|  | 
| 
 | |||||||
|  | 
|  | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Anakee 2 

Τα έχω 2,5 μήνες και έχουν γύρο στις 4000 χλμ. Οι διαστάσεις είναι 90/90 21’’ και 130/80 17’’. Η τιμή 100€.     
		 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Απάντηση: Anakee 2 

Γιατί τα δίνεις αδερφέ;;;;     
		 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Απάντηση: Anakee 2 Γιατι βλεπει το dakar του με ασφαλτινα λαστιχα και βγαζει σπυριαααα!!!!!     | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Απάντηση: Anakee 2 Απόσπασμα: 
 Ξεκινάει η σχολική χρονιά για μας τα παιδιά και πρέπει να ετοιμαστούμε. Και για να μην το ξεχάσω η τοποθέτηση δικιά μου. | 
| 

| |||
| 
 | |||
    | 
| 

| |||
| 
 | |||

Φιλε σε ενδιαφερει ανταλλαγη με Metzeler Enduro 3 Sahara? Τα εχω 1 μηνα και εχουν γυρω στα 2500 με 3000 χλμ! Απλα θελω κατι πιο ασφαλτινο!     
		 | 
| 

| |||
| 
 | |||

θα την έκανα την ανταλλαγή εκτός αν πας για κάτι ΠΟΛΥ πιο χωμάτινο     
		 | 
| 

| |||
| 
 | |||
 Μαλλον σου πεφτουν μικρα   | 
| 

| |||
| 
 | |||

Για να λέει ότι θέλει χωμάτινα, σίγουρα δεν αναφέρεται σε sahara ο χριστιανός...     
		 | 
| 

| |||
| 
 | |||

Θα την έκανα αν το είχα εννοώ. Τα είχα τα enduro 3 και μου άρεσαν πολύ.     
		 | 
|  | 
| 
 | 
 | 
|  Σχετικά Θέματα | ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα | 
| MICHELIN ANAKEE 2 vs BRIDGESTONE BT502 | nivam | Τεχνικά θέματα διάφορα | 36 | 21-10-2011 13:51 | 
| TOURANCE EXP vs ANAKEE 2 | GAGARIN | Τεχνικά θέματα διάφορα | 9 | 22-06-2011 15:02 | 
| Michelin ANAKEE ή scorpion pirelli ;;;;; | frame | Τεχνικά θέματα διάφορα | 62 | 29-04-2011 17:15 | 
| Michelin Anakee 2 σε 1150gs | kostas_366 | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 26 | 29-07-2009 01:06 |