![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
και ακομα δεν ειδες τιποτα...............ερχεται η συνεχεια!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Φιλαρακι δεν ειχε απλα οργανα!
Οταν λεμε κοπανα το εννοουμε! Last edited by paschalis; 02-10-2011 at 21:25. |
|
|||
|
|||
![]()
Γυρισα και εγω, κανοντας μια σταση ομως στο εκκλησακι του Αγ. Χριστοφορου(προστατη των οδηγων) στην παλια εγνατια, να αναψω ενα κερακι για ολους μας να ειμαστε γεροι να ταξιδευουμε και ενα κερακι για αυτους που μας αφησαν νωρις. Χαρηκα πολυ που ειδα παλιους φιλους και εκανα καποιους καινουργιους. Τελος για το μαγαζι και το φαγητο αψογο εκτος τις μπυρες που τα μπουκαλια πρεπει να ηταν τρυπια
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Την άλλη εβδομάδα θα την βγάλεις στην κυρίλα
![]() Αυτά δεν είναι για να τα κάνουμε συχνά, για να αποθυμάμαι λιγουλάκι. ![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αιντε να καουν τα καρβουνα..
Last edited by paschalis; 02-10-2011 at 21:53. |
|
|||
|
|||
![]()
Τι να γράψει κανείς για τη σημερινή φάση? Ημερολόγιο κοψιδίου?
Ή περί σέχτας μουσικής επανάστασης? Κλασσική κιθάρα με μπαγλαμομπούζουκο σε blues version στο... “εγώ δεν θέλω ζήτω από τα πτώματα, γιατί είμαι εθισμένος στα παραπτώματα” του Μάρκου. Ότι και να γράψεις, θα κάνεις τον “homo forum normalis” να φρικάρει! Πιστοί στους αλύγιστους κανόνες περί μάσας και μπυροποσίας, . ...πάλι με κοιλιές αερόσακους επιστρέψαμε Σαλονί. Το υδραυλικό μας σύστημα τα 'παιξε με τις heineken, . ...πιθανόν να προκαλέσαμε και βλάβη στο οικοσύστημα! (Yπάρχει και φωτογραφική ντοκουμεντασιόν). Μερακλαντάν το μαγαζί, σούπερ η παρέα! Για περισσότερα reports, περάστε κι από το "ωρολόγιο ..." . ...να κεράσω φοντάν! ![]() Last edited by Uriah Heep; 02-10-2011 at 22:20. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() View My Video Ντροπή σας ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
περαστικά στον φίλο σου. σε περιμενουμε στην επομενη συναντηση! |
|
|||
|
|||
![]()
Γυρίσαμε και εμείς οι Σερραίοι πίσω. Άλλη μια φανταστική συνάντηση έλαβε τέλος. Όλα ήταν τέλεια, η διαδρομή , η ταβέρνα, οι οργανοπαίκτες, το φαγητό, η καλή παρέα. Να είστε όλοι καλά να βρισκόμαστε ξανά και ξανά.
|
|
|||
|
|||
![]()
Αχ πότε θα βγουν οι αερομοτοσικλετες να είμαι σε μια ωρα Σαλονί
![]() Τουρμπο γινατε παλι αμαν, νισαφι... καθε Κυριακή τα ίδια.. Θα σας τσιμπισει η τροΐκα και αντε να συμμαζευτουμε... ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
κεφαλονιτες εχουμε ?? | nivo | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 36 | 19-07-2011 17:00 |
Οι Μ@λ@κες της χρονιάς | philipe | Αυτοκίνητο | 24 | 10-10-2010 14:29 |
Χρονια πολλά στους Βαγγέληδες & στις Βαγγελίτσες !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 20 | 27-03-2010 21:22 |
Επαγγελματικος προσανατολισμος... | Troublemaker | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 6 | 04-09-2009 12:11 |
Χρονια πολλα Αγγελε!!!(mlock) | georgekostas | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 12 | 01-09-2009 11:47 |