|
|||
|
|||
|
Πιστεύω ότι βάζοντας μπάλωμα (και όχι κορδόνι ή μανιτάρι) έκανες την ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΤΗ επισκευή.
Πριν από 2 χρόνια σε ένα από τα ήδη γέρικα ελαστικά του αυτοκινήτου μου καρφώθηκε σίδερο από οικοδομικό πλέγμα (περίπου 4 χιλιοστά διάμετρος) το οποίο έφερε και μια γυροβολιά για να μου δείξει τα λινά του ελαστικού. Ο λαστιχάς στα Εξαμίλια Κορινθίας προχώρησε σε εσωτερικό μπάλωμα χωρίς δεύτερη σκέψη. Όταν το ρώτησα αν θα έχω πρόβλημα με πέτρες/χώματα/κροκάλες όπου κινείται το αμάξι, μου απάντησε... "Πιες του το αίμα". Σήμερα 2 χρόνια και 10.000 χλμ μετά εξακολουθώ να του πίνω το αίμα και δεν έχει κάνει κιχ. Με λίγα λόγια: ![]() ![]() ![]() ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ![]() ![]() ![]()
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Πέθανε ο "πατέρας" του "μαύρου κουτιού" | MARK | Κόσμος | 5 | 23-07-2010 23:41 |
| Τι σημαίνει "κόλαση" και τι "Παράδεισος" .... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Διάφορα | 11 | 08-07-2010 00:56 |
| Στην "αγκαλιά" της Τζούλιας το "αυγό του φιδιού" | MARK | Επικαιρότητα | 0 | 13-03-2010 12:45 |
| "Αγίου Βαλεντίνου" - Τί δώρο θα κάνετε στην "καλή" σας ??? | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Διάφορα | 21 | 14-02-2010 23:55 |
| Μέλη της "Χρυσής Αυγής" διέκοψαν εκδήλωση του "Ουράνιου Τόξου" | nek21 | Γενικά - Αναβάτης | 126 | 19-07-2009 01:53 |