![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Οπως λεει ο σοφος λαος "Τα ρασα δεν κανουν τον παπα!" Μου θυμιζεις κατι αξιολυπητους, που επειδη πηραν GS, νομιζουν οτι εγιναν και Rahier.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Φίλε μου.... ![]() ![]() τον ξερεις τον Νικόλα και σου θυμιζει και αξιολυπητο![]() ![]() ![]() ![]() Ντροπη.......![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() και ΑΝ θες επειδη οπως ειπε και ο Θοδωρας....τοσα ξερω τόσα λ'εω.....δεν μας εξηγεις τι σημαινει RAHIER και σε εμας που είμαστε ασχετοι? ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Μαλλον πλακα κανεις, αλλα ας ειναι: Gaston Rahier ειναι ο θρυλικος κοντοστουπης οδηγος που σαρονε τις νικες στο Παρισι-Ντακαρ την δεκαετια του '80 με εργοστασιακο R80GS, χτιζονας τον μυθο της τερατωδους αξιοπιστιας των BMW!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
τhnks...δεν το γνώριζα (δεν ειμαι παντογνωστης)ειμαι μοντελο του 79...ισως γιαυτο και δεν τον γνωριζα![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
!!!Εγω ξερω ποιος ειμαι... τι ειμαι... και τι μπορω να κανω! Εσυ... ξερεις ;;;Ανθρωπος χωρις αυτοκριτικη... αυτος ειναι αξιολυπητος !!!Επειδη εγω ειμαι επαγγελματιας μηχανικος, και απο τον τροπο που κανω τις επισκευες, εγω και οι υφισταμενοι μου, εξαρτονται πολλες ζωες... εσυ δεν μας λες, για να καταλαβουμε εμεις οι υπολοιποι απο που πηγαζουν ολες αυτες οι "τεκμηριωμενες" αποψεις σου, περι μηχανολογιας... Τι πτυχια, διπλωματα, προυπηρεσια, πειρα κτλ κτλ κτλ εχεις στον μηχανολογικο τομεα;;; Γενικα....Με τι δουλεια ασχολεισαι ;;;(αν θελεις φυσικα να μας το πεις!) |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
στο προφιλ του ο φίλος μας παντως δηλώνει οτι έχει σχέση με ,.....μηχανες ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() τωρα το τί μηχανες είναι.....αυτο έιναι αλου παππα ευαγγέλιο![]() (εννοειτε με πολυ δοση Χιουμορ![]() ![]() )γιατι βλεπω και αναβουν τα αίματα![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Δεν χρειαζεται Βασιλη
!!!Τουλαχιστον απο πλευρας μου. Δεν θα "μου αναψουν τα αιματα" σε καμμια περιπτωση, για να αποδειξω τα αυτονοητα .(αν και ο ενας συνφορουμιτης εγινε... εριστικος, ονομαζοντας με, ασχετο, αγαρμπο κτλ κτλ, χωρις να με ξερει καν )Η γη ηταν, ειναι και θα ειναι στρογγυλη ..... τι να κανουμε τωρα !!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Μονο στο... cofee time !!!
|
|
|
|||
|
|||
|
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Πώς μπορώ να διαλέξω τοv κατάλληλο συναγερμό !!! | Γιώργος Σαββίδης | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 77 | 03-12-2013 01:05 |
| Κλείδωμα τιμονιού-κλειδί σε 1150 gs | kotskofi | Τεχνικά θέματα διάφορα | 3 | 01-06-2010 21:12 |
| ιμαντας δυναμο για 1150 μετα του '03 | kostas-patra | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 1 | 10-03-2010 00:33 |
| Αλαγη τιμονι 1150 adv | Dionisis | Τεχνικά θέματα διάφορα | 18 | 13-03-2009 17:36 |