![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
[quote=donnatella;450264]Γεια σου, Νότη. Μακάρι....
Γεια σου, Νίκο. Γεια σου, Ευτύχιε. Καλώς τον ποιητή. Γεια σου και 'σένα, φιλενάδα! [quote=Vagelis Gar;449932]Καλημέρα παιδιά/QUOTE] Γεια σου, Βαγγέλη. Αντε, καλή ανάρρωση και στο πορτοφόλι τότε.... ![]() Γεια σου, Δημήτρη. Γεια σου, Γιάννη. Ετσι είναι πράγματι. Γεια σου, Γιάννη. Γεια σου, Ξανθή μου. Γεια σου, Γιάννη. [quote=gsmaniac;449998]καλο μεσημερι σε ολους........ ![]() Γεια σου, θαλασσόλυκε!! Επιτέλους και κάτι άλλο εκτός από βάρκες και κότερα...... /QUOTE] Γεια σου, Σταύρο. Δε πειράζει. Κάλλιο αργά, παρά ποτέ, δε λένε? Γεια σου, Δημήτρη..Αργησα κι εγώ..απ' το μεσημέρι... Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
πολύ καλό Νικόλα να είμαστε καλά να τον θυμόμαστε
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Γεια σου, Νίκο. Γεια σου, Ευτύχιε. Καλώς τον ποιητή. Γεια σου και 'σένα, φιλενάδα! [quote=Vagelis Gar;449932]Καλημέρα παιδιά/QUOTE] Γεια σου, Βαγγέλη. Αντε, καλή ανάρρωση και στο πορτοφόλι τότε.... ![]() Γεια σου, Δημήτρη. Γεια σου, Γιάννη. Ετσι είναι πράγματι. Γεια σου, Γιάννη. Γεια σου, Ξανθή μου. Γεια σου, Γιάννη. Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Καληνύχτα σας
|
|
|
|||
|
|||
|
Καλό βράδυ σε όλους και όλες και καλό ξημέρωμα......
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Καλό βράδυ απο Θεσσαλονίκη, μια δύσκολη μέρα με συγκίνηση πέρασε...
Προτιμώ το ribon στο κέντρο αλλά όπως και να είναι αρκεί να μείνει όσο πρέπει όπως και οι μαύρες κορδέλες στις μηχανές μας... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Kαλο ξημερωμα σε ολους...
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
This never ending story
Paid for with pride and fate We all fall short of glory Lost in our fate. Καλό Ξημέρωμα... |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Πρώτος Καφές του GSForum για το 2011 στήν Αίγλη Ζαππείου την Τετάρτη 5/1/2011 !!! | CPretenteriS | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 145 | 10-01-2011 20:58 |