GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Ελλάδα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 21-09-2011, 13:53
Akyla Ο/Η Akyla βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2011
Περιοχή: Πειραίας
Μoto: R 1150 GS
Προεπιλογή Απάντηση: Διακοπή καταβολής σύνταξης για δικαιούχους του Δημοσίου

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από babisadve Εμφάνιση μηνυμάτων
Δεν είναι έτσι ακριβώς.
9 στα 10 συνεργεία από τα οποία ζήτησα προσφορές (για οικοδομικές εργασίες) , ήταν ξένοι.
Όλοι τους δουλεύουν κανονικά, απαιτώντας τα ένσημα τους...
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
Αυτα last year!!! Το παρον ετος τα μεροκαματα που προσφερονται ειναι ανασφαλιστα κι επικυνδυνα πολλες φορες. Ρωτησα για delivery στην Νεα σσμυρνη και η προσφορα ηταν δικο μου δικυκλο και 500ε μισθο ανευ ΙΚΑ!!!
Σε ερωτηση μου τι γινεται αν εχω κανα ατυχημα στον δρομο η απαντηση ηταν ''ο πακιστανος δεν εχει τετοια προβληματα''. Εγω ομως εχω διοτι εχω οικογενεια με παιδι δεν ειμαι μονος και ξεμπαρκος σε αυτον τον κοσμο!!!
Ο ένας απάντησε στον άλλο οπότε δεν χρειάζεται να πώ κάτι παραπάνω
Reply With Quote
Παλιό 21-09-2011, 13:57
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos Εμφάνιση μηνυμάτων
μημπως να καναμε μια ...ομαδικη σε χρηματοδοτη?
να μας κοστισει λιγοτερο?
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από tsompanis Εμφάνιση μηνυμάτων
δεν χρειάζεται να το αγοράσεις το χωράφι ξέρεις,
μπορείς να το νοικιάσεις με συμφωνητικό για 15 χρόνια π.χ.
οι τιμές για στρέμμα στον νομό αττικής-βοιωτίας είναι 40 με 80 ευρώ τον χρόνο!
δεν χρειάζεται χρηματοδότηση

για τις ιδέες που λες και για χρηματοδότη,ρίξε π.μ αν θέλεις
θέλω μεγάλο υψόμετρο, μεγάλη έκταση 5 χρόνια να αρχίσει να αποδίδει, το μόνο που μπορώ να προσφέρω είναι προσωπική εργασία στην γη και περιπολία με το GS για να κάνω φύλαξη, ααααα και σκυλιά επίσης μπορώ να προσφέρω
Reply With Quote
Παλιό 21-09-2011, 13:58
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3

Απόσπασμα:
θα συμφωνήσω με το forester. στην τελική αυτό του έταξαν κάποτε και τώρα ήρθε η ώρα του λογαριασμού. δεν θα την πληρώσει αυτός την νύφη!
ήθελα να ήξερα αν οι αλεξιπτωτιστές έπαιρναν 700 ευρώ τον μήνα και σύνταξη στα 65,πόσοι θα πήγαιναν.....
..............................................................................................

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Arkas Εμφάνιση μηνυμάτων
Έτσι ακριβώς !
Αυτό που είναι οδυνηρό,
είναι το "βίαιο" των προωθουμένων αλλαγών !
Θυμάμαι ότι παλαιά οι "εξ υπαξιωματικών",
μπορούσαν να φθάσουν μέχρι το βαθμό του συνταγματάρχη.
Κάποια στιγμή το άλλαξαν, μέχρι το βαθμό του ανθυπασπιστού.
Αυτό όμως, δεν έγινε από τη μια μέρα στην άλλη !
Έτσι, ο κάθε νεοεισερχόμενος, ήξερε μέχρι πού μπορεί να προαχθεί !

Αντιθέτως, οι προωθούμενες αλλαγές,
προκαλούν το λαϊκό αίσθημα
και οδηγούν τις πλείστες κοινωνικές ομάδες στην απόγνωση !

.
αγαπητε τσοπανη, θα πηγαιναν οσοι ειχαν αναγκη να δουλεψουν! τι ειναι καλυτερα τα 700 της οικοδομης (οταν δεν βρεχει) ¨η τα 700 του αλεξιπτωτιστη βρεξει χιονισει???
Η ωρα του λογαριασμου εχει ερθει για ολους μας κι οχι μονον για τους στρατιωτικους και λοιπους ευνοημενους. Αυτος ο λογαριασμος ειναι σκληρος κι ενιοτε δυσβασταχτος αλλα επρεπε να ειχε γινει χρονια πριν, και στην περιπτωση των στρατιωτικων να μην ειχε ποτε θεσπιστει η 25ετια. Και στην περιπτωση των Δ.Υ. ποτε η 15ετια και το συνταξη στα 45 με 3 ανηλικα παιδια κ.λ.π. Γιατι φιλε τσοπανη, μονον οι γυναικες Δ.Υ. εχουν 3 παιδια και ΠΡΕΠΕΙ να βγουν στα 45 στην συνταξη? οι γυναικες του Ι. Τομεα τι ειναι? δεν ειναι μαναδες με 3 ανηλικα παιδια κι αυτες? Και γιατι αυτες του Ι.Τ. να πληρωνουν για το καθισιο των μαναδων του Δημοσιου??

τι θα πει οριζοντια και καθετα φιλε Δημητρη? ξερεις εσυ ¨η κανενας αλλος καμια αλλη μεθοδο την παρουσα στιγμη? Ο Μητσοτακης πηγε να κανει τα ιδια και πηγαν να τον φανε μεσα απο το ιδιο του το κομμα...μην το ξεχνας αυτο. Αν ειχε αρχισει απο τοτε να γινεται αυτο που γινεται σημερα παλι στο ιδιο αποτελεσμα θα φταναμε αλλα με ηπιοτερο τροπο, αυτη ειναι η διαφορα. Και γιατι αφου γινεται τωρα δεν γινοταν τοτε? Πολιτικο κοστος το λεγανε!! Ε, ας το φανε τωρα το πολιτικο κοστος ολοι μαζι και μαζι με αυτους κι εμεις το αγγουρι αφου τοτε αντιδρουσαμε!!!!
Οπως ειπε και ο τσοπανης η ωρα του λογαριασμου εφτασε, τι τωρα τι τοτε. Τοτε δεν θελαμε (εμεις οι ιδιοι για να ξηγουμαστε) γιατι περνουσαμε καλα τωρα θα τα λουστουμε!! pay day has arrived!!!!!
O Σαμαρας πηγε στην ευρωπη να συζητησει για διαπραγματευση και τον εστειλαν πισω στην ελλαδα, ο Βενιζελος πηγε να μπλοφαρει με την τροικα κι εφαγε τα μουτρα του.......τι νομιζεις οτι μπορει να αλλαξει ο οποιοσδηποτε σημερα??? pay day has arrived!!!!!

Ισως μονον η.........Bank of Orient!!!

Last edited by GeorgeP; 21-09-2011 at 14:02.
Reply With Quote
Παλιό 21-09-2011, 14:10
Senior Member

Απόσπασμα:
pay day has arrived!!!!!
Συγνώμη για την χυδαιότητα αλλά αρμόζει.... Peoi Day has arrived!!!! είναι η σωστή έκφραση

Reply With Quote
Παλιό 21-09-2011, 14:23
tsompanis Ο/Η tsompanis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ioannina

Απόσπασμα:
Και στην περιπτωση των Δ.Υ. ποτε η 15ετια και το συνταξη στα 45 με 3 ανηλικα παιδια κ.λ.π. Γιατι φιλε τσοπανη, μονον οι γυναικες Δ.Υ. εχουν 3 παιδια και ΠΡΕΠΕΙ να βγουν στα 45 στην συνταξη? οι γυναικες του Ι. Τομεα τι ειναι? δεν ειναι μαναδες με 3 ανηλικα παιδια κι αυτες? Και γιατι αυτες του Ι.Τ. να πληρωνουν για το καθισιο των μαναδων του Δημοσιου??

Συμφωνώ.άλλο όμως οι Δ.Υ του γραφείου και άλλο οι ένοπλες δυνάμεις ή κάποιες κατηγορίες σε άλλους τομείς.
Δ.Υ είναι και ο εναερίτης! να του δώσουμε και αυτουνού 700 ευρώ να τελειώνουμε?

και εγώ έχω στο χωριό γείτονες ζευγάρι,συνταξιούχοι του ΟΤΕ και οι δυό.φυσικά κάτω των 55!
και εγώ πολλές φορές τσαντίζομαι για το άδικο σύστημα.
που τους κρανιάζει ο ταχυδρόμος 4000 κάθε μήνα αβασάνιστα και και και!!

δεν μου φταίνε όμως σε τίποτα
δεν έφτιαξαν αυτοί τους νόμους...
είναι άδικο να τους κατηγορούμε
τα παράπονα σας στους ηλίθιους που ψηφίζουμε

Last edited by tsompanis; 21-09-2011 at 14:24.
Reply With Quote
Παλιό 21-09-2011, 14:24
ntinopoulos Ο/Η ntinopoulos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: NIKEA-PIREAS
Μoto: 1200gs

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Akyla Εμφάνιση μηνυμάτων
Συγνώμη για την χυδαιότητα αλλά αρμόζει.... Peoi Day has arrived!!!! είναι η σωστή έκφραση

η οπως ελεγε ο αλ πατσινο "here comes the pain"
Reply With Quote
Παλιό 21-09-2011, 14:26
ntinopoulos Ο/Η ntinopoulos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: NIKEA-PIREAS
Μoto: 1200gs

Απόσπασμα:
Συμφωνώ.άλλο όμως οι Δ.Υ του γραφείου και άλλο οι ένοπλες δυνάμεις ή κάποιες κατηγορίες σε άλλους τομείς.

και εγώ έχω στο χωριό γείτονες ζευγάρι,συνταξιούχοι του ΟΤΕ και οι δυό.φυσικά κάτω των 55!

ακριβως!
ας αλλαξουν το συστημα απο δω και περα...
Reply With Quote
Παλιό 21-09-2011, 14:29
tsompanis Ο/Η tsompanis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ioannina

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Akyla Εμφάνιση μηνυμάτων
...

θέλω μεγάλο υψόμετρο,
ο.κ

μεγάλη έκταση
ο.κ

5 χρόνια να αρχίσει να αποδίδει,
ο.κ

το μόνο που μπορώ να προσφέρω είναι προσωπική εργασία στην γη και περιπολία με το GS για να κάνω φύλαξη,

ο.κ

ααααα και σκυλιά επίσης μπορώ να προσφέρω

δεν χρειάζεται έχουμε γεμίσει
Reply With Quote
Παλιό 21-09-2011, 14:57
Senior Member

Απόσπασμα:

Nα εξηγηθω ξανα σε παρακαλω, φυσικα και δεν τα εχω ΜΟΝΟΝ με αυτους τους ανθρωπους, φυσικα και τα εχω ΚΥΡΙΩΣ με το συστημα και τις αποφασεις του αλλα........, δεν ανεχομαι να κατηγορειται το ιδιο το συστημα απο αυτους που κανουν χρηση αυτων των προνομιων διοτι το συστημα που τους τα εδωσε το ιδιο το συστημα τα περνει πισω. Δηλαδη οταν τα εδινε ηταν καλο και τωρα που τα παιρνει ειναι κακο??!!! Δικη τους αποφαση ηταν να δουλεψουν γιαυτο το συστημα το οποιο εχει και το μαχαιρι και το καρπουζι.
Οταν οι του ΟΤΕ κατεβαιναν στον δρομο κατεβαζοντας ρολα στον Οργανισμο απαιτωντας τα 2000 εκαστος που λες στο μηνυμα σου και τα επαιρναν ηταν καλα? Αν δεν τους τα εδιναν δεν θα ζουσαν οπως οι υπολοιποι των 700ε? Μηπως αν δεν τους τα εδιναν θα καλλιεργειτο ο καμπος οπως και την δεκαετια του '60 και του '70 και δεν θα εισαγαμε πατατες? Μηπως αν δεν τους εκαναν τα αυξητικα και συνταξιοδοτικα χατηρια δεν θα πληρωναμε την ντοματα 1,5ε το κιλο? Ας αναρωτηθουμε ολοι μας σε αυτο.
Και δεν καταλαβα? γιατι ο εναεριτης να μην παρει 700ε μονον οταν ο βαφεας αμπαριων (20000 φορες πιο επικυνδυνη εργασια) παιρνει τοσα? Τι ειναι ο εναεριτης δηλαδη? Ο εναεριτης θα παρει την συνταξη του καποτε, οι βαφεις ομως αμπαριων και οι αμμοβολιστες απλα πεθαινουν πριν να την παρουν απο διαφορες αρρωστιες! γιατι ο εναεριτης συνταξη στα 55 και οι παραπανω στα 62??? Γιατι?????

Το οτι οι πολιτικοι ΥΠΕΚΥΨΑΝ και τους εδωσαν τα οποια προνομια, δεν απαλασσονται της ευθυνης τους οι εργαζομενοι εφοσον αυτα δοθηκαν υπο πιεση (απεργια) εκμεταλευομενοι την δημοσια μονιμοτητα. σκεψου να σου απεργουσαν οι δικοι σου υπαλληλοι (δεν ξερω αν διαθετεις) τι θα εκανες? Εγω αν ειχα δικια μου επιχειρηση θα τους πεταγα στον δρομο εναν-εναν, το κρατος ομως δεν μπορουσε να το κανει αυτο τοτε.
Δεν ξερω αν εχεις διαβασει για τον Κωνσταντινο Καραμανλη και του τι εκανε στην περιπτωση που πηγαιναν οι Δ.Υ. (και οι στρατιωτικοι) και ζητουσαν αυξηση.... τους ελεγε ''να δουμε στο τελος του χρονου τα στοιχεια της ΤτΕ, τι παραξαμε και τι μπηκε στα ταμεια απο την παραγωγη μας και μετα βλεπουμε''. Κανεις δεν διανοουτανε να κανει απεργια διοτι ηξερε οτι παρολο την μονιμοτητα υπηρχε τροπος (καταργηση θεσης) για την εξοδο στον δρομο!! Το 1981 που μπηκα στην Ναυτιλιακη εργασια επαιρνα σαν ιδιωτικος υπαλληλος (το παιδι για τα θεληματα) 11,000 μισθο και ο δ/της του Ε' τελωνειου (ενα απο τα 2 μεγαλυτερα στην χωρα μεχρι σημερα) 4,500δρχ...σημερα...???? Εγω ομως δουλευα 14 ωρες την ημερα και ολα τα Σ/Κ ενω ο Τελωνειακος 6 ημερες απο 6,5 ωρες την ημερα! Τι παραγωγη εκανε αυτος και τι εγω και ο καθε σαν κι εμενα?

Αν εχουν ευθυνη οι Πολιτικοι? ΤΕΡΑΣΤΙΑ!!
Αλλα μην το παιζουν περιστέρες και οι Δ.Υ περιλαμβανομενων και των στρατιωτικων!!
Reply With Quote
Παλιό 21-09-2011, 14:59
Senior Member

Απόσπασμα:

θέλω μεγάλο υψόμετρο, ο.κ

μεγάλη έκταση ο.κ

5 χρόνια να αρχίσει να αποδίδει,ο.κ

το μόνο που μπορώ να προσφέρω είναι προσωπική εργασία στην γη και περιπολία με το GS για να κάνω φύλαξη,

ο.κ

ααααα και σκυλιά επίσης μπορώ να προσφέρω

δεν χρειάζεται έχουμε γεμίσει
μαλλον για ''τρουφα'' μιλας!!!
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης